TONEK napisal/-a:Vinko, ni težav, če zaideš s steze, hujše je, če zdrsneš z nje! 
tudi to drzi, sem sel danes mimo pasjih pečin in moram reci da dokler nisem pogledal dol sem bil sproscen....potem pa kar naenkrat upocasnim na minimum in stopam previdno po na pol shojenem snegu....in to v klasicnih cestnih rajdercah....ko bi imel vsaj pravo obutev gor....huhhhh, dobro se je izslo....tisti odsek je zares nevaren, ne vem no, na dveh delih je malo lesene ograje ostalo pa povsem nezasciteno....pol pa iz kontra smeri srecam starejsega mozaka, cca 65 let bi mu dal in mi pravi da gre vsak dan po teh pečinah....skratka meni 20 let mlajsemu od njega so se mi bolj noge tresle kot siba na vodi....
aja Tonek, te nisem videl nikjer gor okoli Primoza? a te zena vec ne pusti nikamor? da ne bos postal kot star el. bojler, ko se mu toliko kamna nabere, da tudi vode vec ne segreje....

EDIT: se en udarec zame in za vecino...prepoved gibanja izven svoje obcine do preklica....bog ve kdaj bom spet v kamnisko-savinjskih hribih?