Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

TONEK
Komaj čakam štartno listo. Upam, da mi Nejc dodeli št. 1 in prideva z Novakom skupaj v cilj ob 11.02. :D
 TONEK
Bravo, Marjan. Ti si pravi multipraktik - nove vrste triatlonec: Vzpon na hrib z težkim ruzakom, profesionalno dokumentiranje tekmovalcev v cilju in še ultra hiter sestop v dolino. Hvala ti za tvoj trud, hvala tudi Loni, saj je poleg navijanja in škljocanja, skrbela tudi za našo hidracijo.
Nejc se je za organizacijo zopet maksimalno potrudil, pa tudi udeležba je bila zadovoljiva. Vse je potekalo po planu, tudi s svojim rezultatom sem zadovoljen.
Zelo pravično in pošteno ima Nejc poštimano glede žrebanja nagrad, dobi jo lahko samo tisti, ki je prisoten in ni medaljist. Edino pripombo bi imel glede prehitrega čiščenja oznak in varoval (ob povratku) , pa tudi tablici oddaljenosti do cilja, sem videl samo dve (pol poti in 600m) -najbrž sem šel mimo ostalih prehitro. :lol:
Čestitke zmagovalcema Karmen in Luki, pa tudi vsem ostalim, ki tako kot jaz, komaj čakate na Nejčevo tekmo.
V soboto vabljeni na Šmarnco.
Uporabniški avatar
 mirko1
pohvala organizatorjem, vsa čast, tako preprosto in enostavno vse poštimano, čas je minil hitro, rezultati takoj, malica tudi za ta komplicirane :D . pa še piva poleg gratis . mi je šlo dobro, a mislim, da imam še 10 sekund rezerve, tako , da drugo leto pridem preverit, če res 8) .
 TONEK
Tako je, Mirko. Izvidnik je očitno zadovoljen, tako, da si lahko naslednje leto obetamo več Čuferjev na startni listi, pa še Loni se ne bo počutila osamljeno. :D
Uporabniški avatar
 zz topka
Tonek, prav na vseh fotkah si nasmejan. :D Torej le ne velja una iz ene teme, k je blo rečeno , da si od 1000 tekem le na eni zadovoljen. Jast vem letos že za vsaj tri, na katerih si bil kontent. :D Pa še 1000 tekem ni na leto, tako, da se je Klemen zihr zmotu v računanju. :oops: :D
 TONEK
Ga bomo naslednjo jesen poslali nazaj v 2. razred. :D
Topka, dobro nabrusi glasilke za sobotno Šmarnco! :laola

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA