- 29 Okt 2010, 17:51
Mnja jaz sem pa bla zaj dvakrat pri ortopedu. Seveda mam tendinitis ahilove tetive. ... Prvič sem bla samoplačniško, ker me je blo strah, da mam kaj natrgano, zaj pa še klasik, tolk da mi je terapije predpisala .... pa še zaj mam te terapije komaj čez en mesec. Če se nebi prej nekako dogovorila s fizioterapevtko, da je to poškodba in da je potrebno čimprej zdravit, bi bla na vrsti marca ( drugo leto, se razume.)
Zadnje čase me špika že v levi nogi, okoli tetive. Zaj ne vem al je to psihološki efekt al me bo dejansko še v tej teti zgrablo kaj
Ne tečem že skoraj mesec in pol, je pa res da vedno bolj kolesarim in pa plavam po možnosti... tud hodim kr dosti. Finta pa je samo v tem, da tetiva ni videt vneta vsaj na videz ne, razen če si obujem gor kar mi jo draži, potem se malenkost odebeli na eni strani. In nimam pojma kaj si sploh naj obuvam, tekaška obutev ne pride v poštev (uporabljam mizuno drugače), hoim okrog z nekimi škornji, ki so res mehki. Mi pa gre že vse skupaj močno na živce res, včasih se ne morem upret in za nekaj sekund "odtečem". Seveda si kr hitro premislim, če hočem zadevo omilit čim prej. Jezi me tolko, ker sem zaradi prenatreniranosti (my bad, i know) fasala to, ker sem mela željo po maratonu itd ... bla sem že tolk kondicijsko pripravljena, vse je rahlo mejilo na obsesijo že. Počutim se za en d...
po drugi strani pa ... lahko bi bilo tudi slabše.
LP
Zadnje čase me špika že v levi nogi, okoli tetive. Zaj ne vem al je to psihološki efekt al me bo dejansko še v tej teti zgrablo kaj

LP