Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Kunec
Včeraj pa sem končno, letos prvič tekel brez zavor. Sicer sem bil pred tekom kar precej zdelan (sem se v petek in soboto kar precej nacepil drv - 3 prikolice), a se nisem vdal in sva se z Eriko odpravila mal k sosed čez Hrušco pogledat.
Tek sem po začetnem šprintu, da se nisem gužval, kar zadovoljivo odtekel, tako da sem se kar malo spočil na teku. Po teku pa me je kar ornk šravfal, tako da sem zelooo pogrešal WC, na srečo je bil dokaj blizu Petrol. Pa še majico TF z dolgimi sem dobil, sam malo kratki rokavi so ali pa moje roke predolge :D .
Na teku sem pogrešal okrepčevalnico z vodo in pa kakšno razstavo slik iz prejšnjih tekov, saj je le obletnica in bi lahko malo spomine obudili.
 Lučko
Jaz bi pa malo našega MatjažaV popravu :oops: pri naslavljanju slik je pri njegovi spodnji fotki prišlo (verjetno :twisted: ) do manjšega kiksa v zvezi z TF-podmladkom :roll: :?:

:arrow: Na tej fotki je TF-podmladek :arrow: Slika

:arrow: Na tej fotki se pa dela na TF-podmadku :arrow:
Slika

Je malo razlike, a ne MatjažV :twisted: :wink:
Uporabniški avatar
 MatjazV
Ja Lučko, se strinjam, da sem ga mal pihnu mim glede TF podmladka. Razlika med tem kdo dejansko je TF podmladek in kdo intenzivno dela na TF-podmlatku, je očitna. Pa pustmo detalje - VAŽN DA DOGAJA, ANEDE!

MatjazV
Uporabniški avatar
 nada
No, pa je mimo ta "zloglasni" Vipavski tek. Po prebiranju lanskoletnih poročil sem se celo sobotno dopoldne odločala ali se mi ljubi spet mučiti, ko še po Sežani nisem čisto pri sebi :oops: . Pa je zmagala sla po matranju in sploh ni bilo slabo :lol:. Proga se mi je zdela ravninska v primerjavi z ostalimi primorskimi teki. Drugače pa na trenutke vetrovno, vroče, moja zajca tmp in Milan, sta me dobro gnala do cilja. Po teku pa čisti "razvrat", na tribuni sonce, dobre nagrade, družba, podrobna analiza v eni jamski gostilni. No, tista srna nazaj grede je pa malo zmotila idilo (pa saj vse ne more biti kot v pravljici :cry: ). Upam, da ji ni kaj hudega.
Uporabniški avatar
 klatez
Zelo lep dan v Vipavi. Čeprav sprva neplanirano, sem se na koncu udeležil tega teka. Drugo obveznost sem povezal s tem tekom in imeli smo lep družinski izlet.

Aja, še nekaj o teku. Moj prvi letošnji "domači" tek. Se mi je zdel kar nekam kratek (maraton press). Bil pa sem hitrejši, kot sem pričakoval. Se moram opravičiti Kristini, ki je bila moj tempo vzor (sicer brez balona - maraton press). Na trenutke sem kar preveč zagnano sledil njenemu tempu in sigurno ni preveč prijetno, če ti kdo teče za hrbtom. Se bom poskušal drugič oddolžiti.

Proga pa mi je bila zelo všeč. Že dolgo nisem tekel krosa in malo mehkejša podlaga je prav primerna za moje koleno, s katerim imam že nekaj časa probleme. Sunki vetra pa so povzročili, da sem po klancu navzdol komaj lovil svoje noge, po klancu navzgor pa...

Pa še par fotografij
http://www.sportosplet.net/galerija/thumbnails.php?album=402
Uporabniški avatar
 tmp
Prav prijeten dan sem preživela, seveda v družbi forumovcev, kaj pa drgega.
Čeprav je bil tek bolj off-road, pa sem kar dobro tekla, čeprav sem navajena
boljšega terena.

Pa seveda obvezna analiza, tokrat kar pod skalami, sem se počutila, kot v
Postonjski jami...
Uporabniški avatar
 alan
Ninocka napisal/-a:Alan, ti si bil pa undercover v Vipavi...Kar nekaj ljudi se nas je spraševalo, kje in kdo je duatlonec Alan. :wink: :P

Duatlonec??? .... he, he... ce bi z biciklom prisel ne bi bil nic undercover. Cisto enostavno bi bilo.... neznani duatlonec je tisti, ki so ga tam nekje za Zemonom na nosilih nesli s proge, da ga ostali tekaci ne bi potlacili :!: :D :D No, saj tako hudo menda ne bi bilo, domov pa ne vem kako bi prisel.... :D

Pegaz napisal/-a: Vsaj objalal bi nas lahko...

Zakaj nisem 'lajal'...? Hmmm.... chicken???? :roll:

pegaz napisal/-a:Razen, če se nisi ustrašil morebitne nadaljnje delitve dela...

O, ne :!: :!: :!: Obveznosti se NIKOLI! ne izogibam! ...samo prelagam jih... :-- :twisted:

Pridem pa sigurno na obletnico PST teka, pa se vidimo!

Cao
Nazadnje spremenil alan, dne 04 Apr 2005, 09:36, skupaj popravljeno 1 krat.
 kristina
Aja, še nekaj o teku. Moj prvi letošnji "domači" tek. Se mi je zdel kar nekam kratek (maraton press). Bil pa sem hitrejši, kot sem pričakoval. Se moram opravičiti Kristini, ki je bila moj tempo vzor (sicer brez balona - maraton press). Na trenutke sem kar preveč zagnano sledil njenemu tempu in sigurno ni preveč prijetno, če ti kdo teče za hrbtom. Se bom poskušal drugič oddolžiti.

Ti me kar še imej kdaj za zajčka, ampak tistih nekaj milimetrov razdalje mi pa vseeno privošči. Sploh pa nisem vedela, da si TF - drugič pridi malo klepetat na cilj.
Uporabniški avatar
 Manika
Prav lep dan je bil. Sicer sem malo bentila nad burjo, ampak je tudi to minilo.
Z GaGo in še nekaterimi smo se dogovarjale, da bomo tekle skupaj, vendar so takoj po štartu vse razen GaGe potegnile naprej. Za najinimi petami sta celo pot tekla IgorOK in Pettr in nama krajšala čas. Še dobro, da naju nista prehitela, ker bi najbrž potem jaz upočasnila, tako pa sem bila zadovoljna z doseženim. Seveda gre velika zahvala GaGi, ki mi je držala dober tempo. Na cilju je pa še zahtevala, da moram biti pred njo.
Samo progo sem pa prešimfala že na začetku. Moji podplati so razvajeni od gladke podlage, na kateri večino časa tečem, tu pa so bili preveč "zmasirani" od kamnov in kupov zemlje. Hm, še dobro, da je bilo suho :wink: . Ampak ko prideš na cilj, itak vse hudo pozabiš :) .

Srečelov je bil bogat, mislim, da smo vsi nekaj dobili, polenta in golaž pa tudi odlična.

Moj Miha je vmes 4 ure kolesaril, osvojil Nanos, vmes tudi padel čez balanco, ampak brez hujših posledic.

Analiza je tudi bila, tokrat v bolj romantičnem ambientu. :wink:

Se vidimo prav kmalu!
Uporabniški avatar
 Martin
Moj prvi tek z dresom TF. Na Socerbu sem bil še ilegalec.

Rezultat: zdržal do cilja, kljub burji. Ko sem se pred tekmo ogreval, sem tekel po Vipavi in videl, da je struga prazna. So vso vodo porabili za vipavca in ni nič ostalo za na progo. Vipavca pa na štantu tako ali tako ne dajo. Ga je škoda za take, ki bi ga že čez nekaj metrov pošvical. Tako je to. :cry:

Teka se je udeležila več kot polovica družine (3 člani - podmladek glej zgoraj na sliki). Dve članici (žena in najmlajša hčer) sta pa bili za nošenje vode. Da lahko tečeš na teku, si moraš najprej prislužiti. :twisted:
Uporabniški avatar
 klatez
kristina napisal/-a: Sploh pa nisem vedela, da si TF - drugič pridi malo klepetat na cilj.

Jaz tudi ne, da si ti "TF". Zgleda, da si bova morala nabaviti tiste "ognjene" drese.

Nekaj časa sem še bil v cilju. Bil pa sem zelo zaposlen - dvakrat sem moral v vrsto za golaž, saj je naš dveletnik zmazal sam kar dve porciji. Ko pa sem na srečelovu zadel še jablano :D, pa sem jo hotel nemudoma posaditi, zato sem sem odpravil proti domu (no ja, saj ni res, še danes je v "teglcu", imel pa sem še eno drugo zadevo v planu).
 Warp
Živjo,
še moje kratko poročilo z sobotnega Vipavskega teka.
Kot sm že navajen v Vipavi in njeni okolici (Slap pri Vipavi) ne šparajo z nagradami in pribolški, ki jih dobiš za štartnino.
Tut organizacija je bila čist na nivoju. Vode sicer nisem pogrešu, najbrž se je pa tut nebi branu, če bi bla. Kakorkoli, so se kr dobr odkupil s tistim čajem v cilju in pol še golažom in polento.
Končno sm se udeležil tut analize, mission accomplished :D

Aja, še enkat hvala Tmp za prevoz do Vipave in Nadi za prevoz nazaj do Ljubljane. Se priporočam še kdaj :D

LP URoS
Uporabniški avatar
 milkec
Martin napisal/-a:Moj prvi tek z dresom TF. Na Socerbu sem bil še ilegalec.

Rezultat: zdržal do cilja, kljub burji.

Užitek te je bilo gledati ob prihodu v cilj! :wink:
Uporabniški avatar
 Martin
Hvala. Tekaško podmladek TF me je čakal na cilju. Podobno kot na Socerbu, sem bil očitno prehiter, saj me tudi tukaj nista opazila, ko sem pritekel na cilj (nov dres!!!). Kaj češ, očitno sem tekel z nadsvetlobno hitrostjo. :D No, tudi na cilju me očitno niso opazili, ker tudi jaz nimam uradnega časa. Še dobro, da si me opazil, milkec, da bodo verjeli, da sem sploh prišel do cilja.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA