Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Priprave za letošnjo 2. ponovitev prireditve SLO100 (prvega traila na razdalji 100 milj v Sloveniji) so v polnem teku. Prepričani smo, da vam vsem skupaj lahko pričamaramo še boljše in bolj srčno vzdušje kot v lanskem letu. Da prireditvi dodamo pridih domačnosti in duh avanture smo letos trase poimenovali z novimi imeni in jih povezali z zgodovinskimi liki z notranjskega območja. Več informacij o sami prireditvi si lahko poiščete v zavihku SLO100 in na naši FB stran.

Želimo vam uspešno tekmovalno sezono in se vidimo v jeseni v Postojni na eni zadnjih evropskih 100 miljskih tekem v sezoni.

EKIPA

SLOTrail

Organizacijski odbor SLO100

http://slotrail.si/slo100-2/

Slika
Nova imena novih tras. Za najkrajšo, 50 km vem, da je speljana po čisto drugih terenih kot lanska, na kateri sem bil. Za daljši dve nisem preverjal, koliko je stare in koliko nove, spremenjene trase, ker bi moral iskati lanske zemljevide in narediti primerjavo...zakaj že, saj mi to pravzaprav nič ne pomeni.
To bo naredil nekdo, ki je bil lani in bo tudi letos... :juhuhu: :juhuhu:
Čeprav je do tekme manj kot dva meseca, je še dovolj časa za trening. Pa še dopusti so vmes. Da si ne bi belili glave, kaj početi... :juhuhu: :juhuhu:
Ne se pozabiti prijavit :!:
In ne pozabit svojega počitniškega tekanja opisat v ustrezno temo: tek med počitnicami!

Slika
Dajmo, dajmo pohitet s prijavami :!: Do tekme je še en mesec, treba je pa pazit na rok za prijavo.
Takole, na uho...sem malce ciljal na takratko, pa me je včeraj ortoped "pohladil": naslednjih nekaj mesecev še nič (kar najbrž pomeni letos nič). :(
Hm, jaz sem sicer prijavljen in "potrjen", samo tole je nekaj malo udeležbe najavljene na tekmi. :?
A se že kaj ve, a imajo organizatorji plan tole speljati tudi pri tako maloštevilni udeležbi? Ker pomoje se jim niti ne splača.

Pa, kako to da je zanimanje tako slabo? Trase izgledajo zelo cool, med drugim edina 100 "miljašica" v SLO, tudi lanska izvedba ni požela nekih kritik (da bi bilo kaj narobe). Štart v poznih večernih urah je zanimiva rešitev in edina taka na SLO ultrah ...

Premalo promocije?

Ne vem, čudno se mi zdi.
fenderjag napisal/-a:Hm, jaz sem sicer prijavljen in "potrjen", samo tole je nekaj malo udeležbe najavljene na tekmi. :?
A se že kaj ve, a imajo organizatorji plan tole speljati tudi pri tako maloštevilni udeležbi? Ker pomoje se jim niti ne splača.

Pa, kako to da je zanimanje tako slabo? Trase izgledajo zelo cool, med drugim edina 100 "miljašica" v SLO, tudi lanska izvedba ni požela nekih kritik (da bi bilo kaj narobe). Štart v poznih večernih urah je zanimiva rešitev in edina taka na SLO ultrah ...

Premalo promocije?

Ne vem, čudno se mi zdi.

Tole najbrž ni jasno nikomur. Lani sem bila na kratki trasi in mi je bila zelo všeč. Pa tudi lani ni bilo nekih presežkov v številu udeležencev. Letos jih je pa še manj. Že prijavljenih je malo, kaj šele plačanih.

Bom še malo počakala, da vidim, kaj se iz tega izcimi. :?
Ma jaz razmišljam in gledam če se kakšna druga tekma "tolče" s SLO100 pa razen Učke ki je 1 teden prej niti ne najdem kaj podobnega (da bi zaradi tega udeležba trpela).
Učka pa tudi ni Ultra in regeneracija ne bi smela biti problem. Jaz grem lepo na 16-ko in sem jo mislil vzet ravno za "ogrevanje" za SLO 100-ko :?

Edino, če ljudem dejansko tako hudo ne ustreza začetek ob 11h zvečer (oziroma popoldne za milje)... sam hudič, tudi na 50-ki jih je zgolj peščica junakov prijavljenih. :?

Nimam pojma. Gremo rajš delat naprej. Organizator bo že javil kaj in kako.
Res je škoda, da je tako malo prijavljenih oziroma plačanih prijav, saj je pravih ultra tekem tako malo pri nas.

Ampak vseeno je kar nekaj vzrokov za to.

Promocije in reklame praktično sploh ni, ni je bilo niti lansko leto, niti letos.
Startne ure za obe stotki sta popolnoma neustrezni. Posledično se tekmovalec sam celo temno noč prebija po snežniških gozdovih, kar ni niti malo prijetno.
Tudi sicer je termin takoj po počitnicah ( julij, avgust) manj ugoden kot pred počitnicami.

Vse dobro tekmovalcem in organizatorju...
uros feldin napisal/-a:Startne ure za obe stotki sta popolnoma neustrezni. Posledično se tekmovalec sam celo temno noč prebija po snežniških gozdovih, kar ni niti malo prijetno.

Istra res ni na Snežniku, uro so pa tam - tam. Pa jih je, ko Rusov. :?: :?: :?:
Uporabniški avatar
 vencelj
Klik na prijave ( http://slotrail.si/slo100-2/ ) mi razodeva, da so le-te podaljšane do 7. 9. :!:
Navali narod, tereni so lepi, razdalje pa same po sebi nudijo dolgotrajne tekaške užitke. No ja, so tri različne, za vsakogar nekaj :!:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA