prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 S*
Jaz pa sem tako navezana na adidasove tekaške nogavice, ki sem jih kupila pred nekaj leti, zdaj jih pa nikjer več ni :( . Bile so v paketu po 3 pare (bel, moder, pa malo manj moder). V njih nimam nikoli žuljev! Sem jih pa dobila pri X-socks, žulje mislim. :evil:
Skratka, a se jih še da kje dobit? Vse pokupim :D
Ali pa kak zelo dober/enak nadomestek?

LP Suzana
 superga
tekaške nogavice Adidas imamo v TOMAS SPORTU na Čopovi v Ljubljani.
Uporabniški avatar
 obi
Jaz bi potreboval tekaški windstoper, kateremu se dajo sneti rokavi.

lp obi
Uporabniški avatar
 zagi
Tudi jaz bi rabil takšen tekaški windstoper!!

Lp, Zagi
 Sašo
S* napisal/-a:Jaz pa sem tako navezana na adidasove tekaške nogavice, ki sem jih kupila pred nekaj leti, zdaj jih pa nikjer več ni :( . Bile so v paketu po 3 pare (bel, moder, pa malo manj moder). V njih nimam nikoli žuljev! Sem jih pa dobila pri X-socks, žulje mislim. :evil:
Skratka, a se jih še da kje dobit? Vse pokupim :D
Ali pa kak zelo dober/enak nadomestek?

LP Suzana

Včeraj sem v Hervisu v Europarku videl nogavice, ki ustrezajo tvojemu opisu. V paketu so trije pari nogavic: bele, svetlo modre in temno modre; proizvajalec je adidas. Najdeš jih na oddelku s tekaškim tekstilom, zraven tekaških X-socksov.

Upam, da so prave ali pa vsak dober nadomestek.
Uporabniški avatar
 Matevz
obi napisal/-a:Jaz bi potreboval tekaški windstoper, kateremu se dajo sneti rokavi.

Jaz imam dva windstopperja in sicer enega brez rokavov in enega z rokavi in odkar imam tega z rokavi nisem še nikoli v dveh zimah oblekel tistega brez rokavov. Tako da se moraš resno vprašat, kakšne so vremenske razmere v katerih bi rabil windstopper samo za telo.

Tam do kakšnih 7 st. C jaz laufam samo s puloverjem, naslednja faza pa so kratki rokavi v kombinaciji z winstopperjem, potem pa s padanjem temperature dodajam obleko pod windstopperjem.
Uporabniški avatar
 S*
:)
Sašo je napisal
Včeraj sem v Hervisu v Europarku videl nogavice, ki ustrezajo tvojemu opisu. V paketu so trije pari nogavic: bele, svetlo modre in temno modre; proizvajalec je adidas. Najdeš jih na oddelku s tekaškim tekstilom, zraven tekaških X-socksov.

Upam, da so prave ali pa vsak dober nadomestek.

Super. Letim danes v Hervis, pa da vidimo. Hvala za info! :D

LP Suzana
 lev
Čez zimo sem migal v termos pajkicah z naramnicami, želim pa kupiti podobne a tanjše za zgodnjo pomlad, prosim svetujte..
 superga
Pajkic je trenutno veliko na zalogi. Za pomlad predlagam 3/4 dolžino, ki pride pod koleno. Na spletu je slik in modelov malo, pa še videti ni dovolj dobro kako izgledajo.
Predlagam obisk trgovine NIKE SHOP ali TOMAS SPORT (ČOPOVA) v Ljubljani (žal ne vem iz kje ste) in se da dobiti veliko različnih modelov.
L.P.
SUPERGA
Uporabniški avatar
 amanita
Sam imam model, ki ga predlaga superga (vsaj po opisu in sliki sodeč, čeprav sem kupil sive in modre) in sem zelo zadovoljen. Moje so polna dolžina. Presenečen sem bil nad materialom, ki res dobro odvaja vlago in tudi ob temperaturi malo nad nič nisem čutil mraza. Verjetno ravno zato, ker sem bil suh. Cena v A je bila sicer zaradi razprodaj nekaj nižja, polna pa je 60 euronov, torej kar precej nad superge.si. Po moje je to dober nakup. Še posebej s TF popustom! :D
Uporabniški avatar
 pia
Super pajkice za super ceno so tudi tiste, ki jih lahko kupite v Eduschevih oz Tschibovih trgovinah s kavo / oz. če poznate koga v AUT, ki vam jih naroči v internetni trgovini:

http://www.eduscho.at/is-bin/INTERSHOP. ... tSKU=M6775 17Eur

http://www.eduscho.at/is-bin/INTERSHOP. ... tSKU=M3076 13 Eur

Neprijetno je to, da ne morete preizkusiti velikosti. Tako sem v soboto v Beljaku kupila tekaški tekstil 38/40, kolikor običajno kupim pri nas, pa mi je skoraj vse preveliko :cry: (prav mi je pa modrc za polarjev trak, pelerina in dežne hlače -sta itak unisex :lol: ..). Te hlače bi bile mogoče še Lučku všeč?!
 lev
Hvala na info..
 lev
superga napisal/-a:tule sem našel en model :
http://www.superge.si/html/svn/435714-AA.shtml
superga

Suprega a mi poveš kakšna je velikost L, če primerjamo s št. hlač npr. 48,50,52. Sem probal pajke l,xl (v NM), pa so mi vse majhne. Nosim št. 50-52. Če imate kakšen xl bi ga naročil.

Poiskusil sem model (ne poznam imena) od Adidasa (stane okol 15 ksit),zelo se mi dopade, vendar mi je bil premajhen.. A je kakšna dobro založena trgovina z omenjenim artiklom v BTC -LJ?
 superga
Pozdravljeni ;
velikost L bi morala odgovarjati velikosti 50, 52 !? Mogoče so bile ženske številke L., XL, ki pa so manjše ?
V Ljubljani imamo kar nekaj tega v CITYPARKU (TOMAS SPORT);
L.P.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA