Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 denper78
#355867
Prodajam startnino za mali maraton v Udinah (Italija). Tek je 17.9.2017. Za prijavo je potrebno placati Runcard, ki velja za vse italijanske teke in registracija traja 1 leto.
 borc
#355869
Runcard je ena velika nategancija. Počasi Slovencev ne bo več na Italijanskih tekih (vsaj ne tako masovno na bližnjih), kar se bo lepo videlo že na letošnji Palmanovi.
Drugače pa polovičko v Udinah priporočam. Lep tek in idealen za podiranje osebnih rezultatov. :-D
Lani bil, letos pa sem v Bovcu :-D
#355884
Žal (ali pa edino pravilno) italijani zahtevajo zdravstveno potrdilo in zavarovanje. Runcard to zelo lepo ureja. Na strani Runcard se izpolni obrazec in plača 15€, potrdilo velja 1 leto od dneva nakupa. Preden niso to uzakonili in formalizirali z Runcard-om, smo se konstantno prepirali na prevzemu številk ali plačamo tistih 7€ oz ali je dovolj zdravniško potrdilo. Če greš večkrat v IT, je 15€ mali strošek.
Udine tudi jaz priporočam.
#355927
Se vedno prodajam startnino za mali maraton v Udinah (Italija). Tek je 17.9.2017. Za prijavo je potrebno placati Runcard, ki velja za vse italijanske teke in registracija traja 1 leto.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA