- 15 Feb 2020, 18:50
No, ko bosta ali boste šli spet na kako skupinsko Golado ... povejte prej. Pa res ni treba, da je to ravno v četrtek popoldne ... 

vinkop napisal/-a:tek trojk je odpovedan koliko jaz vem....
spela* napisal/-a:Čeprav glede na lokacijo teka (Rožnik) ta zapis morda sodi v drugo temo, pa po vsebini teka bolj sodi sem.
Odtekla eno od svojih standardnim poti po Rožniku in srečala zelo od blizu eno kukavico in enega brgleza. Da ne bo oranžni slon mislil, da ptičke samo on srečuje.
vinkop napisal/-a:spela* napisal/-a:Čeprav glede na lokacijo teka (Rožnik) ta zapis morda sodi v drugo temo, pa po vsebini teka bolj sodi sem.
Odtekla eno od svojih standardnim poti po Rožniku in srečala zelo od blizu eno kukavico in enega brgleza. Da ne bo oranžni slon mislil, da ptičke samo on srečuje.
pa si imela kej cvenka s sabo? ce slisis kukavico moras imeti to pri sebi....
spela* napisal/-a:Čeprav glede na lokacijo teka (Rožnik) ta zapis morda sodi v drugo temo, pa po vsebini teka bolj sodi sem.
spela* napisal/-a:Poročilo malo zamuja, a vendarle ... S Kairosom sva na praznik, 27. aprila, odtekla Golado. V pravi smeri. Tekla sva kaki dve uri, šteto od doma in nazaj.
Seveda sva kar nekaj misli in besed namenila Oranžnemu slonu, pa tudi drugim Goladarjem. Recimo raziskovalca in Sončko bi bilo tudi fajn videti tu.
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA