področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Uporabniški avatar
 Barb
Tjaša napisal/-a:Ojla, tukaj! Pa gmh mi dejte: HUJŠAM!

zakva :shock:
a misliš,da bo v petek spet torta :P :wink:
a je Lučko že napovedu marš v petek :wink:
Uporabniški avatar
 H2O
ORANŽNI SLOOOOOOOOOOOOOOOOOON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(
Uporabniški avatar
 Barb
H2O napisal/-a:ORANŽNI SLOOOOOOOOOOOOOOOOOON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(

Danes sva ga z bigfrikom vidla na Šmartinki.Torej še diha :P :wink:
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
H2O napisal/-a:ORANŽNI SLOOOOOOOOOOOOOOOOOON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(

8) Evo, vodica se diham in gledam hkrati. :) Ja, vem malo manjkam na forumu, ker romi barvice zahtevajo svoj obrok, pa kaksnega slona je treba na oranzno pobarvat itd. Skratka, koncno sem prekinil tekaske pocitnice in sedaj pridno vadim. Vceraj zvecer sem med snezenjem opravil enega najbolj romanticnih treningov do sedaj. :) 100% poezija. :D Se dobro, da kdaj pogledam na uro, da se pravi cas neham. :) Torej, H2O vse je vredu in pod kontrolo. In ti? Ali kaj pridno vadis? Ne, izgovorov pa ne sprejemam. :) :D
Srecno!

lp, oranzni slon
 Ninocka
Slonček,
lepo spet brati o barvicah in poetičnem teku!

Imaš pa še ene intervale z mano za poštimat :wink: ... Samo navijanje na Kodeljevem jeseni je bilo sicer življenskega pomen za mojo psiho, a dogovor je bil vseeno drugačen.

No, ko se bo odsnežilo :D .
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
Ninocka napisal/-a:Imaš pa še ene intervale z mano za poštimat :wink: ...

8) Ja, tale mesec do Sezane imam tudi jaz nekaj intervalov za opravit. :) Sporocim zvecer, ko se vrnem iz ogledov, ali je proga ze spluzena. :) Jaz navijam za pluzenje zunanjega roba proge. :) :D

lp, oranzni slon
 Nataša
Jes, plis, poročaj!! :D
Ninočka, tebi sem pa dolžna en ZS glede intervalov. Dobiš!! :wink:
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
Nataša napisal/-a:Jes, plis, poročaj!! :D

Tole je porocilo vohuna s Kodeljevega.
Torej stanje je grozno resno. Atletska steza je :!: Vsekakor ji ni uspelo pobegnit v juzne kraje. :) Stanje na stezi 22.02.2005 ob 2000 je bilo sledece. :) Proge 3,4 in 5 so spluzene v nulo. Progi 3 in 4 imata spluzen tudi del za trening 100m. No, iztek je nekoliko snezen, ampak zlajfa se pa fino. ;) Malo pozornosti je potrebno tudi pri polaganju juznega ovinka, kjer bi lahko na zunanjih progah ob preveliki hitrosti vstopa v ovinek, prislo do manjsega zdrsa. Previdnost ni odvec. :)
Skratka, divje horde TF lahko navalijo. Na progo se bo spuscalo v intervalih, da bi ne prislo do zastojev ali celo nesrecnih trcenj. :)

Srecno!

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 Vlajko
dpop :?: :?: :?:

- Navratio ..... :D

- Malo pogunđao ...... :roll:

- Pa opet na spavanje ..... :shock:
Uporabniški avatar
 Dule
A kdo ve kaj se je zgodilo s podružnico Maribor :?: A so se osamosvojil..posebej pogrešam tadejak, ki se še ni oglasil letos.. :roll: :shock:
Uporabniški avatar
 Barb
Bor,
pogrešan si na forumu :!: :roll:
Upam, da vsaj kaj treniraš :?: :arrow: tek troj PRESS, se neizbežno bliža :evil:
Uporabniški avatar
 lojzeP
Dule napisal/-a:A kdo ve kaj se je zgodilo s podružnico Maribor :?: A so se osamosvojil..posebej pogrešam tadejak, ki se še ni oglasil letos.. :roll: :shock:

Dule - a nisi gledal rezultatov iz Kališča - 29. mesto - je en tko precej znan :roll:
Uporabniški avatar
 Dule
lojzeP napisal/-a:
Dule napisal/-a:A kdo ve kaj se je zgodilo s podružnico Maribor :?: A so se osamosvojil..posebej pogrešam tadejak, ki se še ni oglasil letos.. :roll: :shock:

Dule - a nisi gledal rezultatov iz Kališča - 29. mesto - je en tko precej znan :roll:

He,he me je že na Gradišču pred tekmo poklical in sem kar debel gledal kam bi ga dal.. :D :D Tko da vse pod kontrolo :lol:
Uporabniški avatar
 nada
Ja, Barb si me malo prehitela že od sežane naprej se litijani sprašujemo kam se je skril ta fant, zato pa BOOOOR, JAVI SE!
 Nataša
Gospod He he po moje besno trenira, da ga ministrici ne bova nosili na cilj trojk :lol: :lol: Drgač je pa bizi precej, se mi zdi :wink:
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 21

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA