Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Vlajko
Lena napisal/-a:....Po devetih mesecih poskušanja .....

? :evil: :wink:
Za uvod.... malo heca... Ne zamerit, plis :wink: .

Lena, čestitam ti za prvo uspešno tekmo. :D :D . Že v Logarski dolini, ko sva družno premagovala nekaj kilometrov "sibirskih razmer", sem opazil, da si, v žargonu, "iz pravega testa". Ni mi ušlo, da imaš ogromno voljo ter željo doseči zadani cilj.. Še enkrat, bravo Lena. :D :wink:
Uporabniški avatar
 dusan
Vlajko napisal/-a:Za uvod.... malo heca... Ne zamerit, plis :wink: .

Lena, čestitam ti za prvo uspešno tekmo. :D :D . Že v Logarski dolini, ko sva družno premagovala nekaj kilometrov "sibirskih razmer", sem opazil, da si, v žargonu, "iz pravega testa". Ni mi ušlo, da imaš ogromno voljo ter željo doseči zadani cilj.. Še enkrat, bravo Lena. :D :wink:

Vlajko, in kje je tukaj hec??? To je vse res!!!!!
Uporabniški avatar
 Vlajko
dusan napisal/-a:Vlajko, in kje je tukaj hec??? To je vse res!!!!!

Hec je le tisti del, kjer sem grafično komentiral Lenin citat (polovička: tisti velik vprašaj)
Uporabniški avatar
 klaudi
Živijo!
Da za konec še jaz malo pokomentiram Sežano, čeprav sem z mislimi že pri naslednji tekmi. Vse je bilo super, celo dež ni motil. Fino je bilo, da smo imeli svoj štant in našo Barb, ki je za vse poskrbela.
Pegaz je bil dobra družba in prvih 10 km je minilo kar neopazno. Zadnji del sem se malo namučila, zato pa je bil prihod v cilj še večji užitek.
Analiza prav prijetna, lakota huda. Moja ura še vedno dela, v informacijo vsem vpletenim :wink: . Hvala tudi Leni in Tuaregu za prispevane dobrote.
 MajaM
Živjo formovci!

NO res da je že sreda ..ampak nisem pa mislila da bom svoje vtise pisala na 7 stran :oops:

Ok..čisto na kratko... Sežana je bila zame prva tovrstna tekma, ki sem se je udeležila... do sedaj sem tekla sama po vaških cestah... od sedaj naprej .... tud amapk samo za tening... udala bom še kakšen maraton ala Kraški 8)
bolečin pa sloh ni bilo,... torej to pomeni da bi lahko tekla bolj hitro... joj če bi to vedla :? bi pa res šla mal bolj hitro :D
s svojim doseženim časom sem zadovoljna, ker sem čez zimo malo preveč spala kar se tiče teka... zdej pa je pomlad in me kar vleče v moje Adidaske :wink:
torej kdaj je naslednje skupno tekanje? :P
Hvala vsem, ker sem v vašem krogu dobila res dober filing in upam, da bomo ala ana.lizo še kdaj ponovili :)
vsem želim uspešne treninge in se tipkamo, pa upam, da tudi vidimo kaj kmalu...

P.S. Žuža hvala za prevoz, Barbi hvala za dobro organizacijo ... pa vsem, ki ste prispevali nasmeh in nepozabne trenutke ...

lep pozdrav, majam
Uporabniški avatar
 Lena
Vlajko napisal/-a:

Vlajko, kaj naj pa moj tek poimenujem dugače kot poskušanje? Poskusila sem teči pol minute, pa celo minuto, pa deset minut, pa pol ure... In sedaj ko sem poskusila teči že eno uro, bom poskusila še malo več, kdaj tudi hitreje, skratka VSE JE ENO SAMO POSKUŠANJE.

Pa najlepša hvala tebi in vsem ostalim za prijazno vzpodbudo in čestitke.

Lp,
Lena
Uporabniški avatar
 Vlajko
Vlajko napisal/-a:

Kljub temu sem dolžan pojasnilo (škoda, ker ni pronicljivega Dpop-a, ki bi v nekaj mikro sekundah pogruntal "foro" :--( ).

Pri "devetih mesecih" mi je na misel prišlo nekaj povsem drugega...nič v zvezi s tekom. :twisted: A je sedaj jasno, na katerih "devet mesecev" sem najprej pomislil (seveda v hecu). :wink:

PS: Lena, še enkrat, bravo....obljubo glede lagodnega kroženja okrog Brda bova pa zagotovo kmalu izpolnila.. :!: :wink:
Uporabniški avatar
 pegaz
Vlajko napisal/-a:Kljub temu sem dolžan pojasnilo (škoda, ker ni pronicljivega Dpop-a, ki bi v nekaj mikro sekundah pogruntal "foro" :--( ).

Ja Vlajko, saj res, kaj bi mi brez njega? Saj smo povsem izgubljeni! Noben nobenga štosa ne bo več zastopu! Po nas je, vam povem, po nas! :D :--

Lena, čestitke tudi z moje strani. Prvi km na tekmi niso kar tako! Napolitanke so bile pa itak tvoj zaščitni znak in kot take - izvrstne!

LL, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 5rca
Lena, čestitke tudi od mene za prvo tekmo!! Se precej dobro spomnim, kako sem bila ponosna na svojo prvo :lol:

napolitanke in tiste kuglce so bile pa pika na i :wink:
Uporabniški avatar
 Barb
VANJA "leti" v Poletu na strani 121 :wink:
 ŽULJ
Tudi Kunec je bil zaloten v Sežani. :D (Polet str. 121)
Uporabniški avatar
 bigfrik
ales napisal/-a: Ves čas sem čakal kdaj me bo prehitel Bigfrik(je bil ves čas pred menoj), ostale, ki so me prehitevali pa nisem začutil kot motivatorje. Saj bo bolje.
Ja Ales se bom v bodoce bolj potrudil in te prehitel takrat ko se dogovoriva! :D :wink: Hvala Zuzi za prevoz,MajiM za druzbo in Barb za organizacijo!Vse je bilo super,kot vedno!
 Lučko
[img=right]http://www.novice-extreme.com/slike/mali%20kraški%202005%20091.jpg[/img]Š neki :shock: :arrow: na ta dan polmaratona je bil prisoten tudi slovenski glavni nadškof in metropolit za Mizuno monsignor Mizuno Mizunći :cast1: :arrow: na sliki desno. Ja škoda k ga nisem sreču, bi lohka men in Ninočk čudež naredu :idea: :arrow: jz bi Kejžarja premagu, Ninočka bi pa že v Sežan zlaufala :lol: :arrow: škoda a ne, tik tak bi monsg.Mizunći svetnik ratu :idea: :rol:
PS
Sm slišu, da je tolk škrt tip, raj lukno u kolen kot pa kakšen popust :evil:
PSS
Gruntam o bojkotu Mizuna :roll: :--(
 mojA
Lučko napisal/-a:[img=right]http://www.novice-extreme.com/slike/mali%20kraški%202005%20091.jpg[/img]Š neki :shock: :arrow: na ta dan polmaratona je bil prisoten tudi slovenski glavni nadškof in metropolit za Mizuno monsignor Mizuno Mizunći :cast1: :arrow: na sliki desno. Ja škoda k ga nisem sreču, bi lohka men in Ninočk čudež naredu :idea: :arrow: jz bi Kejžarja premagu, Ninočka bi pa že v Sežan zlaufala :lol: :arrow: škoda a ne, tik tak bi monsg.Mizunći svetnik ratu :idea: :rol:
PS
PSS

HUALA - O, HUALA AUTORJU ZA TOLE FOTKO. MINI BABNICA MED ŠEFOM KALČKOM IN T.I. MIZUNĆIĆEM JE NAMREČ MOJA NINA - VEDNOBOLJDOLGOJEZIČNADOLGOPROGAŠICA (VAŽNA MAMA PRESS)
 mojA
Lučko napisal/-a:[img=right]http://www.novice-extreme.com/slike/mali%20kraški%202005%20091.jpg[/img]Š neki :shock: :arrow: na ta dan polmaratona je bil prisoten tudi slovenski glavni nadškof in metropolit za Mizuno monsignor Mizuno Mizunći :cast1: :arrow: na sliki desno. Ja škoda k ga nisem sreču, bi lohka men in Ninočk čudež naredu :idea: :arrow: jz bi Kejžarja premagu, Ninočka bi pa že v Sežan zlaufala :lol: :arrow: škoda a ne, tik tak bi monsg.Mizunći svetnik ratu :idea: :rol:
PS
PSS

HUALA - O, HUALA AUTORJU ZA TOLE FOTKO. MINI BABNICA MED ŠEFOM KALČKOM IN T.I. MIZUNĆIĆEM JE NAMREČ MOJA NINA - VEDNONAJBOLJ :juhuhu: PAMETNADOLGOPROGAŠICAINMLADATEKAŠKAPREDSTAVNICATEKAŠKEGAFORUMA.T.I.PODMLADEKSAMBOGVEKAJBOŠEZNJEGLEDENATRMOŠEVELIKO (VAŽNA MAMA PRESS)TOLK: DA BOSTE MEL MAL VEČ POJMA - KDO JE KDO.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA