Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

TONEK
Ha ha, Valentina, trikrat sem že tole prebral. Mi postaja kar malce nerodno :oops:
Nazadnje spremenil TONEK, dne 31 Avg 2016, 18:12, skupaj popravljeno 1 krat.
 Jožko
Pozdravljeni

Ja res je, gorski tek iz Podbrda na Črno Prst je prvi uradno organiziran gorski tek v takratni Jugoslaviji. Na žalost pa se ta tradicija po prvem teku prekinila, ker so organizatorje preveč kritizirali, da ni etično tečt v hribe, češ da se v hribe - gore hodi, vmes se 2x malica, popije kaj dobrega.........
Danes pa so časi drugačni saj ima že skoraj vsaka vas svoj gorski tek in seveda to ni nič narobe.
22. gorski tek Ivana Anderleta iz Podbrda na Črno Prst bo seveda tudi letos v organizaciji PD Podbrdo. Vse bo tako, kot prejšnja leta samo vreme bo pa tokrat prav tapravo za gorski tek. Podbrdo - Črna Prst je res kraljevska tekma in letošnja udeležba upam, da bo rekordna in po prijavah sodeč tudi kar zelo kakovostna. Vendar rekord Petra Lamovca ta pa je tisti, ki ga bo težko sneti :)
Vsi prav prisrčno povabljeni v Podbrdo na kraljevski gorski tek, nebo vam žal :)
TONEK!!!
Ker si odprl ti temo, moraš najprej popravit zaporedno številko teka: 23. naj bi bila prava! 8) ( saj boš znal, aneda? Greš prijavljen na temo in na svojem prvem prispevku klikneš tam na desni zgoraj uni sonček(zvezdica?) s puščico in Uredi prispevek, ter popraviš v naslovu in potrdiš. Nič lažjega, aneda? :D ) Če pa ni 23., pole se ti pa že vnaprej globoko opravičujem... :oops:

Pole,.... gremo naprej...., se mi zdi, da si se ti kar sam dal v mlajšo kategorijo, kajti pri prijavi moraš le-to sam označit!!! :mrgreen:

Pole, gremo naprej...
Aja, nič več - zaenkrat.... :--
Uporabniški avatar
 majcka
zz topka napisal/-a:Vidim pa, da jih kar nekaj ni označilo prave kategorije, zato bi bilo fajn, če se to poštima že prej, ne pa, da bo na dan tekme v rezultatih vse zamutleno... :shock:

Tole se je moralo pa kaj čudnega naredit, ker jaz se sigurno nisem prijavila v letnik 1982-1990...saj nočem bit tok smrkova. In je čisto preveč napak, da bi se tako velikim ljudem storile neodvisno eden od drugega. Je najbrž mogu kak škrat okol štancat. Tudi damjan je recimo prijavljen narobe, ampak on samo za eno kategorijo.

To bo hec v soboto. :lol: :lol:

Marta Šorli in Tea Bajc sta celo spol zamenjali. :shock:
Uporabniški avatar
 Tedi
Bom naročil prijavni službi in časomerilcem, da naj bodo bolj pozorni :wink:

Do razglasitev rezultatov bomo sigurno poštimal.

V tem vikendu se "na bazenu" odvijajo tudi dnevi športa... V petek nogometni turnir, soboto otroške delavnice in cela mala olimpiada namenjena najmlajšim.

tudi ta v ozadju je za najmlaše - me zanima če bodo katerega od tekačev pustili na krio masažo 8)
Slika
 TONEK
Eto, jaz sem že naredil svoje. Zdaj pa še ostali popravite, razen Venclja, ki je prvi opazil napako. Jaz se cifre nisem sam izmislil - saj vidiš, koliko kiksov je v razpisu!
Pa ¨zgoraj¨ mi rezerviraj sadno kupo, prosim! :?
Uporabniški avatar
 majcka
zz topka napisal/-a:Priden, Tonek. :clap:
Sadna kupa? Tonek, jast sem tista, ki bom ultima v cilju, torej boš moral kar ti R napravt. Za mojo sadno kupo. 8) :D

Očitno se ne smem pojavit na štartu spljoh! Če ne Topki ne bo ratal bit Ultima. :lol: :lol: :lol:
 prim
Zdaj sele vidim, da mora vsak sam izbrati kategorijo, ob prijavi sem to rubriko spregledal, tako da sva oba z zeno pomlajena za cca 25 let.
Ponavadi te ze sam datum rojstva uvrsti v odgovarjajoco kategorijo. No, nas bodo ze ob prevzemu stevilk pravilno poslihtali.
že jutri - KRALJ MED PGT-jevimi teki :
čaka nas KULTNI gorski tek - TEK IVANA ANDERLETA NA ČRNO PRST. Prireja ga PLANINSKO DRUŠTVO PODBRDO . Štart teka bo ob 9:00h, pri odcepu za železniško postajo v Podbrdu, cilj pa pred kočo na Črni prsti na višini 1835 m. Dolžina proge je 6300 m; vzpona je +1320 m.
 TONEK
Malo brskam po spletni strani najlepše grape na svetu, pa mi je padlo v oko, da je bil nekdo do leta 2010 zelo natančen in dosleden, saj so v abecedni razpredelnici navedeni vsi rezultati vseh tekmovalcev do tedaj.
Mogoče bi pa Jožko dal kakšno besedo, da se zadeva obudi!
Dam za :drink
Jutri pa v breg! :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA