Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

MatkoD
Sem klical Mopo - Rogla - Maribor bo naslednji vikend po Športnem vikendu, torej 11.6 ali 12.6. Se baje niso mogli zmenit, da bi bil tek v okviru športnega vikenda. Obljubili so, da bodo poslali razpis, pa do danes še nič. Športna zveza pa tudi 10 dni pred prireditvijo ni še nič objavila... Maribor, jebi ga!
 avgust
Bi še najbolj ustrezal predlog 1.termin-to soboto, saj so taborniški tek na Muti prestavili na 3,termin, v 2.terminu pa je tek v Velenju.
Če bo predlagatelj memoriala pravočasno izbral termin to soboto, se pridružim.
 avgust
Bi še najbolj ustrezal predlog 1.termin-to soboto, saj so taborniški tek na Muti prestavili na 3.termin, v 2.terminu pa je tek v Velenju.
Če bo predlagatelj memoriala pravočasno izbral termin to soboto, se pridružim.
Uporabniški avatar
 thinkblue
Tek v VELENJU je odpovedan

Koda: Izberi vse* 5. Dobrodelni tek Migaj z mano - 4.junij 2016 - organizator je tek zaradi organizacijskih težav odpovedal! - See more at: http://www.tdsik.si/#sthash.xJtdjh6L.dpuf

http://www.tdsik.si/
Uporabniški avatar
 zvone
Spoštovani!

Vse moči vlagamo v drugi termin (sobota 4. junij)!

Torej, pripravite se za ta termin.

Štart v soboto (4.6.) zjutraj iz MB, potem čez Pohorje v Dravograd, od tam naprej pa na Košenjak in čez Kozjak v Maribor.

V Dravogradu se za nekatere memorial lahko konča ( 75 km) , za nekatere pa lahko začne - čez Kozjak v Maribor ( 85 km) ali pa nadaljuje proti Mariboru (160 km).

Podrobnosti še dogovorimo.

Prosimo za pripombe in sugestije glede izvedbe.

Hvala in lp. zvone
 avgust
Ja, res je tek v Velenju odpovedan.
Tako se pridružim 4.6. iz Maribora preko Pohorja do Dravograda. Več oz. nadaljevanje pa je žal zame preveč, zato bom zaključil v Dravogradu. Po pogovoru bomo za to varianto kar trije iz Lovrenca.
Iveka sem dobro poznal. Bil je veliki ljubitelj narave. Poleg pohodništva in suhega teka je bil strasten kolesar ter tudi ljubitelj teka na smučeh,kjer sem mu nudil nekaj inštrukcij. Po Pohorju sva se večkrat srečala in skupno tekla. Seveda sem bil 2.6.2012 udeleženec teka čez Pohorje in tudi med tistimi z dodatnimi kilometri. Ivek je šel brez dodatka in pokazal poznavalca Pohorja.
Ja lepo bi bilo da se ob druženju in z njegovo sproščujočo panogo spomnimo ljubitelja narave. Na koncu pa smo itak tudi mi z naravo popolnoma zasvojeni.
Lp. Avgust
Uporabniški avatar
 zvone
Hvala avgust!
Hvala tudi za lepe besede in misli. Se veselimo snidenja z vami v soboto zgodaj zjutraj 4.6. pod Pohorjem v Mariboru. Točno uro še sporočim. Dejstvo je, da zadnji avtobus iz Dravograda za Maribor (sobota) pelje ob 17:50 h. torej, bo najbrž to načrtovani čas prispetja v Dravograd..., oz mogoče dogovorimo tudi kakšen prevoz...v primeru prihoda v poznejšem terminu. Lp.
Uporabniški avatar
 zvone
Spoštovani trekkerji!

Termin začetka trekkinga Memorial Ivana Drvariča je določen:

Čas: sobota, 4.6., ob 5:00 h
Lokacija: Maribor, pod Pohorjem, pred spodnjo postajo gondolske žičnice.

Predlagam, da evidentiramo udeležbo:

Čez POHORJE & KOZJAK. 160 km

1. zvone
2. Nino
3.
4.
5.
6.

čez POHORJE. 75 km

1. zvone
2. Nino
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.

Čez. KOZJAK. 85 km

1. zvone
2. Nino
3.
4.
5.
6.
7.
8.

Prisrčno vabljeni Ivanovi tekaški prijatelji in znanci, ter vsi ljubitelji teka v naravi. Čudovita Pohorje in Kozjak te nikoli ne razočarata.

Lep pozdrav! zvone
 avgust
Verjetno še Lovrenčani: Arno, Videčnik in Bajgot. Seveda čez Pohorje.
Me pa zanima kako je z Ivanovimi bivšimi športnimi sodelavci iz Zavarovalnice Maribor? Saj oni z Ivanovo prisotnostjo so bili pobudniki, markerji in organizatorji prvih gorskih tekov čez Pohorje. Izvedli so jih z Marjanom na čelu VRHUNSKO. Bi bilo dobro da jih kdo pokljiče in se pridružijo.
Se vidimo in verjetno v vsakem vremenu, saj koliko sem poznal Ivana tudi se tudi on ni bal vremena.
Uporabniški avatar
 zvone
Spoštovani trekkerji!

Še to:
Opremo si določi vsak sam- saj se najbolj pozna. Hrana in pijača iz nahrbtnika in v kočah na poti. Postanke dogovarjamo sproti.

Lahko se pridružite tudi za "le del poti": "odstopiti" ( s tem da "nazaj/naprej" greste sami) je možno praktično na kateremkoli delu poti čez Pohorje :
na Arehu, na Šumiku, na Rogli ( Pesku), na Lovrenških jezerih, Ribniški koči, Kopah, Kremžarjevi koči (spust za Sl. Gradec).

Tempo "ne bo hud", saj "nekateri gremo na celotno turo (160 km).

Lahko pa se dogovorimo, da formiramo dve skupini "hitro" (gre le čez Pohorje do Dravograda (75 km)) in "počasno" ( gre Čez Pohorje in Kozjak (160 km)).

Podrobnosti še dogovorimo, oz. dogovarjamo sproti.

Prisrčno vabljeni na lepote Pohorja in Kozjaka.

se vidimo v soboto"

Hvala in lp. zvone

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA