tradicionalni teki po okoliljubljanski Poti spominov in tovarištva

Moderatorji: pegaz, Vlajko, Bajsi

9. tek po PST naj bi bil:

10.04.2005
21
68%
17.04.2005
10
32%
Uporabniški avatar
 milkec
Lučko napisal/-a:Ma kva bi mi brez tebe Milkec :roll: ...unle kralj Slalom al kako že, je vajenc zate :lol:

Brez vas ne bi zmogel pridobiti niti desetinke trenutnega navdiha :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 Barb
A pa oba organizira Vlajko :ignore: :P :wink:
Uporabniški avatar
 miro
Predlagam , da se deveti tek imenuje tek za Filipida. Ker se že dolgo časa ni nič oglasil sem ga poklical in se malo pogovoril z njim. Fant je čisto brez volje , bolezen ga zdeluje, tako , bi mi tekli en meditativni tek zanj, se na začetku oziroma koncu podpisali na kartico , katero bi mu dostavili.
Tudi jaz bi se poiskusil udeležiti 10. 4. eno polovičko, mogoče bi jo pretekel skupaj z erom , počasi v pripravi na Beograd.
Za enkrat toliko!
Torej Vlajko Hi konjiček.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 milkec
miro napisal/-a:bi mi tekli en meditativni tek zanj, se na začetku oziroma koncu podpisali na kartico , katero bi mu dostavili.

Tole bi pa še zagrebene lenuhe pritegnilo :wink:

Sem takoj za tako akcijo! :roll:
ORGANIZACIJSKA STRAN

V nedeljo, 10.4.2005, s štartom ob 9.00 uri izpred Fužinskega gradu, bo izvedena prireditev "Ob letu osorej - 9. tek po PST".
Tek bo, tako kot vedno doslej, štartal Bajsi! Način, na katerega bo to izvedel, ostaja skrivnost, tudi zame.

*** PODATKI O PRIJAVLJENIH UDELEŽENCIH ***

Spodaj je dokončen seznam tekačev, ki so se do sedaj prijavili za tek. A to še ne pomeni, da ostali ne smete priti. Vabljeni ste tudi ostali. :D Če bi imel kdo še kakšno vprašanje, me lahko pokliče na :ignore: ... ali pa z glasom, če imate tako močnega, da vas bom lahko slišal. :lol:

Prijavljeni na polovičko (17 km) (Fužine - Koseze): Vsi, ki boste tekli Od Fužin do Kosez, ste vključeni v logistiko prevoza nazaj do Fužin. Pa tudi kakšnega "padalca" bomo lahko stisnili v avto. :lol:

1. Bajsi
2. Staša
3. Klaudi
4. Janika
5. Alan
6. Dule
7. MatjazV
8. Davor123si
9. Zarja
10. Žine
11. Žuža
12. LukaM
13. Daša
14. MajaM
15. Pementos

Naokoli ( 35 km) (Fužine - Fužine):
1. Bigfrik
2. Lučko
3. Milkec
4. Primus
5. Meduza

Ostale (poljubne) razdalje: (Kdor je označen z (*), je vključen v logistiko prevoza Koseze - Fužine po končanem teku)
1. Vlajko (Koseze - Murgle - Koseze: 14 km) (*)
2. Ninočka - duatlon (tek: Fužine - Bežigrad (24 km), kolo : Bežigrad - Balinček (8 km)
3. Barb (Dolenjka - Koseze - Žale: 20 km)
4. Rainbow (Dolenjka - Koseze: 12 km) (*)
5. IgorOK (Koseze - Vič - Koseze: 10 km)
6. TomazNY (Fužine - Žale: 25 km)
7. H2O (Vič - Koseze: 5 km)
8. Špik
9. SPRINTER400
10. Bor

Samo Ana-Liza:
1. Jan (Janika)
2. Eva (Janika)
3. Srečko - mož (Janika)
4. Pia
5. Ero
6. Mateja (Bor)
7. Bor Jr.

Samo tek (brez Ana-Lize):
1. LukaM
2. MajaM
3. IgorOK

Zbor za štart tekačev, ki štartajo na začetni točki teka: 10.4. 2005, 8:45, Fužinski grad. (Zemljevid okolice). Tekači s poljubnimi relacijami lahko začnejo teči kadarkoli in kjerkoli po PST. :)

*** INFORMACIJE O PREVOZU - "polovičkarji" ***

Za tekače, udeležence "polovičke" bomo tako, kot vedno, poskrbeli, da vam ne bo potrebno pešačiti nazaj na ŠTART.
Trenutno je v evidenci 17 (15 + 2) tekačev(čic), ki po končanem teku potrebujejo prevoz iz Kosez v Fužine. Za prevoz Koseze-Fužine po teku torej potrebujemo najmanj 5 avtomobilov (od tega 1 za prevoz šoferjev na štart v Fužine). Vendar, od viška ne boli glava. :D

Prostovoljci, ki bodo pustili avte pri Kosezah, so:

1. Vlajko
2. Dule - pride zjutraj v Koseze, nato pelje Klaudi, Žužo in Žineta na štartno mesto v Fužine.
3. Klaudi
4. Žine
5. Žuža
6. Špik (rezerva)

V Kosezah se šoferji zberemo ob 8:15. Zborno mesto: parkirišče pred Internormom (link). Prihod pred Fužinski grad: 8.45.

*** OSTALE POMEMBNE NOVIČKE TER OPOMBE ***

Analiza: Balinček (link), od 11.00 naprej, soba (običajna) je že rezervirana za TF. Prostora je dovolj (max. 150).. :wink: Če kdo ne ve, kje to je; točen naslov Balinčka je: Picerija in krčma pr' Balinu, Slape 52. :!: .

DODATNA OBVESTILA TER OPOMBE:

1- Prikaz (zemljevidi) celotnega poteka PST (Runner, hvala :wink: )
2- Tabelarični prikazrazdalj in predvidenih časov teka po PST (Meduza, hvala :wink: )
3- Organizator ni poskrbel za okrepčevalnice na progi, zato vse dobre duše na plan. Apeliram predvsem na dobričine, ki nas doslej še nikoli niso pustili na cedilu, torej Dpop ter njegova zlata mama. Še kakšen Bežigrajčan, morda?
4-Udeleženci so dolžni sami poskrbeti za varno prečenje javnih cest, predvsem pa se morajo truditi, da na progi PST ohranijo prijateljski odnos med TF ter psi. :twisted:
5-Vremenska napoved. :cry: :?: Ampak, saj nismo iz cukra. :wink:
6-Teka se lahko udeležite tudi v primeru, če se ne prijavite, vendar je potem vse, kar je v zvezi z logistiko, v vaših rokah. :wink:
7-Tek bo ob vsakem vremenu!!!
Nazadnje spremenil Vlajko, dne 09 Mar 2006, 13:01, skupaj popravljeno 55 krat.
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Lepo!
Torej, vidimo se 10.04.2005.
Deveti tek bo posvečen 1. obletnici tekov po PST.
Deseti, ki je lahko že 17.04.2005 (če ga bo kdo organiziral), bo posvečen v podporo Filipidu!!
Enajsti pa 1. obletnici Bubinega kroga!
Tako je zapovedala Njegova Mastnost Bajsi!
pies: Pohvale Nadvojvodi Pegazu in Baronu Vlajku. Le tako naprej!
Uporabniški avatar
 milkec
Jaz grem sigurno polovičko, bi pa rad izkoristil priložnost, da bi naredil kar cel krog, vendar če bosta to le Lučko in Bigfrik se bojim, da mi bosta ušla, sam pa ne bom nikoli našel poti... Če bo šel kdo drugo polovičko ali spodoben penzionističen temo (glede na mojo brado) sem za cel krog!

:laola
Uporabniški avatar
 Barb
Po vsej vrjetnosti bom štartala na Dolenjki in če bo šlo vse do Žal, če ne bom pa zaključila že na Bajerju. Odvisno od dneva :roll: :P Tempo pa zlo,zlo na izi :P
Rabila bi potem eno pomoč, v smilu prevoza iz Žal/Kosez na Dolenjko, kjer me bo čakal moj avtoček. :?: :arrow:
Uporabniški avatar
 janika
Vlajko,

prijavljam se za tek 10.4. po PST 1/2 do Kosez. Imam samo vprašanje, kje je Internorm v Kosezah? Kar se tiče prevoza, bi ga rabila do Fužin, če se vmes ne bom spet sama izgubila kje na Barju in zavila kar nazaj. Potrebno bi bilo poskrbeti za spremstvo na kolesih, če se kdo javi?

Imam še en predlog, ker so dnevi že toplejši in bi ponovno rada pripeljala otroke ven na zrak :D (ne pa v temno dvorano), bi predlagala eno drugo mesto za Ana-lizo z otroškim igriščem :lauf: takoj zraven in sicer:

Zajčjo dobravo (v Novem Polju od križišča v POlju levo, še ca. 1 km za podvozom desno in po cesti ca. 800 m ob gozdovih in travnikih)

Izbor hrane je sicer omejen (mislim, da imajo tudi pico), ampak okolje je pa zelo prijetno. Če se Bajsi strinja, bi imeli lokalci radi spremembo lokala. ALi boste dali na glasovanje?

Upravitelj lokala je Catering d.o.o. (telefonske žal ne vem) - imajo veliko mizo zunaj pod šotorom.

Prijava samo za Ana-lizo:
1. Jan
2. Eva
3. Srečko - mož

lp
Janika
Uporabniški avatar
 Vlajko
Barb napisal/-a:...Rabila bi potem eno pomoč, v smilu prevoza iz Žal/Kosez na Dolenjko, kjer me bo čakal moj avtoček. :?: :arrow:

Mislim, da bi to šlo, če bi pritekla v Koseze, približno takrat kot ostali "polovičkarji", bo pač en avto, peljal iz Kosez v Fužine mimo Dolenjke. Pravzaprav, lahko računaš kar name. :wink:
Uporabniški avatar
 rainbow
Tokrat bi se pa tud jst poskusla zares pridružit na enem luštnem treningu.
Razdalja pa...no ja, ne več kot max 10km.

Upam, da se bo našel še kdo podobno misleč, ki bo zainteresiran za mal krajšo razdaljo :?: :) Itaq ste sami "divjaki", hehe :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 Vlajko
janika napisal/-a:....1.) Imam samo vprašanje, kje je Internorm v Kosezah?.....2.) ..... bi predlagala eno drugo mesto za Ana-lizo z otroškim igriščem .....

Janika, :wink:

Tvoj post sem nekoliko seciral, oprosti, na dve vprašanji:

1.) Internorm? Klikni na link "pred Internornom" na Organizacijski strani. :wink: To velja tudi za ostale, ki ne veste, kje je to. :idea:

2.) Glede Ana-Lize? "Kapo di banda" glede tradicionalnih tekov po PST je Bajsi. Kot zaključek teka po PST je "uzakonil" Balinčka. :!: .... In tu ti "uboga para - Vlajko" v vlogi operativnega organizatorja težko ustrezem, vsaj za to nedeljo, ne.... :wink: :lol: . Predlagam, da ta predlog posreduješ kar "na najvišjo instanco", torej Bajsija, ki bo tvoj predlog (ne)upošteval za prihodnost.... :wink:

PS: Na vaša posamična vprašanja bom praviloma odgovarjal po ZS, javno pa le v primeru, ko bo vprašanje take narave, ki bi bilo zanimivo tudi ostalim. Uporabljajte tudi možnost klica po GSM, v takem primeru boste odgovor, če ga bom, seveda, vedel, dobili najprej. :wink:

Prosim, tudi vse ostale, ki lahko pomagajo z odgovori, naj to store, hvala. :D

PS PS: Sedaj se bom malo posvetil delu, popoldne bom ponovno pregledal vaše poste ter zahteve.... :wink:
Nazadnje spremenil Vlajko, dne 04 Apr 2005, 11:49, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 IgorOK
Pozdrav vsem!
Kaksna je dolzina krajse razdalje in kaksen bo tempo?
Meni bi ustrezalo kaksnih 10 km s tempom 7min/km.

:?
Uporabniški avatar
 Barb
No vidiš Vlajko saj ti gre dobr :clap: :wink:
Uporabniški avatar
 klaudi
Jaz tudi pridem, na voljo sem za prevoz v eno (katerokoli) smer. Tekla bi pa pol kroga.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA