Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

badzo
Petek 13. bo ta (ne)srečni dan, ko bomo še sprejemali predprijave, zato le pohitite, da ne pozabite :wink:
Uporabniški avatar
 Loni
A tista dva mladoporočenca, s katerima sem se jaz slikala na Blegošu, prideta?
 kbk
Loni napisal/-a:A tista dva mladoporočenca, s katerima sem se jaz slikala na Blegošu, prideta?

Povabljena sta in mislim, da tudi prideta... :laola
 badzo
Organizator se je odločil, da se prijave podaljšajo še čez vikend, Predprijavite se lahko torej še do nedelje do 23:59 ure.
Prav tako se bodo upoštevala še plačila, ki jih bomo prejeli v ponedeljek 16.5.

:laola
 NikSS
Tako je, ker vemo, da marsikdo čaka do konca, pa mu potem zmanjka časa, smo izjemoma podaljšali možnost pred-prijav do vključno nedelje. Po nedelji pa resnično zaključujemo in začnemo z zaključnimi pripravami na letošnji KBK.

NE POZABITE - letos tudi POHOD po poti KBK-ja. Štart pohoda ob 8.00, torej eno uro pred tekači.
 NikSS
Preden greste NOČKA-NOČKA, velja za tekače kot tudi Tekaški forum v prenovi, izkoristite še teh nekaj ur za predprijavo na sobotni KBK. Plačilo imate možnost izvesti še vključno jutri, v ponedeljek, nato zapremo "štacuno" oz. jo odpremo spet na dan KBK-ja, vendar takrat... :roll: :roll: :roll:

ŠDMH
Uporabniški avatar
 adzelezniki
Še nekaj ur do štarta prvega letošnjega teka iz PUŠELJC-a, že težko čakamo.
Z vrha Blegoša pa se lahko ozrete proti severu, na nasprotno stran doline. Tam se nahaja naslednji cilj, Ratitovec. Upajmo, da ne bo megle.
Uporabniški avatar
 majcka
adzelezniki napisal/-a:Še nekaj ur do štarta prvega letošnjega teka iz PUŠELJC-a, že težko čakamo.
Z vrha Blegoša pa se lahko ozrete proti severu, na nasprotno stran doline. Tam se nahaja naslednji cilj, Ratitovec. Upajmo, da ne bo megle.

Ja le upajte....da se ne zgubim gor kje. :lol:
Uporabniški avatar
 zz topka
adzelezniki napisal/-a:Še nekaj ur do štarta prvega letošnjega teka iz PUŠELJC-a, že težko čakamo.

Čakte, čakte, ne tolk hitro odštevat.... :cry: mormo pridt še malo k sebi od UTVV..., da bomo lahko nove zmage doživeli na KBK.
Bolj počasi, bolj počasi.... izi, izi,Slika
 kbk
In ne pozabite... V soboto bo tudi voden pohod po trasi KBK-ja. Štart bo ob 8h. Vabljeni vsi, ki bi radi navijali ob progi,fotografirali,uživali v lepotah Blegoša in se lepo imeli :clap: :clap:
prispevek je 5evrov in Lipanov ričet je v ceni :laola
Vabljeni!!!! :laola
 Jožko
Ja ni druge na pohod bo pa treba :laola
LP Jožko

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA