polmaratoni, maratoni, gorski teki, kilometrine in kilometraže - lestvice take in drugačne ...

Moderatorji: AVI, lukkka, Dule

Uporabniški avatar
 zz topka
Evo, sem že tuki... :D
Ob ponedeljkih je pri meni vse malo več kasno...pondelk, pač :lol:
Bentiš, sem vidla, da je Majčka nejki v Moj srčni hrib napisala, sem si rekla, anti ja sem dobila kompanijo :D ... Na, je pa samo nadzor 8)

Torej, julij je mimo in na mojem srčnem sem bila:
218 - 244 = 26 botov.
Vsi me sprašujejo, kolk cajta sem bila na morju, k sem tako rja-va. Pa rečem, nič! Niti sekunde še letos. :shock: :?: ( kot dopust, mislim)
Če pa zmnožim 26 botov po dve uri sončenja na moji plaži( pot za gor in za dol), od osmih do desetih ( k imam pa celo pot po soncu, edin na vrhu enih 400m gozda), pole pa je , kot da sem dva tedna na morju, plaža in čofotanje Slika dve uri zjutraj, dve popoldne. No, tudi moja plaža ni slaba, za mal porjavet... Slika
Papa, Majči,.... Slika
Uporabniški avatar
 zz topka
Maja, :-- , te prehitim, da ne boš čakala... :-- :lol:
Alora, tudi avgust je šel papa in v tem mesecu sem bila na mojem srčnem :
244- 269 = 25 botov. Vročih botov. Slika
Ma, zdej nejki pravjo, da bo tudi september tak. Bem, če bo, pa naj bo. Ni ovir za ZZ topko. Slika
Uporabniški avatar
 majcka
zz topka napisal/-a:Ja, pridi k nam, boš vidla vsak dan 37 na termometru.... :D Vremenarji rečejo do 29, ma ne vem,, kje mislijo to... :shock: Pri nas v senčki popoldan 36, tudi 37....

Čudno bi blo, če bi tole merla januarja, tako je pa kokr u redu.
Uporabniški avatar
 zz topka
Pa je šel tudi oktober mimo.
Sem bila pridna ta mesec. Lepo vreme sem ponucala tudi tako, da sem šla ena tri bote po dva bota na mojga :lol:
Tako je v celem mescu zneslo :
294 - 324 = 30 botov.
Pej bežmo v november.... :D
 TONEK
Za en velik, pozitiven vzor si nam, Valentina in čestitke za vztrajnost. Nikakor ne osvojim tvojega recepta, da bi se vsaj malo rešil lenobe.
Uporabniški avatar
 zz topka
TONEK napisal/-a: Nikakor ne osvojim tvojega recepta, ....

:lol: Hihi, Tonek, saj ga niti ne smeš, ...ker to je samo MOJ recept,.... če ga boš hotu, te lahk tudi tožim za avtorske pravice..... :-- :lol:
Zaračunam, pač....Slika , kaj si pa misliš,... dans vse košta.... :shock: :lol:
Uporabniški avatar
 zz topka
Jej, jej, tudi movember je že mimo.
Izkoristila sem kar nekaj lepih dni in se na mojga podala dva bota. :D
Tako da je zneslo:
324 - 356 = 32 botov
No, december bo gvišno bolj švoh.

Bi blo pa fajn, če bi si kjeri al pa kjera zadala novoletno zaobljubo npr., da se mi z novim letom pridruži v tej "moji" temi.
Da ne bi bla tolk sama samcata.
Ker zdaj si kak novinec, frišen na TF, lahko tudi misli, da je to zgolj in samo MOJA tema. :shock: :lol: :!:
Nazadnje spremenil zz topka, dne 31 Dec 2016, 20:03, skupaj popravljeno 1 krat.
 TONEK
Saj mi je nerodno, da bi ob tvojih podvigih, navajal moje uboge tri ali štiri Vel. planine :o
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 31

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA