Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

dragons
Organizator:
AK "RI maraton" Rijeka

Start: nedelja 24.04.2005
Lovran, pri Penzionu "Štanger", 10.00

Cilj:Rijeka, Korzo, Trg Republike

Startnina:
za prijave do 17.04.2004. - 70,00 kn
za prijave do 23.04.2004. - 100,00 kn

Več na http://www.rimaraton.hr/polumaraton.html
 sempja
a kdo namerava it??
Uporabniški avatar
 nikec
Mogoče, odločitev pade po Sežani :lol:
Uporabniški avatar
 milkec
Ima kdo kaj več podatkov o tem, oz. se ga je kdo že udeležil prejšnja leta?
 sempja
Če je zadeva obiskana in se bo trlo navijačev, se jo bi kar udeležil.... da mal zavoham sveži morski zrak...mmmm
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
JD napisal/-a:Če je zadeva obiskana in se bo trlo navijačev, se jo bi kar udeležil.... da mal zavoham sveži morski zrak...mmmm

A boš ti vohal, a boš teke dijo mijo :lol: :lol: :lol: .
Sam da ne boš ti kakšne dalmatinke lipe zavohal pol boš tekel svoj osebni rekord! :P :P
Drugače pa čez morje in naše prelepe gore je ni stvari, ki človeku bi bolj ne dišalo!
Se umikam, da nau šefe jezen!
ČAO!
 Ninocka
Proga ob morju? Mmmmm..Termin tudi okej. Kar mikavno. :P
 sempja
ma, če ne bom hitr ene polovičke odlaufu me bo kar razgnal.... treneru ko norc za kraškega, pol me pa v petek vročina zvije... sem mislil, da bom kar lomt začel..... zdej pa rabim, da mi neki hitro našopa endorfine po žilah.... uf :bum:
Uporabniški avatar
 marathon95
milkec napisal/-a:Ima kdo kaj več podatkov o tem, oz. se ga je kdo že udeležil prejšnja leta?

Kaj te zanima :?:
Beno Piškur je bio prije 2 godine, ak ti je bliže da ga pitaš
 Lučko
Hoj forumci :lol:

Sežana je za nami, gremo naprej:
no včeraj je bilo kar nekaj govora in nenazadnje tudi kar nekaj interesentov za obisk tega polmaratona na Reki. Jaz grem 100%. :wink:

Sedaj pa nekaj (originarnih-izvornih) koristnih informacij:

1. Profil staze:

Staza je valovita s najvišim usponom od 34 metra. Proteže se opatijskom rivierom (Lovran, Ika, Ičići, Opatija, Preluk), zatim se ulazi u Rijeku gdje se na Kantridi skreće u industrijski dio grada (Brodogradilište "3. maj" i Tvornica "Torpedo"), nastavlja se kroz centar grada, uz luku prema cilju na riječkom Korzu.
Slika

2. Vrijeme i temperature:

Uglavnom ugodno vrijeme za trčanje pošto je prosječna temperatura zraka za taj dan u godini oko 14°C.

3. Prijava:

Prijave traju do 23.04.2005, odnosno zadnji dan za prijavu je subota, dan prije utrke na online strani: http://www.rimaraton.hr/prijava.html

4. Uplata startnine:

Nije obavezno, startnina se može platiti pri podizanju startnih brojeva.

5. Kada se mogu podići startni brojevi?

Startni brojevi se podižu u u Turističko informativnom centru u Rijeci (Korzo 30) u subotu, dan prije utrke, od 09 do 18h, a od 18 do 20h u restoran Hotela Continental, te na dan utrke od 8 do 8:30h ujutro na recepciji Hotela Continental u Rijeci.

6. Da li je organiziran prijevoz do starta?

Na dan utrke u 8:45 h sa parkirališta Delta u Rijeci (cca 100m od Hotela Continental) organiziran je prijevoz do starta, te prijevoz osobnih stvari trkača do cilja.

Imam pa eno vprašanje:

kdaj bi se moralo štartat iz Ljubljane in kje bi bilo zborno mesto (tako, da bi se šlo s čim manj avti), da bi bili npr. ob 8 uri v Reki? :roll:

No ja časa je še dovolj, vseeno pa počas začnimo razmišljat in se dogovarjat. :wink:
Uporabniški avatar
 mihaperme
Tale Reka me pa mika :D , bom vidu v kakšnem stanju bom tako v fizičnem, psihičnem in finančnem :lol:
 sempja
No, jaz sem prijavljen.... me pa zanima eno... Lučko, praviš, da se da štartnino plačati na kraju samem.... ali to pomeni, da je štartnina v primeru, če jo plačaš na dan prireditve in si bil na prireditev prijavljen pred 17. aprilom, tudi 70 kn ali je v tem primeru 100 kn.... to je zdaj vprašanje....

LP JD
Uporabniški avatar
 marathon95
JD napisal/-a:No, jaz sem prijavljen.... me pa zanima eno... Lučko, praviš, da se da štartnino plačati na kraju samem.... ali to pomeni, da je štartnina v primeru, če jo plačaš na dan prireditve in si bil na prireditev prijavljen pred 17. aprilom, tudi 70 kn ali je v tem primeru 100 kn.... to je zdaj vprašanje....

LP JD

Ako si prijavljeni, plačaš kao prijavljeni s tim datumom kod podizanja start. broja, a ne 100 Kn. Kod nas se, za sad, još ne plaća unaprijed.
Uporabniški avatar
 klaudi
Živijo!
Jaz sigurno grem v Reko. Kar se tiče prevoza se bomo še dogovorili. Do tja je slabi dve uri vožnje iz Ljubljane.
Uporabniški avatar
 alan
Ola!

Jaz bom (bi) tudi sel v Rijeko! ...balzam na moje rane, ker ni ratalo do Sezane prit...

O prevozu se nisem razmisljal, se pa priporocam, ce bo imel kdo prostor v osebnem vozilu (sedim lahko spredaj, zadaj ali v prtljazniku...) :D

Skrajni cas je ze, da spoznam katerega od hitro rastoce tekaske druzine...

Cao!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com