Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 flister
#350492
Super trasa, dobri pogoji za tek, malo nas je sicer namočilo proti koncu 42ke...
Trasa 42km na koncu sploh ni bila tako naporna, kot je sprva zgledalo na višinskem profilu. Še najbolj naporen je bil tek navzdol, ko se bile noge že precej trde :).

Čestitke organizatorju, komaj čakam na drugo leto!

p.s. Edino drugič malo manj magnezija in več energijske pijače ;).
Uporabniški avatar
 Classix
#350516
Odlična organizacija, čudovita trasa (21 K), okrepčevalnice odlično založene, vzpodbuda ob progi fenomenalna. Čista petka. Če bi bilo sonce, bi bilo že kičasto.
Uporabniški avatar
 flister
#350526
Na maratonski in pol maratonski progi je bilo cca 1100 tekačev in tekačic. Je kar trajalo, da se je čreda zagnala v nek normalen tempo.
Po peth kilometrih več ali manj spusta, sta se progi razšli. Vzponi so nas pričakali v drugi polovici (oz. tretjini).
Cca 500 tekačev/ic je teklo še na t.i. fun teku na 8km na drugi trasi.
 jozafat
#350534
Organizatorjem, vsem domačinom in prostovoljcem :laola
Čeprav sem v soboto zjutraj prejel dva klica o preklicu udeležbe
smo v nedeljo zjutraj le odšli od doma. Že v Kobaridu smo imeli prvi defekt, a se je čudežno pojavil prav takrat na cesti domačin, ki naju je peljal do Bovca! :clap: (dolgujeva flaškon Vipavskega!)
Že pred startom super vzdušje v telovadnici in med tekači, nato pa gremo po predvidenem planu. Pa srečamo rekorderja Slavnika, pa našega šoferja z ženo, ki naju pride "preverit", čez viseči most na super trail poti, ko vidimo da se skozi meglice iz Lepene približuje tuš, zame super, Tineta malo skrbi, da ne bo hladen. In ni bil do 35km pred ciljem razjasnitev. Špica cilj in rezultat, pa še masaža, polenta, krof,... :laola Pa gremo domov že nazaj z našim avtom, ko zvemo še za prvo mesto v kat. :D Pošta bo imela delo!
Kakšna nedelja in jutro, ko sem dobil 1.vnuka! :laola

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA