prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
#362618
Živjo,
ima kdo izkušnje s temi urami?
Do sedaj sem imela eno Garminovo, prastaro in je že čas, da jo zamenjam. Predvsem tečem, pa tudi kolesarim in hribolazim.
Rada bi imela merjenje utripa na zapestju, barometrični višinomer in fajn mi je, da je čimveč funkcij :D

Zanima me, kako je z baterijo pri Fenixu 5S? Je res bolj boga? Kako je pri 645? Se bojim, da imajo te manjše ure tudi manjšo baterijo, a hkrati so mi moški modeli preveliki za žensko zapestje.
#362636
1. Garmina nimam že dolgo časa. Je pa res, da ima Garmin veliko več funkcij kot recimo Suunto, koliko njih je pa res funkcionalnih in res stabilno delujočih si pa lahko prebereš na forumih.

2. Sam imam Suunto 9 in res je, da bodo ukinili desktop movescount. com. ni pa res oziroma ni pa dorečemo kako bo naprej z deskrop app. Trenutna nova android app je povezana z desktop Sport tracker in tudi to ni dorečeno. če tako ostane.

Sam imam resnično ozko zapestje in videl sem že belo sprartan ultra na ženski ročici in pride lepo. Nevem pa če je ravno primerna za spanje in tiste meritve ponoči, ker to je pa kar velika

Kaj pa novi Polarčki? Tudi barometični, zaenkrat sicer še bugaste verzije na polno…...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA