Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

#361786
Pozdravljeni,

vabimo vas, da se udeležite že sedmega Najlepšega in najtežjega malega maratona, ki se bo tokrat odtekel v soboto, 30. marca 2019.

Če se želite ponovno preizkusiti na mehkih poteh Polhograjskih dolomitov in Škofjeloškega hribovja ter izkoristiti cenejšo prijavnino, s prijavo ne odlašajte.


Cenejša prijava le še do 30.novembra...
https://www.najnaj21.si/prijava-2/

Več o teku:
https://www.najnaj21.si/o-teku-2/
#362886
LETOS NA OKREPČEVALNICAH NE BO KOZARČKOV ZA ENKRATNO UPORABO. Vsaka tekmovalka in tekmovalec mora s seboj prinesti lonček, stekleničko, bidon ali meh. Za tiste, ki nimate lončkov, bidonov,... bomo poskrbeli mi, skupaj z našim partnerjem športno trgovino..

Pa sem ravno zadnjič pripovedoval kolegu, da mu ne bo treba nič nosit sabo, ker dobiš vse tam, na okrepčevalnicah.
#362899
"Vsak NajNaj tekač bo lahko, če bo tako želel, OB PRIJAVI PREJEL BREZPLAČNI LONČEK za večkratno uporabo, ki ga bo nosil s seboj preko celotne proge (in še preko neštetih drugih prog). Ker je namen, da en lonček zdrži dlje kot koleno, kaj šele kolk, in ker hkrati ni namen, da ima vsak tekač doma več lončkov za večkratno uporabo, saj je eden popolnoma dovolj, vas prosimo za sodelovanje." vir Facebook

A je kaj bolj razumljivo?
#362900
Jasno, @husein.
In kako bo stvar potekala v praksi?
Pred okrepčevalnico dolga vrsta in ker bom do nje prisopihal med zadnjimi, ne bom še tam izgubljal časa, ter žejen odbrzel naprej. Na zadnjih dveh okrepčevalnicah najbrž tega drena ne bo, bo pa marsikateri tekač, ki mu rezultat nekaj pomeni, zaradi vaše plastične revolucije dehidriran prišel v cilj.
In to naj bi bil zdrav namen gibanja v naravi :--
#362902
Tonek in ostali skeptiki :argue: - Divji zajci letos sodelujemo pri Naj Naj s svojim "štantom" na drugi okrepni postaji (Selo) in poznam nekaj podrobnosti o organizaciji. Dvomim, da bo se bo kdo kaj dosti dlje zamudil kot doslej. Na tej postaji bo 10-12 prostovoljcev, ki bodo poskrbeli da bo vse teklo gladko. Če bo drugače bom presenečen. Podobno bo na ostalih. Sicer pa bom videl, ker tudi sam tečem.
Se vidimo...
:laola

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA