Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 vencelj
#364644
Super tekma...
v tem trenutku sem se zavedel. da sem v vsej svoji skoraj 25 letni rekreativno-tekaški karieri tekmoval na številnih tekih po celi Sloveniji, niti enkrat pa nisem bil na teku na Šmarno goro.
Tudi letos ne bom...

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 vencelj
#364646
TONEK napisal/-a:Le zakaj, Vencelj? Jaz sem bil pa v zadnjih desetih letih reden gost.


Kaj pa vem...je pač tako naneslo. Itaq sem bil vedno bolj tekač kot hribolazec...saj na rekordu Šmarnice sem pa večkrat nastopil.
Sedaj tako ali tako nisem več v tekmovalnem ritmu, lani in letos brez ene same tekme. Prednostna lista je (začasno) povsem spremenjena, v ospredje so stopili gradbeno- obnovitveni projekti, nobene želje in ne potrebe (niti časa) po (samo)dokazovanju na tekaških tekmah. Tako pač je...

LP, vencelj
 vinkop
#364748
ta tek je bolj za profice pa bo sla mladina mogoce na ljubljanca konec oktobra? en cas sem imel tudi jaz v planu smarno pa sem se premislil....
 TONEK
#364750
@klas, v mislih imam malce zrelejšo 'mladino', med 30 in 50! :D
Kategorij nad šestdeset pa niti v razpisu ni. :-- Zakaj letos drugače kot lani?
 vinkop
#364963
huda, huda konkurenca na smarni....Becan ni razocaral, vidim pa da ni bilo Kovacevica....jaz sem sel pa v Kamnik, na Veronikinega.... :lauf: men bojo moral gorenjci kmal kar drzavljanstvo dati....v zadnjih treh mesecih sem bil ze trikrat na njihovem pokalu.... :juhuhu:
 TONEK
#364966
Ja, Lukec je to tekmo izpustil. Najbrž tako kot jaz, žaluje za storžiškim vertikalom. Je Kuhar nekaj zakuhal. Pa hvala za rezultate, Topka. Primorcev in Vipavcev pa danes ni bilo?!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA