področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

Uporabniški avatar
 INOT
Od 31.03.2005 imajo v avstrijskem Hoferju naprodaj nekaj tekaške opreme.Pri njih kupujem tekaško in kolesarsko opremo že 10 let.Glede na to kaj dobite za to ceno je nakup več kot odličen. Material je kar soliden.Kdor te izdelke pozna bo vedel o čem govorim,kdor pa še ne pa naj enkrat preizkusi.Podrobnosti na www.hofer.at
Uporabniški avatar
 milkec
Hofer je v bistvu del Aldija, mar ne? Sem lani dobil v Nemčiji prav slučajno zimsko tekaško majico z dolgimi rokavi za 9 EUR in sem zelo zadovoljen z njo! Pa Kakor sem malce gledal na njihovi strani, je to ista forma Crane!

Če je Hofer na isti način, potem verjamem, da se da kaj zelo dobro dobiti, vse pa je odvisno od tega kako to trofiš.

Kje pa so te trgovine v Avstriji? Sklepam, da obstajajo v Celovcu ali Beljaku!
Uporabniški avatar
 Bor
milkec napisal/-a:Kje pa so te trgovine v Avstriji? Sklepam, da obstajajo v Celovcu ali Beljaku!

.........ko se pripelješ v Celovec iz ljubeljske strani, zaviješ v križišču, kjer je pošta, levo in nadaljuješ še približno 500 m.

.........eden je pa še na severnem delu mesta in eden v centru.....
 Gustl
Kolesarka in tekaska oprema je v Hoferju glede na razmerje cena/kakovost vec kot odlicna. Toplo priporocam. Sam sem v jeseni kupil kolesarski zgornji del in hlace, oboje kao windstopper. Oprema me je v praksi vec kot presenetil. Nisem mogel verjeti kaj je mogoce kupiiti za cca 10EUR. Se danes mi je zal, da je nisem nakupil vec.
Uporabniški avatar
 milkec
jaz sem tudi lani v Aldiju kupil za 9 EUR eno kao zimsko tekaško majico z dolgimi rokavi in lahko rečem isto --> pozitivno presenečen!
Uporabniški avatar
 milkec
Zgolj za v vednost... V Hoferju imajo od 11. aprila naprej (verjetno ne prav dolgo) akcijo kolesarske opreme, v Aldiju pa tekaške! Za Hofer ni težav, ker je blizu, za Aldija je malce dlje, vendar jaz to urejam preko kamionarjev, ki so vsak teden v Nemčiji, Aldiji so pa itak na vsakem koraku!
Uporabniški avatar
 INOT
Res je. In od stvari,ki jih bodo ponujali bi posebej priporočil nahrbtnik z sistemom za pitje tekočine (CAMEL BAG).Običajno imajo več različnih modelov.Jaz sem ga kupil lani in sem zelo zadovoljen.Lepo se da nastaviti (trakovi) dolžino,širino tako,da je primeren tudi za tek.Cena je samo 12 EUR.Podobno oz.skoraj isto stvar dobite pri Hervisu za 7000 sit.
Uporabniški avatar
 Stane
Jaz bi pa še dodal: potencialni kupci pohitite, ker pri njih take stvari zelo hitro grejo. Se splača pridit zgodaj ob začetku delovnega časa.
Drugač je pa kvaliteta za ta denar super.

lp Stane
Uporabniški avatar
 INOT
No pa še zadnjič letos ponudba kolesarske opreme v Hoferju.Res toplo priporočam spodnjo majico vsem tistim,ki iščete tako zadevo.Primerna za tek,kolesarjenje ali pohodništvo.Pri nas boste podobno zadevo težko dobili pod 5000 sit.

http://www.hofer.at/

Ponudba pa velja od 15.septembra pa do razprodaje izdelkov.
Uporabniški avatar
 kustus
dej fotko še enkrat objavi kajti na spodnjem naslovu ni majice ali pa jest ne najdem.

thanks.
Uporabniški avatar
 INOT
kustus napisal/-a:dej fotko še enkrat objavi kajti na spodnjem naslovu ni majice ali pa jest ne najdem.

thanks.

Ne obvladam ti jaz slikce pa to.Ko odpreš stran maš lepo pred seboj napisano Angebote ab Donnerstag 15.09.Tam klikneš in se ti pokaže vsa ponudba od 15.9. naprej.Pol pa poišči kaj te zanima.Ko najdeš zopet klikneš na izbrano sliko,da se poveča. :D
Jao Kustus, ti pa znaš zakomplicirat :wink:
Uporabniški avatar
 Tatjana
To boš pa moral sam preveriti ;)
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
__Maja__ napisal/-a:To boš pa moral sam preveriti ;)

Ma nevem sedaj sem se lih zbudil :lol: :wink: , pa nevem kako to misliš, ker si napisala da boš pomagala! :shock: :wink: !
ČAO!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA