pegaz napisal/-a:Ker si nisem postavil ciljev, jih tudi dosegel nisem
No, to bi bil tud nekako moja analiza tekaškega dela Sežane. Tam nekje okoli novega leta so bile želje še velike, potem pa so počasi izginjale. Ker mi je pa tek le samo prijeten hobi, se bom letos predvsem trudila, da bo to tudi ostal - brez dodatnih obremenitev (ki jih je na drugih področjih življenja čist zadost

), kako hitro bom tekla. Pa to ne pomeni, da se ne bom potrudla...le stave, rezultati in izboljševanje minutk niso zame. Tko da si od Sežane pa skozi vse leto želim predvsem čimbolj luštnih tekem s poudarkom na analizah, če bo pa vmes še kakšen tekaški napredek padu, pa tudi prav.
No, to je bla minuta za psihoanalizo, zdej pa dalje.
Definitivno se je najprej treba zahvalit mami šefli Barb!!! MA da se ji da...ampak se ji in to, kar dela za nas, je srčno in občudovanja vredno. Čisto posebna zgodba je pa še zadnjih 5 km mojega teka, ko me je Barb počakala na okrepčevalnici in sva skupaj odtekli do cilja - namesto da bi se mi vlekle minute, so med debato in smehom mimogrede minile. Miška, tenks
Uh, no, ostalih vtisov pa čist preveč. Najprej čist prehitra vožnja v Sežano, potem vsi znani obrazi, da sem se počutla kot doma, pa še domač štant v dvorani z Barb in tmp, na vsakem koraku pozdravi in smeh in navdušenje, da se spet vidmo. Edin Dušan me je mal grdo pogledal, hehe

, ker nisem šla na 8km, da bi se mi maščeval za lani. Dušan, ne preostane ti drugega, kot da greš naslednje leto na 21!!
Tekla sem tokrat sama, čist zatopljena v analizo idej za naprej, zato sem še Pegaza kar malo grobo nagnala, ko me je hotel štopat z gremlinom.

Sem kasneje slišala, da sem tekla zaletavo, hitro in počasi in spet hitro in spet počasi...ampak sej pravm...takla mamo in tko mi je pasal. Tko da Pegaz, motivacija ala "čas si pomemben, pomembna je analiza" se je prav fino obnesla, po rezultatu sicer ne, po filingih pa definitivno.
Čestitam vsem, ki ste tekli, predvsem pa Tjaši in Leni za borbenost, pa hvala Maniki in ostalim navijačicam v cilju (nč vidla, je že tok deževal...), pa Nadi da sva mal skupi pojamrali, pa Fotru čestitam za uspešen tek, res dobre volje je bil videt potem, tak fejst blond skuštran dedec v oranžnem flisu

...Tko fajn vas je blo vse videt potem na analizi v Goldu, čist sem se raznežla, ko sem vas gledala nasmejane pa klepetajoče...
Ko neki pozitivno nastrojeni mafijci. Ero je pa Al Pacino.
Na samo tekmo nimam nobenih pripomb, res zmotilo me je le pomanjkanje vode na prvi postaji. Sicer pa mi je čisto vseeno, kaj dobim ob prijavi in v kakšno vrečko je zadeva zapakirana, kaj mi dajo za jest, kakšna muzika je, ...nič ni bilo prav posebej moteče, prišla pa sem itak zaradi teka samega in družbe in za to mi ni žal dati tistih dveh jurjev pa še za bencin zraven.
Analiza se je pa kar fino zavlekla. No, mati so bili vseeno veseli, ko sem se le prikazala domov.
p.s.Aleš, jest nč ne vem, kje si dobu slamce. Nisem hodila za tabo po Ortu, da bi vidla, v katerem trenutku so se prleple nate, samo to vem, da si jih potem odložu v moj prtljažnik.

RES!!!
Sigurn sem sto stvari pozabla povedat, sam je že tko preveč napisanega.
Aja, spoznala sem Tamy

Mal mi je zgledala prestrašena hehe.