Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

 TONEK
#362648
Na FB je že objavljen razpis za letošnji Ratitovec. Da bo tudi Valentina na tekočem, ga selim tudi na forum. Razpis mi je zelo všečen, vidi se, da se je nekdo lepo potrudil. Vsebuje zares vse podatke, ki zanimajo tekača. Marsikateri organizator bi ga lahko kopiral, ne pa, da ti najprej porinejo pod nos številko računa in se hvalijo, kaj vse vsebuje štartnina. (merjenje časa, štartna številka, označba proge...) :mrgreen:
http://www.atletsko-drustvo-zelezniki.s ... KaVH15HQIQ
 milk
#362703
Razpis vseeno ne zasluži take pohvale. Kljub poizvedovanju, mi še vedno ni uspelo izvedeti, ali ta tekma velja tudi za DP v gorskih tekih za veterane in ali je v tem primeru za veterane nad 60 let trasa enaka (iz Železnikov) ali je skrajšana, tako kot lani.
 TONEK
#362704
Po očala, Mile!
Že iz naslovnice je razvidno, da je to državno prvenstvo v gorskih tekih za
¨¨člani/članice, mladinci/mladinke¨¨
 milk
#362707
In kje so omenjeni veterani? V programu gorskih tekov, pa tudi ni nobenega teka, ki bi lahko bil DP za veterane. Ali to pomeni, da DP za veterane v teku navkreber, letos sploh ne bo?! Člani ali mladinci mi vsekakor nismo!
Uporabniški avatar
 adzelezniki
#362799
Pozdravljeni
Kar se tiče razpisa Teka na Ratitovec vsebuje vse kar bo na tem teku organiziranega. DP za veterane letos ne organiziramo. Bo pa kot kaže en teden za Ratitovcem in sicer Gorski tek na Malo goro v Kamnjah. Tek je sedaj že objavljen v koledarju gorskih tekov: https://gorski-teki.si/ Je trajalo malo dlje, da je bil organizator izbran.
Lep večer vsem, Brane
Uporabniški avatar
 zz topka
#362804
Ma, dej, Tonek, noooo... :--
Tolk pravš, kako se nočeš postarat in stalno tekaš okoli ta mladih,...zdej pa strašno iščeš in brskaš, kje je tvoja kategorija....Slika
Pa lep pozdrav!
Saj veš, čigav!
Saj veš, odkod,
pa priden bod!
Slika
 milk
#362864
Ne vem ali sem jaz že malo blentav ali je res. Našel sem še eno veliko pomankljivost razpisa. Oziroma nisem našel podatka, koliko znaša letos štartnina.
 milk
#362879
Zgleda, da mi gre res že na slabše. Ta znesek sem že videl in si ga zapisal, pa sem pozabil, kje sem ga videl. Sedaj sem ga spet našel.
Je pa še ena druga stvar, ki mi v razpisu ni jasna. V razpisu piše, da je to tekma za pokal v gorskih tekih, na koledarju tekov pa je ta tek označen samo kot DP, nikjer pa ni omenjeno, da šteje tudi kot pokalni tek. Zanima me kaj je v resnici. Ali se tek na Ratitovec šteje le kot DP za člane ..., ali bo štel tudi za točke za Slovenski pokal v gorskih tekih?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA