Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

 TONEK
#364431
Zvonko Kemperl
25. avgust
Tekačice in tekači, ŠD Menina planina izpod Menine planine organizira 8. septembra testno preizkušnjo, tek iz Okroga, do Bibe planine. Proga poteka po gozdni markirani poti, dolga 3,3 km in ima 520 višinske razlike. Organizirana kot en preizkus, da bi naslednje leto naredili pravo tekmovanje. Je brez startnine brez merjena časa, brez kategorij, starostna meja za prvič od 15 leta naprej. Start bo ob 10h, v vasi Okrog pod Menino planino ali uradno Okrog pri Motniku. Na start pridete od PETROLA v Golicah za Menino planino 4 kilometre od Petrola kjer je tudi konec asfaltirane ceste. Oprema se pelje gor, nazaj se vrača po isti poti. Na cilju čaj, voda, domača zaseka in antigripovin. Spremljevalci pa gredo lahko z avtomobili gor. Gre se v vsakem vremenu. Druženje je uradno prijavljeno, vse bo organizirano kot pravo tekmovanje, redarji na točkah in označeno z trakovi. Informacije 041 690 618 Zvone Kemperl. Na cilju boste lahko povedali svoje mnenje na dogodek. Vabljeni v lep miren kraj.

Zvonetov zapis, ki ga prenašam s FB.
Povabilo tudi z moje strani.
Nazadnje spremenil TONEK, dne 29 Avg 2019, 07:57, skupaj popravljeno 2 krat.
 TONEK
#364438
Valentina, to je Zvonetova objava na FB-ku, ki sem jo prekopiral (in lektoriral :cry: ), ter prilepil sem gor.
Še enkrat - na dogodek, ki bo dne 8. 9., lepo vabljeni! Tudi ti, Topka, boš videla, kako je na Bibi planini lepo.
Uporabniški avatar
 zz topka
#364444
Ojej, Tonek, najprej sem morala mal poguglat, kje to sploh je? :shock: :?
Sam, saj veš,... dan prej je Č.P., bem, ne vem,... bom pa šla en bot na svojo roko... ker na Menini planini pa res še nisem bla... vse je en bot prvič :D
 TONEK
#364541
Prenašam Zvonetov poziv s FB-ka.
Zvonko Kemperl
1 h ·
Tekačice in tekači, ŠD Menina planina ima vse pripravljeno za jutrišnji ogled nove tekaške proge iz Okroga na Menino planino, vse imamo potrasirano, kdor ima čas naj pride, da vidimo komentarje, mogoče pa naslednje leto tekmovanje, vse je odvisno od vas in vaših komentarjev. Vabljeni ŠD Menina .
 TONEK
#364547
Zvone, tvoj tek 'za pokušino' je popolnoma uspel. Razen omenjenega nergača, sodeluje s tekom cela vas. Trasa je fantastična, proga je bila označena, kot na pravi tekmi, umislil si si celo okrepčevalnico, čeprav je bilo danes vlažno, hladno vreme. Ciljni prostor z domom na Bibi planini je prav idiličen. Moj čas 38.37 (kljub včerajšnji Črni prsti) nakazuje, da bi tekač vrhunskega ranga (Alič, Bečan,Kovačič) gor pritekel v 22 minutah. Za tekmo je treba poiskat pravi termin, da se ne pokriva s kakšnim dobrim gorskim tekom (ali trailom) s tradicijo. Ker si sam dober in star :wink: tekač, sploh ne dvomim o kvalitetni organizaciji tekme.
Uporabniški avatar
 tomi
#364555
Trasa teka zelo lepo speljana, organizacija super. :laola
Bravo Zvone in ekipa! :clap: Se že veselim nastopa na tem lepem gorskem teku prihodnje leto.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA