Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 žine
Spet nas je zaneslo v Dolsko, kjer se človek počuti že kar malo domače, po dobri izkušnji z novoletnih tekov...vse je že znano, stranišča, garderobe, Vegov hram nasproti....odlični organizatorji :D in za krono vsega fantastična proga na Murovico. Vse naokoli v zvončkih in žafranih, vreme za kratke rokave in neverjetno lepi kraji. Ki jih ne opaziš, ko se voziš po glavnih cestah....zato mi tako "sedejo" taki gorski in sploh takšnile manjši teki...res super. Tekma je sovpadla s proslavo (obletnice rojstva??) našega najboljšega topničarja med matematiki, tako da sem bil po dolgem času spet priča proslavi (ah sladki spomini iz osnovne šole :D ). Super!
pozdrav, Ž
Uporabniški avatar
 yogo
Zdravo

Za začetek sezone ravno pravi tek, ne predolg 4,6km in nekaj manj kot 500 višincev. Proga lepa in presenetljivo suha, menjajo se strmi in položni deli tako da se lahko tudi nadihaš.
Organizacija dobra, le vegetarijanci (Boštjan) niso prišli na svoj račun.
Vreme idealno za tek.
Pričakoval sem večjo udelažbo TF? Pozimi je kar nekaj članov in članic izrazilo željo po gorskem teku in taki majhni, lažji in domači teki so pravi za prvi poiskus. Za zgled si vzemite ga. Žigon Heleno.

lp Yogo
Uporabniški avatar
 Veggie
yogo napisal/-a:Organizacija dobra, le vegetarijanci (Boštjan) niso prišli na svoj račun.

:shock: :shock:

Na racun glede cesa? 8)

:D
Uporabniški avatar
 miro
Nekateri pa smo se potili v službi!
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 Dule
Vse je že povedano v zgornjih prispevkih. Res bil je lep in topel dan, krasen za preživet in predihat v naravi :D :!:

Moram pohvalit organizatorje za zgledno oranizacijo prireditve :clap: . Ko smo prihajali na proglasitveni prostor nas je že od daleč pričakalo petje in glasba, Yogo se je že ustrašil ali je to samo zaradi nas gorskih tekačev :shock: . No bilo je združeno z občinsko proslavo in spominom na matematika Jurija Vego..

Veggie napisal/-a:
yogo napisal/-a:Organizacija dobra, le vegetarijanci (Boštjan) niso prišli na svoj račun.

:shock: :shock:

Na racun glede cesa? 8)

:D

Glede malice s kranjsko klobaso :wink:

Žine drugič pa se kaj pridruži TF druščini, da se spoznamo..(ne grizemo :lol: )

p.s. Skoraj bi pozabil ta glavno, TF ni ostal brez stopničk: Yogo je bil bronast v svoji kategoriji - čestitke :clap:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja kaj naj drugega rečem kot iskrene čestitke za vse kar ste dosegli na tem teku.
Yogo tudi tebi čestitke za doseženo in to ti je lahko samo spodbuda za nadaljne teke.
Mi je žal, ker nisem mogel priti na dirko.Ma mi ta Jordanija pobira vse kar je možno :lol: :lol: volje mi ne more.Še zmeraj ostaja upanje, in upanje umira zadnje :wink: .
Imam pa na računalniku na podlagi ozadje Grintovca v lepem sončnem vremenu.Vsakič, ko prižgem računalnik mi kar dvigne pulz.
In si rečem ma enkrat pa mora ratati da osvojim tisto kar si želim, en res fantastičen rezultat.
Se vidim v Sežani in še kje.
ČAO!
 zupi
Ali ima mogoče kdo rezultate po kategorijah od tega teka?
Uporabniški avatar
 Dule
zupi napisal/-a:Ali ima mogoče kdo rezultate po kategorijah od tega teka?

Rezultati so tule :!:
 marjan
Pa še moji vtisi!

Za razliko od Šmarne precej daljši tek, dovolj razgiban z res strmimi klanci vmes in prijetno TF druščino (Dule, Yogo, Boštjan). :) :)

Malo prehitro sem začel, prehitel vmes celo Yogota (če bi zdržal bi dobil celo medaljo v svoji kategoriji), potem pa na 2/3 dobil bodec kot še nikoli. :o :o
V finišu pa sem prehitel celo državno reprezentantko v gorskem teku.

Sem pa zelo zadovoljen, kajti moj trenutni cilj na tekmah je manj kot 50% zaostanka za zmagovalcem.

Se vidimo v Kamniku.
Uporabniški avatar
 rebolj
Zdravo!

Še pozdrav s strani organizatorja :D
Tek, se mi zdi, je uspel. Seveda bi bilo mogoče kakšno zadevo bolje speljati (sam sem ga polomil pri rezultatih), vendar v celoti gledano, mislim, da smo lahko vsi zadovoljni.
Letos smo prirediltev organizairali v sklopu občinske proslave in srčno upam, da bomo sodelovali še naslednja leta. Tudi na sami proslavi je bilo več obiskovalcev, morda tudi po zasludi pohodnikov in tekačev.

Rezultate oz. link, je objavil že Dule :)
http://www.dol.si/SDDolsko/
Uporabniški avatar
 žine
Jep, tole o zmedi pri rezultatih se nanaša malo tudi name :D Je bila pa zelo blagodejna za moj ego, ker sem imel en dan zelo dober občutek ob zmagi v kategoriji. Eh....Enkrat ob priliki se zmenimo za vračilo medalje OK?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA