prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 Tatjana
V prejšnjem Poletu je bil poleg testa tekaških copat tudi članek o opremi in omenjene so bile tudi te pajkice. Ima kdo izkušnje z njimi? So res tako super?
Superga, na reklami pod člankom, je naveden kot eden izmed prodajalcev tudi Tomas Sport. Kakšne so kaj cene?
Uporabniški avatar
 GaGa
Jaz sem si jih ogledovala na lanskih Radencih, tam so mel svoj štant. Cena za kos je bla cca. 25.000 sit, s tem da je fino met vsaj dvoje. V enih treniraš, druge (suhe) je pa dobr met po treningu gor vsaj še ene 8 ur, da čim bolj pospešiš regeneracijo.
Tko je blo men razloženo... od TFjevcev jih ima pa Tomaž Župančič, pa ti bo on kej več povedal...

Lp, tina
 BRINA
če bo to kaj v pomoč:

Skins pajkice imam približno leto dni.Pomembno je, da si kupiš pravo velikost. Material je poseben, pomaga pri odvajanju vlage in boljši prekrvavitvi, vsaj tako pravijo. Jaz sem jih kupila, ker sem mislila, da mi bo pomagalo pri teku zaradi napetosti v venah in posledično krčnih žilah. Pri tem mi ni pomagalo in tudi pri teku se ne počutim dobro v njih, ker imam občutek , da me preveč stiska, čeprav imam velikost pravo.
Zato jih sedaj uporablja sin pri plezanju in daljših tekih. On je z njimi zelo zadovoljen, pravi, da popolnoma odvajajo vlago in pri daljših celodnevnih naporih ima boljši občutek v nogah. Enako trdi še nekaj ljudi s katerimi sem govorila.
Lp
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Tukajle imaš eno zadevo o kateri sem že nekaj napisalSPORTSKINS
Imaš pa tudi tukaj naslov spletne strani na kateri dobiš še več informacij o tej zadevi www.sportskins.com
Sam sem osebno z njim zadovoljen.A kaj ko tudi taki zadevi rok trajanja počasi mine, saj elastičnost po določenem času začne popuščati in ni več tistega efekta.
Drugače pa ti toplo priporočam, da kljub začetnim težavam, da se odločiš in oddideš v TOMASSPORT in si jih nabaviš.Tvoje noge ti bojo hvaležne!
A si pomislila koliko kilometrov boš lahko še naredila? :P
ČAO!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA