prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 Stane
Pozdravljeni,

v kratkem se s punco odpravljava v Celovec in bi rada šla pogledat še v Adidasovo tovarniško trgovino. Prosil bi, če mi lahko kdo čimbolj natančno pove, kako priti tja. O lokaciji trgovine vem samo to, da se nahaja v predmestju Viktring.

Hvala za kakršnekoli informacije in lep pozdrav.
Uporabniški avatar
 Vlajko
Stane napisal/-a:Pozdravljeni,

v kratkem se s punco odpravljava v Celovec in bi rada šla pogledat še v Adidasovo tovarniško trgovino. Prosil bi, če mi lahko kdo čimbolj natančno pove, kako priti tja. O lokaciji trgovine vem samo to, da se nahaja v predmestju Viktring.

Hvala za kakršnekoli informacije in lep pozdrav.

V bistvu je ni težko najti. Predvidevam, da bi se peljal čez Ljubelj. Do mostu čez Dravo uživaj, potem pa postani pozornejši, prav kmalu se pelješ skozi vas Maria Rain. Tu si že blizu Celovca, zato bodi pozoren na odcepe proti levi. Odcep Viktring (na levo) je lepo označen. Po tej cesti je še kakšnih 500 m do ADIDAS-a. To je velika črna zgradba, ki jo prav kmalu zagledaš na desni strani ceste že v Viktringu.

Pa še plan Celovca.
Uporabniški avatar
 Stane
Vlajko, najlepša hvala za tvoj odgovor. Bom pazil na leve odcepe. :-)
Uporabniški avatar
 obi
Stane, levo zaviješ točno pri tabli Celovec. Je semaforizirano križišče.
Uporabniški avatar
 Vlajko
obi napisal/-a:Stane, levo zaviješ točno pri tabli Celovec. Je semaforizirano križišče.

Obi, :wink:
s tem svojim jedrnatim stavkom si pa še meni pomagal. V bodoče mi ne bo treba več "šteti" semaforjev, ampak bom pozoren na tablo. :D

PS: Pozdravi Robija, mojega bivšega sodelavca. :wink:
Uporabniški avatar
 Veggie
Stane,

A lahko se mogoce pogledas, koliko stanejo Adidasove siltarce? Pliiiz
:D

Hvala
 laufar
Pred Villachem je pa Addidas diskont v Hartu, to je malo pred Elanom Brnec, zadaj za Volvo servisom. Sam je pa res diskont, bl skladišče, samo je pa precej ceneje!
Uporabniški avatar
 Stane
Veggie napisal/-a:Stane,

A lahko se mogoce pogledas, koliko stanejo Adidasove siltarce? Pliiiz

Hvala

Veggie, ni problema bom pogledal in sporočil samo pod pogojem da mi prosim poveš kaj je oz. so "siltarce", jaz namreč ne vem kaj bi to bilo :( :oops: :D
Sicer greva pa v četrtek 31.03.05, sam tok zaradi odgovora.
Uporabniški avatar
 Veggie
Silt kapa (kapa s scitkom ali kako ze se drugace rece....?)

Uporabniški avatar
 Stane
:lol: Veggie ti sporočim
 BEDANC
Ampak tovarniška tovarna, kaj to pomeni glede cen. Koliko je to ceneje od cen v trgovinah. Recimo v odstotkih ali pa primer nekega modela (copata). Cena v tovarniški trgovini ali pa v hervisu.
Upam da nisem pretežak, ampak bilo bi dobro vedeti kakšne cene lahko pričakujem, preden se odpravim.

Lp vsem
Uporabniški avatar
 Stane
Veggie cena siltarc je 12 evrov in so na voljo v beli, modri in rumeni barvi. Govorim o tekaških čepicah. Druge siltarce pa se gibljejo od 9 do 15 evrov.

BEDANC glede cen pa nekaj primerov, punca si je danes kupila superge katerih prvotna cena je znašale 110 evrov, sedajšnja cena pa je 59 evrov sicer je pol na blagajni plačala 39 evrov, verjetno ker je bil zadnji par. Pol so bli še eni supergi znižani iz 100 na 50 evrov. Jaz sem dal za climacool majco s kratkimi rokavi 17 evrov znižano iz 30. Tko v grobem so cene nižje od 30 do 50%, če je kakšna akcija ali gre za zadnje kose pa še bolj. Robe je velik in ne sam za tek, trgovina je lepo urejena ni stil skladišča. Je pa tut odvisen na kaj naletiš. Imajo pa tudi oddelek za otroke, če jih že imaš.
Midva sva bila prvič in sigurno bova še šla.

lp Stane
Uporabniški avatar
 Vlajko
Roki napisal/-a:Kaj pa delovni čas? V mislih imam soboto:)

Bodi brez skrbi. :D :wink: V soboto, mislim, da je odprto od 9.00 pa tja do 13.00, če ne več. Je pa res, da sem bil nazadnje tam skoraj pred enim letom. Tako, da počakaj še na kakšen post ali pa se prepričaj kako drugače. :idea: :wink:
Uporabniški avatar
 Roki
Ja, preverjeno odprto do 16h v soboto. In preverjeno kradejo marele, damn...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA