Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Mojmir Kovač
Živ!

Na prireditvi Povežimo soline 2005 je sodelovalo 90 tekačev in preko 150 pohodnikov. Dolžina proge je bila 7800m! Do cilja so prišli vsi tekači-ice, nekateri tudi zeloooo pozno.
V kategoriji moški + 30 let je resnični vrstni red malo drugačen. Edinega tujega predstavnika smo nenamerno izpustili :oops: . Moreno (ITA) je prišel na cilj brez kontrolnega listka, ki ga je dostavil naknadno, ampak ...
Morenu bomo pokal za 3. mesto podelili na naslednji prireditvi (15.5. Tek med zvonenjem).

Rezultati:

Ženske – 30 let ( 11 tekačic)

1. Vera Kovačič
2. Mateja Antončič
3. Karmen Gec
4. Nataša Mlakar
5. Evgenija Šijanec
6. Eva Kavčič
7. Barbara Šuber
8. Mojca Jenko
9. Urška Bandelj
10. Nika Čelhar
11. Urška Čeklič

Ženske + 30 let (17 tekačic)

1. Sabina Jovan
2. Nataša Kenk
3. Dragica Dolgan
4. Nataša Erjavec
5. Helena Lovinčič
6. Jozzefa Antolič
7. Gina Gržinič
8. Kristina Gorišek
9. Sanja Varšek
10. Ines Lah
11. Slavka Jovan
12. Marinka Čavničar
13. Miranda Kovačevič
14. Ana Jenko
15. Irena Ahačič
16. Vera Erjavec
17. Milka Šinkovič

Moški – 30 let ( 17 tekačev)

1. Peter Letnar
2. Uroš Vodopivec
3. Peter Malec
4. Timotej Plahuta
5. Mitja Surina
6. Damir Deželjin
7. Mitja Opara
8. Aleksander Lazič
9. Matjaž Jenko
10. Klemen Dimnik
11. Jernej Letica
12. Kristan Bonifacio
13. Luka Stiplašek
14. Aljaž Černe
15. Boštjan Jakše
16. Valter Kovačevič
17. Tilen Sabadin (letnik 1994)

Moški + 30 let (45 tekačev)

1. Igor Lešnik
2. Asim Kaltak
3. Marko Komat In Moreno Mandich(brez listka a na slikah je!)
4. Borut Lunder
5. Primor Dežman
6. Aleš Jurančič
7. Grega Jesih
8. Igor Ritonja
9. Evgen Vižentin
10. Vladimir Maglica
11. Peter Vergles
12. Roman Makuc
13. Dragan Lucič
14. Lojze Bremec
15. Klavdij Čendak
16. Robert Novak
17. Uroš Primožič
18. Zvone Žnidaršič
19. Bojan Mežnaršič
20. Andraž Sabadin
21. Stanko Zavec
22. marko Srebernjak
23. Boris Stepančič
24. Virgilin Švab
25. Miran Gorše
26. Primož Kramer
27. Florjan Gros
28. Davor Lovinčič
29. Antun Srimac
30. Romano Šumberac
31. Bojan Šarabon
32. Bor Muženič
33. Edvardo Kain
34. Stane Trimožič
35. Branko Lipnik
36. Aljoša Valentinčič
37. Silvo Kavčič
38. Ernest Gortan
39. Iztok Vukovič
40. Matjaž Verlič
41. Andrej Blažej
42. Jurij Gorišek
43. Robert Kavčič
44. Stane Kavčič

Za morebitne napake v imenih se opravičujem! Prosim, da me obvestite, da popravim.

Mojmir
Živ!

škoda le, da Mojmir ni vztrajal pri (normalni) JOTI (ta BOBIĆEV je bil mal čudn pa nekak voden

Kaj pa vi "celinci" veste kaj so to bobiči 8) zato sem vas "lovil" na joto. Bili so bolj vodeni ker je kuhar moral hrano malo podalčjšati z vodo, saj smo pričakovali 100 ljudi manj :P

pa tiste ženske s pecivom so ble mal sitne (drugič naj ne ponujajo zastonj peciva, če jim gre težko iz rok

Strunjančani so znani kot zelo radodarni! Ne vem pa kolikokrat si se vrnil po repete :wink:

Ponovno moram pohvaliti tekače, ki so se skoraj vsi predhodno prijavili tako, da smo imeli vsaj približno število jot, ki jih je bilo potrebno skuhati...
Tek bo postal tradicionalen in v prihodnje ga bomo pripravili tudi bilj tekmovalno, saj je proga idealna za podiranje rekordov. Na prvem teku pa smo se dogovorili da se vsi spet dobimo na 100 teku, ki ga bomo proslavili z veliko torto, ki bo imela obliko mladega tekača!

Frajerji moram vas pohvaliti za fotke :twisted: naključen ogledovalec fotografij pomisli da smo imeli slabo obiskam žur ne pa športno kulturno rekreativno prireditev posvečeno enemu največjim krščanskim praznikom :D

Mojmir

P.S. Upam, da se v velikem številu vidimo tudi na teku med zvonenjem 15.5. v Piranu
Uporabniški avatar
 primus
Da se še jaz oglasim, veliko je bilo že povedanega.
Čestitke organizatorjem, ki so se res trudili in je bilo v zraku ves čas čutiti veliko entuziazma in zagnanosti. Kljub nekaterim nerodnostim, ampak prvič je pač prvič, gotovo pa ni zadnjič, še pridemo !

Malo me je motil cilj teka v Strunjanu - konec tunela, ovinek - bumf. Se proge ne bi dalo potegnit še malo naprej; po pločniku po desni strani bi šlo skoraj do Hotela Oleander, na desno v smeri solin je kolovoz, kamor bi lahko usmerili ciljni lijak. Tam blizu so itak čakali vsi spremljevalci... Samo vprašam ? :D

Smo pa soboto na Obali potem izkoristili še za kopanje v Žusterni, obiske, kosilo v Kortah... :D :D :D

primus
 Mojmir Kovač
Primus prosim napiši mi kaj smatraš pod nerodnosti tako, da bomo lahko napake naslednjič že opravili.
Hvala
 Mojmir Kovač
:D

Obalni tekaški pokal
Rezultati po 1. teku (Povežimo soline)

Moški Ženske
1. Peter Letnar 35 t Sabina Jovan
2. Igor Lešnik 30 t Nataša Kenk
3. Uroš Vodopivec 25 t Dragica Dolgan
4. Asim Kaltak 22 t Vera Kovačič
5. Moreno Mandich 21 t Mateja Antončič
6. Marko Komat 20 t Nataša Erjavec
7. Borut Lundar 19 t Helena Lovinčič
8. Primor Dežman 18 t Jozzefa Antolič
9. Peter Malec 17 t Gina Gržinič
10. Timotej Plahuta 16 t Karmen Gec
11. Aleš Jurančič 15 t Kristina Gorišek
12. Grega Jesih 14 t Sanja Varšek
13. Igor Ritonja 13 t Nataša Mlakar
14. Evgen Vižentin 12 t Ines Lah
15. Vladimir Maglica 11 t Slavka Jovan
16. Peter Vergles 10 t Evgenija Šijanec
17. Roman Makuc 9 t Marinka Čavničar
18. Mitja Surina 8 t Miranda Kovačevič
19. Dragan Lucič 7 t Ana Jenko
20. Lojze Bremec 6 t Eva Kavčič

Vsi ostali udeleženci so prejeli po 5 točk.

- Točkujejo se le rezultati v absolutni konkurenci (moški,ženske) in le v najdalši preizkušnji.
- Vsak udeleženec teka prejme 5 točk za sodelovanje + točke od uvrstitve do 20. mesta.
- prvi trije v skupnem seštevku tekov (M in Ž) prejmejo Obalni tekaški pokal

Teki, ki so vključeni v Obalni tekaški pokal so:

1. 26.3.2005 Povežimo soline Sečovlje - Strunjan
2. 21.5.2005 Hrastovlje
3. 10.9.2005 Praznik športa Lucija
4. 5.11.2005 tek Kakijev Manžan
Uporabniški avatar
 primus
Mojmir Kovač napisal/-a:Primus prosim napiši mi kaj smatraš pod nerodnosti tako, da bomo lahko napake naslednjič že opravili.
Hvala

Zgolj v pozitivnem duhu :D :
- vpis; eno mesto je bilo premalo, zamuda s štartom,
- fino da je bla okrepčevalnica, ampak brez vode, samo cedevita,
- od obale do avditorija smo bili malo zgubljeni, tam bi moral biti še kakšen usmerjevalec ali oznaka,
- cilj in zaključek sta bila na dveh lokacijah, kar je nepraktično, sem že omenil v prejšnjem postu.

Zdaj ko tole berem pa res zgleda, da sem pikolovski, pa ni namen ! Še enkrat, tudi če bo vse tako kot letos, se drugo leto vidimo.

primus
 bojanm
Tek je bil lep,organizacija dobra in vako leto bo boljša,na morju je bila žal oseka,me je vsen mal vlekl v vodo,če bi bila plima?????Tudi ogled solin je bil poučen.LP
 fantomas
Pozdrav,
čeprav nisem dobil uradnega priznanja, se mi zdi, da sem zmagal v kategoriji over 95kg. :D

Čestitke vsem, posebno organizatorju, ker je tovrstnih prireditev v Slovenski Istri premalo.

Se še vidimo!!!

Lp
 Mojmir Kovač
Živ!

Moj računalničar pravi, da ne more dati slik gor :evil: ali je kakšna posebna fora oz. koliko slik se lahko da gor naenkrat?

Primus hvala za "opombe", se bomo potrudili in stvari poskušali popraviti že takoj na naselednji prireditvi, 15.5.2005 Tek med zvonenjem v Piranu. Kar se pa tiče starta in cilja ... je pač tako, tu res ne moremo nič urediti.

Hvala tudi drugim za pohvale in vspodbudne besede! :oops:

Mojmir
 Mojmir Kovač
8) Moram se pohvaliti! :twisted:

Poročila o teku so bila objavljena v 6 različnih časopisih. Bili smo tudi na naslovnici štirinajstdnevnika Dobro jutro! TV prispevki pa so bili objavljeni na SLO 1, SLO 2 in na TV Koper.
Tak mediski odziv da dol padeš :D

Fotke bodo kmalu :oops:

Mojmir
Uporabniški avatar
 lojzeP
Tudi jaz sem bil obveščen, da sem bil viden, kako sem pri pandolu(i) muhe pobijal ( TV SLO 1 - Dobro jutro ) :oops:
Uporabniški avatar
 primus
In to poveste zdaj, ko je že mimo ! :evil:

:D :D :D
 Mojmir Kovač
8) hm, bil je lep dolg prispevek, v katerem je bilo veliko izjav tekačev. Primus, če se ne motim je bila tudi tvoja izjava :twisted:

Mislim, da je piratska kopija v obtoku. Se bom pozanimal!

Mojmir

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA