povezave na strani z uradnimi rezultati

Moderator: ero

Lučko
Ej, forumci suuuupeeeeeeeeeeeeeer :D :D :D , kapo dol.
dragons napisal/-a:Rezultati 12. Turopoljskega teka v Veliki Gorici so na http://www.tri-aarcup.com/cc/results/go ... araton.pdf
da pa izluščimo forumovce
-Bigfrik - 1.38.22
-Ero - 1.47.25
-Pia 1.52.53
-Milkec 1.54.56

viš, jaz sem gledal njihove uradne strani, na CC merilce pa čisto pozabil :cry: hvala, dragons!

forumovce si napisal vse. bilo pa je še nekaj Slovencev:

Ida Šurbek[tab]1:19:28
Janez Kuhar[tab]1:26:39
Stanko Roškar[tab]1:28:07
Matjaž ek?[tab]1:31:56
Edvard Doljak[tab]1:32:11
Marko ?zer[tab]1:38:22
Radovan Pulko[tab]1:39:05
Metka Lindič[tab]1:41:52
Janez Sagadin[tab]2:02:21

očitno imajo merilci še malo težav (imena, klubi, ...) in - sori, Pia - prehitro smo šli domov in nismo počakali na podelitev. Pia je bila tretja v svoji kategoriji!!!
Uporabniški avatar
 5rca
BRAVO naši :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 Tjaša
Bravo forumovci, še posebne čestitke Piji! :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 AndrejaT.
Pa to je neverjetno! Nobeden od vas ni tekel dve uri. Saj vem, ne zdržite dve uri teka... :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 nada
4x BRAAAAVO in iskrene čestitke, za dobre uvrstitve !
Uporabniški avatar
 miro
Pridružujemse čestitkam!!
Miro
Uporabniški avatar
 milkec
AndrejaT. napisal/-a:Pa to je neverjetno! Nobeden od vas ni tekel dve uri. Saj vem, ne zdržite dve uri teka... :lol: :lol: :lol:

Saj bi, pa je bilo nekaj km pred ciljem moč zavohati slasten pasulj in kaj bi drugega kot pohitel v vrsto, da ga ne bi zmanjkalo. Pa itak 2 uri je tako dolgo, da še pred tv ne zdržim tako dolgo!

Svaka čast bigfriku, ki je letel kot sneta sekira. Čast pa tudi zmagovalcu, ki je imel super čas. Mislim, da je to rekord proge, če se ne motim. Škoda, ker smo bili na koncu tako lenobni (vsaj jaz), da smo čakali le tombolo in se odpravili domov, nismo pa počakali pokala! Kaj čmo, izkušnja za drugič!
Uporabniški avatar
 mare
milkec napisal/-a:
AndrejaT. napisal/-a:Pa to je neverjetno! Nobeden od vas ni tekel dve uri. Saj vem, ne zdržite dve uri teka... :lol: :lol: :lol:

Saj bi, pa je bilo nekaj km pred ciljem moč zavohati slasten pasulj in kaj bi drugega kot pohitel v vrsto, da ga ne bi zmanjkalo. Pa itak 2 uri je tako dolgo, da še pred tv ne zdržim tako dolgo!

Svaka čast bigfriku, ki je letel kot sneta sekira. Čast pa tudi zmagovalcu, ki je imel super čas. Mislim, da je to rekord proge, če se ne motim. Škoda, ker smo bili na koncu tako lenobni (vsaj jaz), da smo čakali le tombolo in se odpravili domov, nismo pa počakali pokala! Kaj čmo, izkušnja za drugič!

Milkec bravo tudi tebi. Tudi jaz sem pred kratkim pretekel prvi polmaraton in vem kakšen izziv je to. Kako pa je dan pozneje? Ali kaj boli?
Uporabniški avatar
 milkec
mark napisal/-a:Milkec bravo tudi tebi. Tudi jaz sem pred kratkim pretekel prvi polmaraton in vem kakšen izziv je to. Kako pa je dan pozneje? Ali kaj boli?

Eh... najbolj boli to, ker ne bo nikoli več prvi, nihče mi ne bo roke dajal in mi čestital, nobenemu med tekom ne bom mogel reči, da je to moj prvi! :)

Eh, kaj čmo... V bistvu nisem imel nobenih težav z utrujenostjo!
Uporabniški avatar
 sbojan
Eh... najbolj boli to, ker ne bo nikoli več prvi, nihče mi ne bo roke dajal in mi čestital, nobenemu med tekom ne bom mogel reči, da je to moj prvi! :)

Milkec (in ostali) čestitam.

Boš videl, pri naslednjih bodo občutki enaki. Sam sem pretel pet malih maratonov, pa me je zjutraj na dan teka pred vsakim mučilo isto vprašanje (Bom zmogel ?), občutki na cilju pa so bili pri naslednjih celo prijetnejši, saj se zaradi manj bolečin med tekom te sreče še bolj zavedaš.

Tistih, ki ti bodo dajali roke, pa bo tudi zmeraj več.

Lep pozdrav.
Uporabniški avatar
 bigfrik
Ups Ero,to smo pa fejst zamocil da nismo pocakal,Pia pa kljub vsemu ful cestitke;morali bi spiti se eno pivo,vemo za drugic :!: :!: :!:
Uporabniški avatar
 ero
bigfrik napisal/-a:Ups Ero,to smo pa fejst zamocil da nismo pocakal

doma sem se že opravičil :oops: . in z organizatorji sem v navezi po emajlu - če bo vse po sreči, bodo nagrade poslali po pošti...
Uporabniški avatar
 Staša
Na to pa pijemo, a ne? Ker je mednarodna!!! :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA