Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

#354687
ogled trail proge je uspešno za nami,sedaj pa se je treba samo še prijavit.za sobotni (27.5.)Zvoh vertikal, za nedeljski (28.5.) trail z dvema dolžinama (11 in 21 km)Novost je tudi ta,da sta na vseh tekmah 2 moški kategoriji (do in nad 50let)in pa žrebanje bogatih nagrad med vse udeležence.vabljeni tudi pohodniki na krajši progi (plaža,planina koren,vrh korena,dolga njiva,zvoh) V prijavo je všteta karta z gondolo gor in dol,okrepčila na progi in topel obrok in gibanje na višini :D vabljeni
#354720
To je pohvalno, toda nekoliko pozno, da ste uvedli dve kategoriji. Ne vem pa, če se ima sedaj še smisel prijaviti. Ali so pogoji prijave še enaki? Tudi podatki za plačilo položnice so nepopolni. Ker plačujem preko klika, je za uspešno plačilo potrebno navesti vse podatke. SWIFT, namen, sklic, referenca itd...
Zanima me tudi, če je trasa enaka kot pri teku na Krvavec. Podatek 2,3 km in 1000m višinske razlike najbrž ne drži. Če je start pri spodnji gondoli, je razlika 1350m, dolžina pa je odvisna od trase, po najbližji je gotovo več kot 5 km. V razpisu podatkov o progi ne najdem.
#354800
Še 5 dni do sobotnega VERTICAL-a na Krvavec. Detajli trase na spodnjem linku. Bolj direktno gre že težko: http://www.movescount.com/map?route=969 ... to-offroad

Še vedno se lahko prijavite in izkoristite ugodnejšo ceno - 15 EUR. Za to dobite: uporabna tekaška darila, okrepčilo na trasi, vožnjo z gondolo v dolino, planinsko malico na plaži in seveda odlično družbo pravih gamsov. Celo mladenke z redbull-om nas pridejo pogledat :clap:
Prijavite se na: http://timing.si/slv/dogodek/350
#354852
Tekači, tekačice in pohodniki. V soboto s prijavami pričnemo ob 8.30 uri, štart verticala je ob 11.00. Spodaj oddate tudi torbo z oblačili za plažo - do 10.15 ure. Gondola bo za navijače ze vozila.
Štart nedeljskih sky tekov je ob 10.00 uri na plaži (zgoraj!), tako da s prijavami pričnemo že ob 7.30. Gondola bo vozila od 8.00 ure dalje, prav tako sedežnica za plažo.
V Cerkljah in v vasi Dvor gradijo kanalizacijo, tako da upoštevajte obvoze za gondolo Krvavec in se od doma odpravite cca 10 minut prej.
Pa dober tek! :laola

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA