Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

TONEK
Tri dni pred tekmo prijavljenih samo 31 tekmovalcev. A tekma sploh bo? Da ne bi slušajno na Štajersko hodil gledat na uro. :mrgreen:
 TONEK
Stane, a veš kaj je definicija ¨panike¨? To je ¨nerazsodno dejanje¨, kateremu bi se jaz rad izognil v primeru zmage pod Bukvo :--
Uporabniški avatar
 ouka81
Tako proga je splužena,označena .Do sobote bo skoraj tričetrt proge skoraj povsem kopne,le zadnji del bo še malo v snegu.Tako da v soboto je napad na Pohorje.Pomlad je tukaj.Predprijave še jutri potem pa tudi na dan tekme.
Da pa bomo enega tekmovalca ali tekmovalko po koncu tekme obuli v šprtne copate scott je poskrbela trgovina Lukas Bikes trgovina z kolesarsko opremo Maribor Luka Rakuša.Vreme bo v soboto lepo,tako da vsi lepo vabljeni!
http://tekaskodrustvovzpon.weebly.com/g ... -2016.html
 avgust
Proga res lepo označena, ščiščena in zadnji del prehojen kjer je še nekaj snega. Ta zadnji del z nekaj snega in prečudovito zimsko pravljico mi je dal še posebni zagon, da tega nesmem izpustiti, pa čeprav bom šel bolj rekreacijsko in užival v tej idili.
Se vidimo jutri in z našo udeležbo ob druženju v prelepem Pohorju podamo zahvalo za organizacijo in trud zagnanemu Denisu in njegovi ekipi.
Povabimo še prijatelje-ljubitelje narave da nas bo še več.
 TONEK
Poleg nekaj slik, imamo tudi že rezultate.http://tekaskodrustvovzpon.weebly.com/
Nerazumljivo majhna udeležba kljub praznikom, lepemu vremenu, ne prezahtevni tekmi, s tradicijo Marjanovih množičnih zimskih vzponov Peš na Pohorje, ki so se odvijali le streljaj od današnje tekme. Kljub Denisovi mladosti mu lahko marsikateri organizator zavida zrelost pri organizaciji tekme. K temu pripomore dejstvo, da je tudi sam dober tekač. Za začetek je na prvi Bukvi kar on zmagal. Za nizko ceno štartnine si dobil vse, kar pripada k tekmi in ne samo štartno številko in merjenje časov (najnaj). Tekma je bila kronometrska, merjena s čipi, kar me na trenutke uspava, ko sem sam, posledica je slabši čas. :twisted:
V soboto je podobna tekma na Učko.
Vabljeni!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA