Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Ste še na analizi? :?:

Bilo vas je nekaj čez sto, s kužki pa okoli 160. Zbrali smo natanko 84.593,00 tolarjev. Zanje se vam zahvaljujejo vsi veterinarske pomoči potrebni psički in muce :D . Seveda z organizatorji vred!

Slikice sledijo...

Komu ste s tem denarjem pomagali, pa si boste čez en teden prebrali in ogledali na novi strani www.repek.org
Uporabniški avatar
 eelah
REPEK VESELO MAHA!!!
Zahvala vsem, ki ste mi pomagali pri Repkovem teku in vsem, ki ste tekli z Repki in prispevali 84.593,00!
Žiga je že napisal, koliko nas je bilo!!! :D
Super, da smo imeli lepo vreme!!!

Sem vesela, ker vas je toliko prislo in ker smo resnicno pokazali, da so bili vsi kužki na prireditvi olikani, predvsem pa imajo super lastnike!

Obiskala pa nas je tudi Televizija Slovenija in boste vidni v prispevku z Repkovega teka v petek v rekreativni oddaji ZDAJ! , ki bo ob 16:45 (prej preverite še točno uro v programskem sporedu)!! V živo smo bili tudi na Radiu DUR!!

:wink: Na prireditev je prišla tudi skoraj nastarejša pasja reševalka Asta, ki ima 14 let in je odtekla celotno progo s svojim Igorjem!!! - SLIKA 28 v Šikovem albumu
:wink: Prišel je tudi Šik v zares "šik" TF opremi!
:wink: Prva je na cilj prišla Neli (ki je nekoč bila tudi brezdomi kuža)s "sposojeno" tekačico, s katero sta vsak dan vadili za Repkov tek!
:wink: Obiskala nas je Alenka Godec s svojo borderko Elo!!
:wink: Obiskal nas je član The Drinkersov -Miro Murvat s Fidotom, ki je še pred nekaj dnevi imel svoj napis na Sabotinu!!!
:wink: Obiskala nas je tudi Jerca Mrzel!!
:wink: Forumovec Miro je tudi nastopil pri agilityju s svojim kužkom!!!
:wink: In še velik bravo Heleni Žigon!!!

Tekli so dalmatinci, whipeti, mešančki, labradorci, zlati prinašalci, airedale terierji, border colieji, flandrijski govedar, bernski planšarski pes, razni ovčarčki, pudlji, pitbulček, basenji, ... Res ste bili prava paša za oči!

Hvala vsem, oznanjamo, da bo 2. repkov tek naslednje leto ob istem času in ga bomo naredili še boljše! Upam, da ste bili vsi zadovoljni! Repek maha zaradi vas!!!

Repka boste lahko podrobno spremljali v roku enega tedna na www.repek.org ko napolnimo še celo stran!!!

Hvala vsem sponzorjem: RADIU DUR, VAL202, trgovini MR.PET, Semenarni Ljubljana (hrana Bonami), revijama Lisa in Gala, KD Krim, Tekaškemu forumu, ŠD Špic!!!
Nazadnje spremenil eelah, dne 20 Mar 2005, 18:27, skupaj popravljeno 6 krat.
 Lučko
Hoj forumci :lol:
s Šikom sva se imela neverjetn fajn, sva se družla kot že dolgo ne. :lol:
No imela sva pa tudi svoje naloge, ŠIK je bil akreditiran novinar jaz pa njegov fotograf. Fotke so v moji galeriji :wink:
Uporabniški avatar
 matjaz
s SEBO nama je bilo krasno, hvala Repkovcem za organizacijo.
Uporabniški avatar
 Staša
Hoj hov!
Super zgledate na slikcah!!! Bravo za tako akcijo.
Zadnjič (petek dan za metek) nam je ostalo od plačevanja pijače še okrog 2500 sit, ki bi jih v imenu plesalcev iz ORTObara poklonila v Repkov sklad. Sem prepričana, da ne bo imel nihče nič proti, kajne..?
Bom skoordinirala predajo z eelah...

PS: Pravi moj muc Mario, da če je med zapuščenimi kužki tudi kakšna mucka, da naj napišem, da naj gre ta delež zanjo, če se da ;) mjauuu ;)
 anja
Pozdravljeni!
Res je bilo prav prijetno se družiti skupaj s kužki in prijetnimi tekači. Morda pa me zanese še med tekaške treninge? 8)
Hvala vsem skupaj za prijeten popoldan! Organizatorjem pa čestitke za resnične užitke. Pa če se to še kdaj ponovi, bomo tudi veseli! :D
Psica Luna pa zdaj neumorno in globoko spi-kar je znak za prijetno preživet dan. :wink:
Uporabniški avatar
 eelah
Res je bil lep uvod v pomlad (prišla je danes točno ob 13:33!!!).

Staša povej Mariu, da tudi za mucke poskrbimo.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Tukajle se pa vidi, da se da marsikaj postoriti, če je to v dobrobit nekoga ki potrebuje tako pomoč.
Še enkrat bravisimo vsem, ki ste se udeležili tega teka v dobro vseh psov.
Nam ostalim, ki pa se nismo udeležili pa nekako v opomin, da ne bi bilo slabo da bi se teka udeležili, seveda kdor ima to možnost.Ali nima kake druge tekme na sporedu.
Še enkrat me veseli, da ste se imeli vsi tekači in psi kar se da lepo. :wink:
ČAO!
Uporabniški avatar
 mihaperme
Res lepa nedelja in vreme za tek. Smo naredil jest, Dragons in Pia mal daljši na izi krog. Tko da se je nabral tam okoli 10 km :D .
Nedeljo je pokvaril nepridiprav, ki je vlomil v GaGiin avto :twisted: :twisted: .To se je zgodilo že drugič ta teden da so vlomili v tekačov avto, isto se je zgodilo na Socerbu. Zgleda da smo tekači lahke tarče :twisted:

Lp
Uporabniški avatar
 Fabio
ZDRAVO :lol:

Vse čestitke vsem, ki ste sodelevali pri organizaciji in izvedbi
današnje prireditve v živalskem vrtu!
Čeprav sam nisem sodeloval,bil sem samo navijač in trener
mojih dveh babnc sem prav užival.
Lep pozdrav,se vidmo v Sežani! :D :P :D
Uporabniški avatar
 miro
Tudi midva z kuncem sva odtekla tri krogce skupaj kakšnih osem km.
Moj kuža je pa čisto ponorel , ko je spet okusil ovire, verjetno bi ji premagoval v nedogled , samo v tunel ni hotel iti.
Jaz sem to nedeljo tudi zelo užival samo premalo sem se družil z ostalimi tekači , ker mi je preveč časa vzel moj kuža , ki je še vedno preveč razvajen in mogoče premalo socializiran.
Drugo leto se ponovno vidimo.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 primus
Lepo nedeljo smo preživeli !
Otroci so bili navdušeni, prav tako naša mešanka, ki je bila le na začetku malo zmedena zaradi množice 'kolegov'. Sam tek je kljub njenim zrelim letom taktično nekoliko narobe odtekla, saj je na začetku vlekla, po obratu sem jo moral pa jaz vzpodbujat - se lepo vidi iz Lučkovih slik. :D :D (lepe fotke Lučko !!!) Vse skupaj je zadostovalo za absolutno drugo mesto in je to po njeni zaslugi moj daleč najboljši tekaški rezultat :lol: :lol: . Škoda le, da nisva dobila polmetrskega pokala in velike goveje kosti, bi bila še bolj važna, he, he. :wink:

Najbolj šik je bil Lučkov Šik, Mirotov kuža se je tudi izkazal na agilitiju, tudi ostali psi so bili zelo zanimivi in vsi po vrsti prijazni. Tudi udeležba TFovcev brez povodca je bila impozantna, za povrh je še šef razdelil majce.

ni kaj - še enkrat glej prvi stavek. :D

primus

p.s.: Kot (menda :roll: ) eden vidnejših akterjev zadnjega petka-metka podpiram Stašin predlog.
 Ninocka
Čestitke vsem, ki ste tekli za dobro naših malih prijateljev. Bravo tudi organizatorjem za vso energijo pri pripravi in izpeljavi dogodka. Slikce dokazujejo, da je bila res prisrčna prireditev. Žal pa se je nisem uspela udeležiti in zamudila super priložnost, da spoznam tudi naše štirinožne tekače :? No, pa saj bo tudi 2. repkov tek :wink: :P
 anja
runner napisal/-a:Caki mal caaaaki!!!

Kdo je lastnica Dalmatinca(ke) na desni strani?

http://www.sportosplet.net/galerija/albums/userpics/10181/normal_DSC01068.jpg

Ce je kuzi ime LUNA pol pa se mi poznamo... :-)

Ja, ja, ... Luna živi z mano v petem nadstropju v Mostah. 8) Golovec pa je najin teritorij (no, si ga deliva z drugimi...). Rožnik je bolj za posladek, kdaj pa kdaj. Svet je pa res mali....vidim, da sva soseda ravno čez "cesto". :D
En lep pozdrav tja čez in vse skupaj!
:wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA