- 09 Jun 2017, 16:39
Seznam prijavljenih lahko najdete na http://www.paloma.si/si/igre-brez-meja
Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons
Vreme napisal/-a:lenči napisal/-a:![]()
upam, da bom lahko vsaj 10ko spravila pod streho....potem bom pa v senčki in
![]()
Ja ja ti to kar pozabi, " na domačem terenu" pa boš ja dala vse od sebe.
saj če dam vse štiri od sebe in pijem pivo, sem dala vse od sebe

lenči napisal/-a:Rajko, šola nam bo tudi tokrat odprta v času teka? Saj veš, ko je nuja, je nuja![]()
Vreme napisal/-a:lenči napisal/-a:Rajko, šola nam bo tudi tokrat odprta v času teka? Saj veš, ko je nuja, je nuja![]()
WCeji bodo na samem prizurišču v športnem parku, tuši pa bodo na voljo na običajnem mestu v šoli.
lista prijavljenih se lepo veča

Vreme napisal/-a:Samo, da spomnim. Prijave so možne še samo, do nedelje. Štartnine pa tudi še vedno ni. Kot je videti pa tudi vreme bo.
....bomo lahko izkoristili edinstveno priložnost, da letos ne bo gužve lenči napisal/-a:Vreme napisal/-a:Samo, da spomnim. Prijave so možne še samo, do nedelje. Štartnine pa tudi še vedno ni. Kot je videti pa tudi vreme bo.
55 nas je že prijavljenih na tek Sladkih 6![]()
![]()
....bomo lahko izkoristili edinstveno priložnost, da letos ne bo gužve

mdebelak napisal/-a:Uffff.
Pravkar sem izvedel, da moram v petek oddelati nočno izmeno.
Kar pomeni, da delam do sobote zjutraj do 6:00.
Kaj pa zdaj??????
Ja nič bom pa pač šel na Sladkih 6 takoj po nočni izmeni, nenaspan, utrujen in verjetno z ogromnimi podočnjaki in probal 6 sladkih ur preživeti kar seda lepo.
Če si #norc bodi #norc do konca.![]()
![]()
![]()
![]()

bor© napisal/-a:Če se morda kdo ne bo utegnil udeležiti teka, je prijatelj Simon (041 573 786 ali fajsi@siol.net) zelo zagret za tek.
Lep pozdrav
zajc napisal/-a:bor© napisal/-a:Če se morda kdo ne bo utegnil udeležiti teka, je prijatelj Simon (041 573 786 ali fajsi@siol.net) zelo zagret za tek.
Lep pozdrav
Poslal sem ti ZS.
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA