področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

:D Oj, Pegaz, dej vrz uc na duletovo vecno lestvico :!: :) Gor sva!!! :) Jaaaa! ;) :) Je uradno in postempljano. :D :)

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 Dule
oranzni_slon napisal/-a:Pozdrav!

:D Oj, Pegaz, dej vrz uc na duletovo vecno lestvico :!: :) Gor sva!!! :) Jaaaa! ;) :) Je uradno in postempljano. :D :)

lp, oranzni slon

Hojla slonček, smo kar že malo pozabli na rekordne dosežke, ki pa so večni in jih bomo občudovali tudi ko bomo že stari in ... :lol: :lol:

Tako kot si ti vesel po dolgem času zopet videti lestvico smo tudi mi veseli zopet brati tebe :!: :wink:
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

8) No, sej ta glavno stvar sem pa pozabil. :!: :D Pegaz, VECNA SVA :!: :D :) Jesss! :)

@Dule, hvala. :)

lp, oranzni slon
 Nataša
Dečki se spet mal trkajo po prsih junačkih. :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
Nataša napisal/-a:Dečki se spet mal trkajo po prsih junačkih. :lol: :lol: :lol:

8) Ne, ne, Nta, temu se rece, da nosim srajco v stilu narodnih herojev. :) No, saj temperature bodo kmalu take, da bo to nujno potrebno. ;) :D

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 pegaz
oranzni_slon napisal/-a:Pozdrav!

8) No, sej ta glavno stvar sem pa pozabil. :!: :D Pegaz, VECNA SVA :!: :D :) Jesss! :)

@Dule, hvala. :)

lp, oranzni slon

Slon, prjatu! :) :)

Lepo te je spet brat! Madona, pa midva sva totalno večna - sem videl lestvico, hvala Dule!

Kaj zdaj, a bomo spet kaj tekli? A prideš naokoli v Sežano? Nta že koplje kolesnice v tartan na Kodeljevem, Vlajko bo počasi rabil gradbeno dovoljenje za vse tiste nove poti okoli Brda, Dpop stresa kožuh po zimskem spanju, še LojzeP se bo kmalu prebudil... Pa še ti se mi herojsko slačiš - ni šment, da ne bom tudi jaz zavihal rokavov in hlačnic, si diskretno navlažil dlani in na juriš!

Pain is temporary, but glory is forever :)

LL, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 lojzeP
pegaz napisal/-a:........., še LojzeP nam bo kmalu začel težit ....

Fantje - vi se kar hecajte, pol vam bo pa žal, ko boste s plavimi vratovi okoli vandrali :?

V glavnem - hvala ti Mr. Leteči, da skrbiš za mojo publiciteto - obljubim, da dobiš v znak hvaležnosti,ob prvi priliki, zadnjo politanko kompletno celo .... :shock: :wink:

Se vidimo .........prej al slej :?:
Uporabniški avatar
 Vlajko
pegaz napisal/-a:.... Vlajko bo počasi rabil gradbeno dovoljenje za vse tiste nove poti okoli Brda ....

Hvala za komplimente, prjatu. :wink:

Čeprav so moje "nove poti" kar precej oddaljene od Brda (okoli 10 km). :lol: Se pa že nekaj časa neuspešno spravljam na tisto "pisto". :!:

Je pa res tudi to, da sem predvsem zadnje tedne kar upravičil nedavno nominacijo za: VELIKO PIŠE IN MALO TEČE! :roll: :twisted:
Nazadnje spremenil Vlajko, dne 16 Mar 2005, 11:07, skupaj popravljeno 1 krat.
 Nataša
Spoštovani Oranžni slon,
veš, včeri je zače dišat po pomladi in upam, da te je zvabilo stran od romi barvic na travnike duhat rožice. :lol: Mislim, da smo bili zelo prijazni in smo te pustili kar nekaj časa drnjohat stran od nas, zdej pa le nehaj igrat puščavnika in se recimo v nedeljo prikaži na ta tacast tek.

aj prou?

to ti piše od neprespana in prekofeinizirana tresoča Nta, ki bo ravnokar padla s stola. Kateri dan je in kaj smo, kdo smo??? :wink: :wink: :lol: :lol: :shock:
Uporabniški avatar
 primus
Nataša napisal/-a:to ti piše od neprespana in prekofeinizirana tresoča Nta, ki bo ravnokar padla s stola. Kateri dan je in kaj smo, kdo smo???

Si bla spet v Orto baru ?!?
:D :D
 dpop
Nataša napisal/-a:neprespana in prekofeinizirana tresoča Nta

(2much) SEX & (2much) DRUGS & (2much) ROCK N'ROLL

1474 Darko

P.S. Razni izvajalci in različne izvedbe PRESS 8)
 Nataša
no neki od tega pa še kej zraven :lol: :lol: :lol: :lol:

glej uro oddaje tega posta PRESS :lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
Nataša napisal/-a:Spoštovani Oranžni slon,.........aj prou?

Draga Nta, tudi jaz sem iza romi barvic opazil, da se je pomlad vrnila na kraj zlocina in da so se dekleta zacela zmeraj bolj pomanjklivo oblacit. :) Sem opazil vse to, ampak te moje romi barvice so ena taka cudna zival, ki ravno te dni in prihodnje tedne zahteva od mene zelo veliko pozornosti in crkljanja :!: Jaz tega res ne razumem. :) Kako more :?: Cist drek :!: In tudi za nedeljo ti ne bom nic obljubil. ;) a je prou :?: :) :D

lp, oranzni slon
 Nataša
Eh dej ti Pomarančko, pusti romi barvice, gremo gledat če kej ribe plavajo po Bistrci. Srnc sem včeri srečala celo čredo, po nosu me je tud že opeklo, slovarje sem zapakirala v špajzo (neki še brundajo not, sam jih ne šmerglam pet posto) in počas prihaja čas, ko bomo sedel na travi in si prepeval sittin' on the dock of the bay, s tem da zaliv tuki sploh ne igra pomembne vloge, pomembno je, da namakaš noge in se maš skrajno fajn. In sladoljed ne sme manjkat. seveda, seveda.

ajprou? :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
Nataša napisal/-a:Eh dej ti Pomarančko, pusti romi barvice, gremo gledat če kej ribe plavajo po Bistrci. ......... In sladoljed ne sme manjkat. seveda, seveda.
ajprou? :lol: :lol:

8) Ja, to je vse prov in fino fajn, ampak jaz sem zdajle z romi barvicami v zakljucnih bojih in ne zgleda, da vrzem pusko v koruzo in se grem ladijce potapljat. :D Ves, Nta sem probal ce je ze na zemlji za sedet, pa je prec volk okoli riti tacal. :) Tako, da ni se panike za noge namakat. ;) :) Tist, da so slovarji godrnjal je pa zato, ker so se preobjedli dobrot, ki jih v svojih nedrjih skriva spajza. :)

lp, oranzni slon
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 17

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA