Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Jožko
Pozdravljeni
Ja imaš prav majcka, vreme sigurno bo :) In tokrat za spremembo lepo :D
Tako, da nič bat kar veselo na KBK. Je lepa in odlično organizirana prireditev na katero smo ponosni, da je v PUŠELJCU in seveda del PTRF :D
Boštjanova ekipa vas bo navdušila, tako, kot je nas :)
 TONEK
Mogoče sem spregledal.
Ob kateri uri odpelje avto palice gor?
Vaš 100%-nik.
Uporabniški avatar
 majcka
Mogoče je celo že kje pisalo...ali so na poti okrepčevalnice in koliko jih je, če so?

Hvala, se vidimo.
Uporabniški avatar
 Loni
majcka napisal/-a:Mogoče je celo že kje pisalo...ali so na poti okrepčevalnice in koliko jih je, če so?

Hvala, se vidimo.

So, nč bat. Prva je že v Leskovici pred cerkvijo, pa tam, kjer prevzameš palice itd itd.
 kbk
Oj
palice odpeljejo 15 min pred štartom. odpeljejo jih do Ograd. Seveda jih imate lahko s seboj celo pot, toda nekateri jih imajo le za strmejši del. Vodo in izotonik boste lahko dobili 8krat na 15kilometrih... pivo pa na cilju.Točeno. :clap: :clap: :clap:
 TONEK
Seveda jih imaš lahko s seboj, Maja, vendar so pri začetni ¨ravnini¨ bolj v napoto, kot v pomoč, zato smo ¨zrihtali ¨njihovo dostavo tja, kjer so res zaželjene. Pri povratku jih lahko na istem mestu odložiš in ti jih (malce pozno) dostavijo na štart. :D :lol:
Zdaj vidim, da sem te tri vrstice pisal pet minut.
Uporabniški avatar
 majcka
kbk napisal/-a:Oj
palice odpeljejo 15 min pred štartom. odpeljejo jih do Ograd. Seveda jih imate lahko s seboj celo pot, toda nekateri jih imajo le za strmejši del. Vodo in izotonik boste lahko dobili 8krat na 15kilometrih... pivo pa na cilju.Točeno. :clap: :clap: :clap:

Hvala za odgovor. Zdaj bom lahko mirne duše spala. :D
Uporabniški avatar
 majcka
TONEK napisal/-a:Seveda jih imaš lahko s seboj, Maja, vendar so pri začetni ¨ravnini¨ bolj v napoto, kot v pomoč, zato smo ¨zrihtali ¨njihovo dostavo tja, kjer so res zaželjene. Pri povratku jih lahko na istem mestu odložiš in ti jih (malce pozno) dostavijo na štart. :D :lol:
Zdaj vidim, da sem te tri vrstice pisal pet minut.

Tonek, jaz brez palic sem nekako čisto zgubljena. Meni delajo malo napoto medtem, ko fotkam, pa še takrat se znejdem...nekako. Pa vseeno hvala za namig. 8)
 TONEK
Pa ne predolgo, tekma je že ob devetih! :o
Uporabniški avatar
 majcka
TONEK napisal/-a:Pa ne predolgo, tekma je že ob devetih! :o

U pišuka, ja pol pa kar gasa. Upam, da me ne dobijo na radar...pri spanju.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA