Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Eto, Vencelj je legenda tekaškega foruma in njemu lahko zaupate. V bistvu gre samo za en namen in iskrenost. Tudi meni je bilo v Istri že težko, ampak to me ne ustavi. Pravijo, da: "kar te ne uniči, te okrepi"
Tale "Istra u mom srcu" zares ni lahka, kajti dolgi treningi so vedno težji, kot tekme. V decembru pa si večina mojih prijateljev tole tekmo vzame za odličen trening. In spet se bomo srečali tam :-)
Jaz bom z veseljem v cilju spil kozarček črnega vina, potem pa še pir iz rugzaka, moja Anči pa bo uživala ob bakalarju :-) ki ga obožuje
No no, če smo prišli do legend...Zdravko to vsekakor je, tako na forumu kot tudi na tekaških terenih. Preizkušen ultratekaški maček, ki ve, kaj govori...

Tisto leto, ko sem bil jaz tam dol, je Predraga presenetila stotinja tekačev, od tega 96 Slovencev... :juhuhu:

Slika
Zdravko, z dušo ali brez nje ... MOJE mnenje je, da se ne bi smelo organizirati uradnih tekem v prometu. Ja, vem, da je tekih tekov ogromno, verjetno je na Spartatlonu prijavina še nekajkrat večja, prometa pa še mnogokrat več, ampak mislim pač, da je to prenevarno. Pa saj smo tudi na filmu videli ultra tekače, kako se po pretečenih 200 km majejo na cesti. Pa menda ne boš trdil, da je torej zanje varno, da tečejo ob cesti? Samo za to gre. Nikogar nisem hotela popljuvati, ampak izražam mnenje.

(V bistvu sem se pa oglasila zato, ker je nekdo drug izrazil svoje mnenje, pa je potem bil deležen nekega pokroviteljstva. )
Ma, jast tudi mislim in VEM, da je v ogromno tekih čutiti dušo. In tudi, ko rečemo vaški tek, je dejansko vsa vas z dušo v njem. Pa so štartnine samo 10 evrov. Ali pa tudi 0 evrov.
So pa tudi teki, kjer duše res ni. Pa se pač tja ne vrneš.
In sploh se vračaš na tekme, kjer čutiš, da je duša prisotna. Zdej, eni si lahko privoščijo in dajo za začutit dušo malo evrov, eni pa si lahko privoščijo in dajo pač dosti evrov. Greš, kamor sam hočeš. :wink:

Ni mi pa jasno, zakaj dajat 60 evrov, če ceste sploh niso zaprte? Kaj ni izgovor za drago štartnino tudi oziroma predvsem ta, da je treba ceste zapirat?

Spomladi smo za tri polmaratone na italijanskem goriškem skupaj plačali 30 evrov. Recimo, 10 na enega, torej. Pa je bilo na vseh treh komplet vse zaprto za promet. In policajev na poti, kolikor hočeš.

ZdravkoC - legenda, na zdravje z vinčekom in Ankici bogžegnaj z bakalarjem. :D
Pa ti nič ne lažem.... 8)
Če si vnaprej plačal za cel paketek, je bila štartnina za vse tri 30 evrov.
To so bili:
24. 1.2016- 2. polmaraton del Colio- rezultati : http://www.marciatorigorizia.it/pdf/2%C ... tonina.pdf

6.3.2016- 38. Posoški mali maraton - rezultati : http://www.marciatorigorizia.it/pdf/mar ... nerale.pdf

26.6.2016- La corsa dei 32 Cippi - Memorial Enzo Simsig, rezultati: http://www.tds-live.com/ns/index.jsp?lo ... ocale=1040

In je blo tudi polhno Slovencev.
Jozafat, dej potrdilo še ti... :D
Tajataja napisal/-a:Drago ampak lepo.

Točno tako. Jaz sem bil 2013, potem žal ne več. In razmišljam, da bi šel letos spet.

Kar se mene tiče, mi je najboljše na tem teku, da lahko imaš spremstvo na kolesu. Meni je bilo takrat super, ko me je Maja spremljala celo pot in sva lahko med tekom čvekala.

Minus je pa res mogoče malo visoka startnina in prevoz nazaj na start. Midva sva takrat kar počakala do konca in so naju organizatorji peljali. S kolesom vred.
Ja, včasih je organizator skrbel za to, da so vsi prišli iz cilja nazaj na start. Ne vem zakaj pišete, da ni več tako, ampak mi ni za it raziskovat.
Res je tudi, da sem kdaj koga jaz peljal na start po avto, ker smo se tako organizirali.
Evo, sem ga preživel še drugič. Komajda, predvsem ravnino na koncu.

Za tiste "kozarec je na pol prazen", vse je po starem:

- startnina je draga
- ceste so odprte za promet
- eni so se izgubili, tisti bi imeli povedati kaj čez oznake
- startali smo z več kot 10 min zamikom
- še vedno rabiš prevoz nazaj na start
- nagrade so skromne

Za "kozarec je na pol poln", tudi vse po starem:

- trasa je še vedno prelepa
- nobene živčnosti, vse na izi
- dobra družba
- za vsakega se najde dolžina

Meni osebno je bil minus še spust z Grožnjana, ki me je obakrat do zdaj uničil. Pa seveda Adrijano, ki se mora pojavit točno tista leta, ko jaz pridem :lol:

V glavnem, super je bilo. Drugo leto spet.

http://www.alibi.hr/dokumenti/rezultati_upm_istra.pdf

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA