prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 tadejk
#23232
Lep pozdrav!

Imam eno lepo izkušnju pri nabavi opreme v Papi sport v Trstu. Nikjer pri živem bogu nisem našel copat Asics DS Racer. V Papi-ju so jih imeli in mi za njih ponudili ceno 95,85€. Ko sem prišel v trgovino, je prodajalec lepo povedal kakšni copati so to, kako velike naj kupim,.... skratka vedel je o čem govori (to v nekaterih naših trgovinah ni slučaj).

Najlepše pa je bilo pri ceni, ki je v trgovini 119€. Ko sem mu omenil, da sva si pisala in da sva govorila o nižji ceni, je lepo dal popust 20% in oba sva bila zadovoljna.

Imajo veliko ponudbo tekaške opreme in tudi drugačne znamke, kot jih lahko kupujemo pri nas, kjer je večinoma Nike, Adidas in Mizuno. Tam sem našel še Brooks in kompletno kolekcijo Asics.

Skratka priporočam!

http://www.papisport.it

PS: Govorijo slovensko!
:wink:
Uporabniški avatar
 haupi
#23292
Kje je to v Trstu al v Bazovici?

Lp
haupi
Uporabniški avatar
 tadejk
#23325
Lep pozdrav!

Na Fernetičih na avtocesto proti Benetkam, čez 4km izvoz Prosecco, ki te pripelje mimo trgovine Centro Lanza- čisto enostavno.

http://www.papisport.it/pv.htm - 1. link

Tadej
Uporabniški avatar
 guinness
#23375
se popolnoma strinjam.
papi sport za mejo je ze vrsto let zakon med alpinisti 8)

vcasih je imel (fransizo?) trgovino tudi na petkovskovem nabrezju v ljubljani pa trgovina ni zazivela. kljub odlicnemu prodajalcu.
Uporabniški avatar
 husein
#366267
tole pa tudi mene zanima. Včasih smo hodili po plezalno robo dol, ki je bila kar precej cenejša kot pri nas.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA