prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 haupi
Zdravo,

zanime me kje je pooblaščen servis za Polar ure v Sloveniji - neki štrajka pa ga je treba dat en mal pogledat!

Hvala

Lp
haupi
Uporabniški avatar
 Manika
Če se ne motim, je to Intact d.o.o. v Ljubljani, tel. št. 544 66 39, 041 614181

servis@intact.si
Uporabniški avatar
 lojzeP
edini pooblaščeni servis pri nas je v Novem mestu - še vedno delajo ( preverjeno včeraj )
detajli na 040-611-877
Uporabniški avatar
 Manika
Saj Intact je tudi pošiljal ure v Novo mesto na servis. Vsaj lani je bilo še tako.
Uporabniški avatar
 lojzeP
Mene so iz Kavčičeve 4 napotili v NM - verjetno nimam šarma kot ti Manika :oops:
Uporabniški avatar
 Manika
Potem je pa to nekaj novega, ker takrat si tam pustil uro in jo tudi tja prišel iskat. Vem pa, da sem govorila s serviserjem iz NM. No, hvala za info.
lojzeP napisal/-a:...verjetno nimam šarma kot ti Manika

Imaš pa zagotovo bolj nabrušen jezik :) .
 Marjanz
Intact d.o.o. in Polar servis sta eno in isto le, da je v Ljubljani sedež firme servis pa je v Nm, ker je serviser novomeščan.
Uporabniški avatar
 pegaz
Joj, še tretja verzija:
- pokličeš na IntAct, oni ti dajo tel od NM.
- nato pošlješ uro v NM, in ti jo v 1 dnevu pošljejo nazaj
- plačaš po povzetju.
Meni je že 2x uspelo. Polar tesni in dela ko pesem.
(sam mal je ljubosumen na gremlina)

LL, pegaz :)
 lepi
Polar servis v Nm ne obstaja več.
Tisti ki pošilja svoj Polar v Nm pošilja ne pooblaščenem serviserju ki ti sploh ne garantira garancije.
TISTO GOR SO ZASTARELE ŠTEVILKE!!!
Nazadnje spremenil lepi, dne 28 Maj 2009, 13:40, skupaj popravljeno 1 krat.
 lepi
Edino kar vem je da taprav serviser v Lj, ki je pooblaščeni in ful uredu use popravi je dosegljiv na 040 121-116.
 lepi
Ker tisti v Nm sploh ni serviser skos se neki zmišljuje pol stvari nima pa še ful dolgo moraš čakat na popravilo.
Najboljš poklicat pooblaščenega serviserja na 040 121-116 pa saj veš da bo vse tako kot mora biti, pa še hitro dobiš popravljeno uro.
 tekačica81
No,mogoče slaba iskušnja.Jaz njega lahko samo pohvalim.je pa res da so imeli s poštnim predalom menda neke komplikacije,da jim je v lj pošiljalo al kaj.No najbolš ga je poklicat,pa on to vse razloži kaj in kako s popravilom ali nakupom.Jaz ga zelo priporočam.Njegova št.pa je 040 898 111.
 tekačica81
lepi napisal/-a:Polar servis v Nm ne obstaja več.
Tisti ki pošilja svoj Polar v Nm pošilja ne pooblaščenem serviserju ki ti sploh ne garantira garancije.

Tole pa nikakor ne drži.G.Tine Marin,ki je serviser za ure Polar vedno garantira garancijo za popravila in kupljene izdelke.Vem iz prve roke,kajti glede na to,da sem že nekajkrat bila tam in ni bilo nikakršnega vprašanja. On pa res čisto vse uredi kot je treba.
Glede tel.št.:040 898111 in 040 611 877 , so sigurno prave.

l.p.
 prospect
tekačica81 napisal/-a:
lepi napisal/-a:Polar servis v Nm ne obstaja več.

Tole pa nikakor ne drži.G.Tine Marin,ki je serviser za ure Polar vedno garantira garancijo za popravila in kupljene izdelke.Vem iz prve roke,kajti glede na to,da sem že nekajkrat bila tam in ni bilo nikakršnega vprašanja. On pa res čisto vse uredi kot je treba.
Glede tel.št.:040 898111 in 040 611 877 , so sigurno prave.

l.p.

Ne se smešit punca. EDINI pooblaščeni servis je v Ljubljani na Kavčičevi 4. Vsi ostali (urarji in razni kobajagi serviserji) vas pač nategujejo, da "oni pa to znajo". Slejkoprej bo treba uro poslati v Ljubljano, ker ti nihče drug od "pooblaščenih" serviserjev ne bo znal pomagat, pol bo pa hudič s stroški. Verjemi, lastne izkušnje.

Pa lep dan še naprej
 tekačica81
Se opravičujem,vendar glede na mojo iskušnjo,da so mi v Lj. rekli,da se ure ne da popravit in da naj si kako novo izberem,potem pa sem šla na Polar servis h gospodu Tinetu in mi odkar mi jo je on popravu dela ko nova.Nekje se jim gre pač samo da zaslužijo in da imajo čim manj posla,nekje pa da ustrežejo strankam.To je samo moje mnenje in mi je prav žal.Jaz vem kdo mi bo od zdaj naprej popravljal ure,ker nisem edina,ki sem z njim zelo zadovoljna.Aja,pa da ne pozabim povedat tudi to,da mi je itak garancijo upošteval.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA