Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

srnec1
Ja sej tut tako bi se dal, da bi s sabo nosu ruzak, samo če je že možnost da nam dajo bidone in gele na vsako postojanko bi to kr izkoristu :) A ostali tut vse nosite s sabo al je kdo, ki je že dau stvari da mu jih odpeljejo na postojanke?
 Many66
Živijo, vsem, ki greste na ta tek. Pretekel sem ga pred več kot 30 leti, zdaj grem ponovno poskusit.

Ker so uradne informacije bolj skope, me zanima, kako je s parkiranjem na startu (plačilo parkirnine?), prevozom opreme na cilj, prevozom nazaj v ZG ...
 RAJZL
Many66 napisal/-a:Živijo, vsem, ki greste na ta tek. Pretekel sem ga pred več kot 30 leti, zdaj grem ponovno poskusit.

Ker so uradne informacije bolj skope, me zanima, kako je s parkiranjem na startu (plačilo parkirnine?), prevozom opreme na cilj, prevozom nazaj v ZG ...

Many66, lani sem parkiral v parkirni garaži na Langovem trgu, ki je cca 300 m od starta. Parkiranje je v garaži plačljivo, izogneš pa se iskanju brezplačnih parkingov na ulici v okolici Trga Bana JJ. Oprema gre na cilj z avtobusom, s katerim se tudi tekmovalci vračamo po končani razglasitvi nazaj v ZG.
 Many66
Hvala za odgovor. Parkiranje tam je verjetno najbolj sigurno. Koliko pa je parkirnina (da bom imel dovolj kun s sabo)?

Štartne številke se verjetno dobi nekje pri startu?
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Startne št. so na trgu Josipa bana Jelačiča, v neki turistični agenciji. Javni WC je blizu, glede na nedeljo pa najdeš brezplačna parkirna mesta, če si dovolj zgoden.
Srečno do cilja
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
srnec1 napisal/-a:Ja sej tut tako bi se dal, da bi s sabo nosu ruzak, samo če je že možnost da nam dajo bidone in gele na vsako postojanko bi to kr izkoristu :) A ostali tut vse nosite s sabo al je kdo, ki je že dau stvari da mu jih odpeljejo na postojanke?

Rukzak je nesmisel. V primeru, da misliš zmagat in imaš takšno tehniko pa morda je smiselno. Jaz sem par-krat vzel s seboj 1,5 dl bidonček, toliko, da si lahko zmočiš usta, ostalo je za piti na postajah dovolj. Gele si vzameš zraven v žep ali v pas. Večina ne nosi s seboj nič, morda le gele.
Srečno do cilja :-)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA