Sodelavkam pa reci, da je to BAJSIJEV PREBRANAC.In če ga hočejo okusiti pa naj te malce potitrajo in spedenajo pol jim pa serviraj prebranac še topli in plinski različici.
Ni hudiča, da ga ne bi potem katera rada imela

ČAO!
pegaz napisal/-a:Dragi moji,
Nasvet: odpri okna in plavalna očala na glavo.
Nasvet: plavalna očala niso več potrebna, okna pa naj bodo kar odprta, če nisi dodal metinih listov.
---
Bajsi napisal/-a:Helou!
Z veseljem vam sporočam, da smo leto 2005 začeli s prebojem med 10 največ odgovarjanih tem....
Lena napisal/-a:Po želji nekaterih gospodinj objavljam enostavna recepta:
KMEČKI KRUH (piškotki)
Sestavine:3 jajca
Priprava:
250 g čokolade v prahu
100 g mletih orehov
250 g sladkorja v prahu
Ločiš rumenjake in beljake. K rumenjakom dodaš žlico mlačne vode in mešaš, med mešanjem dodaš polovico sladkorja. Nato dodaš kokosovo moko, čokolado v prahu in orehe, nazadnje še sneg iz beljakov in preostalega sladkorja.
Približno polovico žličke mase povaljaš v sladkornem prahu, oblikuješ kroglice in jih polagaš na peki papir.
Pečeš pri 180 st. od 5 - 8 minut. Ko razpokajo, so pečeni. Ohladijo naj se na peki papirju.
(op. Za nedeljo sem jih pekla prvič. Meni so se zdeli malo presladki, zato predlagam manj sladkorja.)
mitsch napisal/-a:Mister chef
V najboljšem sosedu me je premamil losos. Dobiš ga 200g za 1100 sit. Poleg masnoče, je baje dobro vsake toliko za kontra dodati tudi maščobe omega 3.
Lepo prosim, če vključiš svoje impro sposobnosti in izumiš kakšen mediteranski način s čimmanj termične obdelave, kako naj tale losos pripravim.
P.S. Opazil sem, da je najb. sosed zadnje čase na veliko založen s hrvaškim olivnim oljem. Meni se zdi v redu- je manj razvodenel kot sosedov.
Vnaprej hvala
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA