Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

jab
Hudirja, koliko negativne nastrojenosti zaradi dobrodelne prireditve...

Ozadje, da sta dva tekaška dogodka naenkrat, je res najboljše za Timing, sponzorje in ostale organizatorje, ker samo enkrat postavljajo in pospravljajo Kongresca + TR, zaslužijo pa dvakrat.

Ampak...
...nekaterih ne gane - Red Bulla sam ne pijem in me tudi ne gane.
Ampak - kaj pa, ko vidiš invalida, te ne gane?

...nič hudega, če drugo leto Wingsa v Ljubljani ne bo?
Itak, da bo. Letos je bilo 3000 mest razprodanih nekaj dni prekmalu. Za drugo leto pa prijave že tečejo od zaključka letošnje prireditve... Eni smo že prijavljeni, da nam slučajno ne razprodajo prehitro prostih mest. Pa spet bo istočasno s trojkami...

Vsi tečemo.
Za zdravje in boljše počutje in še kaj, obstaja pa lahko še nekaj več. Namen.
Nihče od letošnjih tekačev trojk nima in ne bo imel nikoli prav nobenih zaslug za osvoboditev Ljubljane.
Nekega dne bo Fundacija Wings for Life razglasila, da so našli zdravilo za poškodbo hrbtenjače. In vsak lahko prispeva. Mene bi bilo sram, če ne bi prispeval svojega kamenčka v mozaik, pa bi ga lahko.

Kakor komu ljubo. Vsak lahko in naj teče za svoj namen, sam bom še naprej tekel za tiste, ki tega ne morejo. Kdor ne želi, tudi prav, ampak res nikomur ni treba pljuvat ali v nič dajat tovrstnih prireditev. Tekači ste, a športnega duha ni več?

Na Wings vsi tečemo z nasmehom. Rezultat teka sploh ni pomemben, namen pa je.
Oprosti, jab, ampak nisi fer. Polemika se je začela, ker je nekdo napadel tek trojk, češ naj ga prestavijo zaradi wings for life. Ne, ne morejo ga prestaviti, ker ima tek trojk zelo globoko zgodovinsko ozadje. In potem, ko sem to razložila, je nekdo napisal, kaj pa, če potem Ljubljana ostane zunaj in wings for life v njej ne bo potekal. Šele potem sem napisala, da potem pač ne bo - to je stvar organizatorjev, ne? Mislim pa, da se ni za bati, tako da se lahko nehaš razburjati. ;)
 jab
Špela, Ljubljana je že osvobojena.
Brez tvojih zaslug, ne glede na vse udeležbe na trojkah.

Zdravilo za poškodovano hrbtenjačo še ni odkrito. Tudi ti lahko s svojim tekom pomagaš, da bo čimprej.

A je lahko bolj preprosto?
Multinacionalkam ne zaupam. Na prireditev red bulla ne grem, ne glede pod kakšno dobrodelnostjo se prodajajo.
Bil sem na prvem, bilo je lepo, pravzaprav glede na pravila kar zanimivo, nekaj posebnega, a enkrat je bilo dovolj.
:ignore:
Pa saj v končni fazi nikjer ne piše, da se ne da it na oba dogodka....saj nista točno istočasno ampak 'samo' v istem vikendu. Eden v soboto in eden v nedeljo. Kar nekaj jih je bilo na obeh koncih. In za to, da si dobrodelen, če hočeš biti, pač greš na Wings, če si pa tradicionalen pa na 'Žico'. Če si oboje, pa oboje....sploh se ne rabite kregat. :wink:
jab napisal/-a:Špela, Ljubljana je že osvobojena.
Brez tvojih zaslug, ne glede na vse udeležbe na trojkah.

Zdravilo za poškodovano hrbtenjačo še ni odkrito. Tudi ti lahko s svojim tekom pomagaš, da bo čimprej.

A je lahko bolj preprosto?

No, kdo potem koga napada ...

(Mimogrede, pristop na način, da skušaš pri nekom zbujati krivdo, ni pravi. To kvečjemu odvrača od dogodka. Če bi organizatorji nastopali s takšno komunikacijo, me nikoli ne bi spravili na tek. Pa še jaz bi imela marsikaj za povedati ... ;) )

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA