Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Tako kot Milkec tudi jest ne dojemam preveč tistih letnic, pa kilometrov,...
Razen, ce ne se bosta peljali v mulcvagnu.
Me pa tole spominja na tisti štos, ko dve kravi sedita na veji na drevesu ob cesti in štrikata. Pa mimo prileti postrv, pa pravi ena krava drugi: "Svašta!"
Se vidimo v nedeljo.
pies: Upam, da Kolektiv kmečkih žena in deklet ne bo pozabil na moj želodec!
Uporabniški avatar
 Dule
Končno število zbranih in plačanih prijav je 46: 27 na 21km, 19 pa na 8km 8) .
Prijave in kotizacijo za startnino sem že poslal organizatorju v Sežano in po telefonskem pogovoru so mi obljubili tudi pisno potrdilo da je s prijavami in plačanim zneskom vse v redu.
Se vidimo v Sežani :wink: !
Uporabniški avatar
 bigfrik
Zelo lepa stevilka,super :!: ,jest tud pridem tko da bo se en vec,sem se kar sam prijavil :P
Uporabniški avatar
 MihaPR
Pa jest tud, familyarno prjavlen, tko da na konc na rezultatih bo zares koncnca cifra :)
 Ursa
Tudi jaz pridem sopihat na 8km! Prijavljena sem posebej, bom pa vsekakor v forumski majicki :D !

Lp, Urša
Uporabniški avatar
 sbojan
Bo nas najmanj 50 - tudi jaz sem posebej prijavljen; klub: TEKAŠKI FORUM.
Vreme je idealno za najboljši trening pred tekmo: čim več počitka in dopolnjevanje zalog ogljikovih hidratov v telesu.

Lep pozdrav.
 Nataša
Vreme je idealno???!!! kje pa ti živiš, Bojan, pridem takoj tja!! :D

Ero ali Dule, se bo dal naš skupen seznam prijav (v okviru TF) kaj videt na netu pred Sežano? sej tud če ne, samo vprašam, ne težim nič!! :D
Uporabniški avatar
 gregorb
Ojla!
Še eden več, v zadnjem hipu sem se odločil in prijavil na 21km!
:lol:
Ekipna zmaga je definitvno naša! :mrgreen:
GregorB
Uporabniški avatar
 ero
pozdravljeni, drage forumovke in forumovci!

z organizatorji v Sežani smo se dogovorili, da nam bodo v naprej pripravili 'startne potrebščine'. le-te vas čakajo pri posebni mizi Tekaškega foruma od 9. ure dalje. za delitev smo se javili Žiga, Milkec in jaz, pa še kdo bo pomagal...

torej, ko pridete v dvorano, se ni treba gužvat na glavno prijavnico ampak poiščite našo mizo.

in še nekaj - ne pozabite na prestavitev ure za eno uro naprej v nedeljo zjutraj!!! da ne bo kdo zaspal :) najbolje, da vekarce nastavite že v soboto zvečer in greste uro prej pančkat ...
Uporabniški avatar
 Dule
Včeraj sem dobil tudi potrditev organizatorja, da je vse v redu z prijavami in plačilom za 46 tekačev in tekačic :wink: !

Dolžan sem še obračun več pobranega denarja:

2.220 SIT skupni znesek (27x40SIT + 19x60SIT)
804 SIT provizija položnice na pošti
-----------
1.416 SIT ostanek

Dolžan sem vam vrniti: za 21km 22 SIT
za 8km 42 SIT

Denar dobite pri meni (na tekih me pocukajte za rokav 8) ), po roku približno enega meseca pa bom ostanek denarja predal Erotu za drobne stroške TF.

Pozdrav vsem :wink: !
Uporabniški avatar
 gregorb
Ero, a to velja samo za vas, ki ste se ekipno prijavili, ali tudi za nas ki smo se individualno prijavili vendar smo za klub navedli TEKAŠKI FORUM?? :shock:
lp
Gregor
Uporabniški avatar
 dusan
Seveda te bom pocukal, da ti plačam pijačo, kavo... Res se trudiš. Hvala.
Uporabniški avatar
 TANJAO
:twisted: Najprej odgovor Duletu- upam da nam ne boš z drobižem rožljal in utrujal- te bo parkelc odnesu- to naj gre kar v blagajno - al pa na banko vezat, da bo za 2 dneven trening z druženjem , kot predlagajo nekateri!!!
Zjutraj sem poslušala Val 202 in je vremenko obljubil lepše vreme in to prav v Sežani- gost jutranjega programa je bil Gojc.
Nas bo pa v tej Sežani- super- s Tekaškim forumom naprej in to od 1 km
do 21 .
Fantje , dobro ste to speljali!!!
Že vidim, da se bo moral Aktiv deklet in žena specialno potruditi- Bajsi je že danes lačen.
Uporabniški avatar
 ero
gregorb napisal/-a:Ero, a to velja samo za vas, ki ste se ekipno prijavili, ali tudi za nas ki smo se individualno prijavili vendar smo za klub navedli TEKAŠKI FORUM?

za vse, ki smo prijavljeni kot Tekaški forum!
Uporabniški avatar
 Dule
TANJAO napisal/-a::twisted: Najprej odgovor Duletu- upam da nam ne boš z drobižem rožljal in utrujal- te bo parkelc odnesu- to naj gre kar v blagajno - al pa na banko vezat, da bo za 2 dneven trening z druženjem , kot predlagajo nekateri!!!
Zjutraj sem poslušala Val 202 in je vremenko obljubil lepše vreme in to prav v Sežani- gost jutranjega programa je bil Gojc.
Nas bo pa v tej Sežani- super- s Tekaškim forumom naprej in to od 1 km
do 21 .
Fantje , dobro ste to speljali!!!
Že vidim, da se bo moral Aktiv deklet in žena specialno potruditi- Bajsi je že danes lačen.

Ma Tanja saj vem, da malo utrujam (obljubim da ne bom več :lol: ), ampak saj veš čisti računi dobri prijatli :wink: !
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA