Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

#350336
Danes sem imela svoj prvi delovni dan letos. Garala sem 7.30 ur, niti malice nisem imela. :D Opravila sem 7 vzponov, kar je zame super! Zmagovalka Marta jih je švignila 9, ( desetega je prišla 15 minut prekasno) zmagovalec ....? pa kar 12.
Čestitke vsem. :laola
Mislim, da sem na eno uho nejki slišala, da nas je blo u fabrki skori 100. To se je kadilo....moje noge so kot, da sem bla 9 tednov in pol na plaži... :lol: Črne totalka.
Poročilo jutri. Zdej grem bandat na Vipavsko trgatev. :D
Nazadnje spremenil zz topka, dne 11 Sep 2016, 10:55, skupaj popravljeno 1 krat.
#350359
Seveda zamujam z kakršno koli objavo.., sej me že poznate.., klasika :oops:

Najprej opravičilo za zmedo z rezultati.., dobili smo lepo lekcijo, da niso še časi, da zaupamo tehniki in opustimo papir in svinčnik :? :) Rezultati se (še) procesirajo na hribolazcu in jih objavimo, takoj, ko bo fertik..

Drugače pa bom kar kopiral, kar sem objavil tudi na FB in še malo dodal:

5ti Ultra šiht.., kaj rečt.., čez delacve nimamo pripomb, bi jim dali povišico, če nebi bli še zmer v rahli recesiji :) Uradno, kolikor imam v spominu, je bilo štempljanih med 90 in 100. Na vpisnem listu jih je malo pod 90, so pa delavci prihajal še čez dan :)

Mitja & Nataša & family so badass organizatorji, kuharji in točilci pijače!
Med drugim je prletel nov rekord in tko mora zdej naslednji naredit, več, kot 12 vzponov, če hoče imet še več črnih nohtov, kot Matej Jakša! :) Bravo!!
Potem pa drugi (Matjaž Bajec) in tretji (Marko Obreza) oba s 10-imi vzponi! :clap:

Super pridne so bile punce letos! Marta Švigelj jih je naredila 9 (neuradno 10 - zadnjega za dušo, kot je rekla :D ). Prav tako 9 vzponov je naredila Mary Pavlič in bila druga, tretja pa z 8 kom Klara Bajec. HUDO!! :clap:

Men je blo najhudejše se družit in jest prah z vsemi legendami in ostalimi na trailu, se najbolj sm pa vesel, ker sm si končno prvošu eno orng kamnito masažo za stopala :)

Hvala vsem za ves smeh in prelit švic! :)

Hvala sewede tud vsem sponzorjem, ki nam pomagajo, da zadeva steče zastonj in zabavno!
#topatlet #amfibijatrgovina #jansportvrhnika #escobarkava #tekaskiforum #euroton

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA