Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

badzo
Konec maja se za ŠDMH obeta pestro dogajanje. Sobota 21.5. je rezervirana za KBK, takoj naslednji vikend, v nedeljo 29.5. pa bo na Hotavljah že nekaj olimpijskega duha. Pripravljamo namreč prireditev "S Tonetom Kosmačem v RIO"

:laola :laola
 badzo
simonkonk napisal/-a:Ima kdo morda gpx traso za KBK?

preverimo kaj obstaja v naši bazi in sporočimo ...

badzo napisal/-a:KBK ekipa je včeraj pomagala pri izvedbi 3. Istrskega maratona. Tekače smo na stojnici oskrbeli z osvežitvijo. Nekaj fotografij je že na voljo v našem albumu, še več pa jih sledi ...

https://www.flickr.com/photos/sdmhotavl ... 6922138602

:clap: :clap: :clap:
:laola

Dodano obsežno število fotografij. Vabljeni k ogledu
 slk
simonkonk napisal/-a:Ima kdo morda gpx traso za KBK?

Daj mi na zasebno sporočilo mail, pa ti ga pošljem iz leta 2014 (lani je bil vrh spuščen zaradi vremena).

LP
Slavko
 badzo
Med razpisom (oz. alinejo Grafični profil proge) na naši spletni strani se na koncu nahajata dve povezavi do .gpx datotek.

Desni klik na povezavo vam bo omogočil, da si datoteko shranite na svoj računalnik.

LP

www.sdmh.si
 NikSS
Tekači so že nekaj minut na progi, kako se jim mudi v breg.
Ups... prehitevam, to bo šele(že) čez točno en mesec! :lol:
Uporabniški avatar
 vencelj
V četrtek sva bila z Andrejem na vrhu. Šla sva sicer z "naše", selške strani, z Zalega loga v Potok, pa na Črni kal in čez vrh ter mimo koče nazaj v dolino. Je bolj senčna, ampak snega tudi tam ni več (razen morda sedaj nekaj "frišnega")... :juhuhu:

KBK je meni ena bolj všečnih tekem, tudi trasa je dobra, posebno še zato, ker cilj ni na vrhu, je bolj razgibana, s tekaškimi deli...ampak, kakor zdaj kaže, se zna zgoditi, da bo leto 2016 moje prvo po več kot dvajsetih letih brez ene same tekme... :cry:

Vabljeni!

LP, vencelj
 badzo
vencelj napisal/-a:...ampak, kakor zdaj kaže, se zna zgoditi, da bo leto 2016 moje prvo po več kot dvajsetih letih brez ene same tekme... :cry:

vencelj, upamo na najbolšje :laola

kbk napisal/-a:Le še petindvajset dni... počasi pa tole postaja resno... :wink:

Vabljeni k predprijavam!!!

Predprijave sprejemamo do vključno 13.5. tako, da ne boste čakali na zadnje dneve :wink: :lauf:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA