Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

#367904
Trase maratona

Maraton se prične  in konča na Glavnem Trgu v Novem mestu.

Veliki maratonDolžina: 79 kmStart: 10:00Okrepna postaja: Šentjernej, Loška vasMaraton bo potekal na progi: Novo mesto - Bršljin -  Prečna - Straža – Soteska - Obrh - Podturn - Dolenjske Toplice - Vavta vas - Novo mesto – Mačkovec – Otočec – Draga - D. Maharovec – Šentjernej - Vrhpolje - Orehovica - Mokro Polje - Ratež - Novo mesto.

Mali maratonDolžina: 36 kmStart: 10:00Okrepna postaja: Loška vasMaraton bo potekal na progi: Novo mesto - Bršljin - Prečna - Straža – Soteska - Obrh - Podturn - Dolenjske Toplice - Vavta vas - Novo mesto.Prijave na maraton

Predprijave: do 25.9.2020KK Adria Mobil, Zaloška cesta 20, 8000 Novo mestocycling@adria-mobil.comCena: 15,00 €

Prijave: 27.9.2020 od 8:00 – 9:45Glavni trg, Novo mestoCena: 20,00 €

Prijavnica:Prenesi dokument: Prijavnica-Po-dolini-Krke-2020.pdfPrijava prek spletaPrijavnina

Vsi udeleženci maratona se lahko prijavijo v predprijavi do 25. septembra na sedežu organizatorja KK Adria Mobil Zaloška cesta 20, 8000 Novo mesto, na E-mail organizatorja cycling@adria-mobil.com  ali na dan prireditve od 8.00 do 9.45 ure na startnem prostoru. Startnina se plača preko TR računa SI5602970-0017357830, na sedežu kluba KK Adria Mobil ali neposredno pred startom maratona.

Otroci do 12. leta imajo brezplačno startnino, vendar lahko vozijo le v spremstvu polnoletne osebe.


Pravila maratona

Na maratonu lahko sodelujejo vsi kolesarji, ki jih veseli organizirano rekreativno kolesarjenje v skupinah, in se čutijo sposobni prevoziti 36 oz. 79 km dolgo progo. Otroci, mlajši od 14 let, morajo nositi zaščitne čelade, in se smejo udeležiti maratona le v spremstvu staršev oziroma polnoletne osebe. Čelada je zelo priporočljiva tudi za vse ostale udeležence. Vsi udeleženci morajo upoštevati navodila organizatorja glede preprečitve  širjenja virusa COVID – 19.


Splošni predpisi

Maraton bo potekal ob normalnem prometu, zato so kolesarji dolžni upoštevati cestno prometne predpise in navodila organizatorjev ter se po njih ravnati. Udeleženci maratona vozijo na lastno odgovornost, ter odgovarjajo za škodo povzročeno sebi ali drugim. Na maratonu je strogo prepovedano prehitevanje čelnih spremljevalnih vozil. Organizator ne jamči za škodo, ki jo udeleženec povzroči sebi, drugim ali tretji osebi. S svojim startom vsi kolesarji potrdijo, da so seznanjeni z določili razpisa, ki so objavljeni na prijavnem lističu, na internetni strani kluba, ostalih medijih, ter po ozvočenju na startu. Za varen potek prireditve bodo skrbela vozila organizatorja, rediteljska in zdravstvena služba. 

 

Nagrade

Vsem udeležencem, ki bodo upoštevali splošne predpise in prispeli na cilj do 15. ure, bodo podeljene spominske medalje in simbolično darilo Kolesarskega kluba ADRIA MOBIL. 


Obvezosti organizatorja          

Na progi bo poskrbljeno za okrepčila Loška vas in Šentjernej. Na cilju vsi udeleženci prejmejo malico in pijačo.

 

Informacije

Kolesarski klub ADRIA MOBIL
Zaloška cesta 20
8000 Novo mesto

Tel/fax: 07/ 33 80 275,

www.adria-mobil-cycling.com

Vodja maratona:
Srečko Glivar 041 622 329
#367910
spela* napisal/-a:Pomagalo bi, če bi nekje na vidnem mestu napisali, KDAJ se to dogaja ...Kolesarski maraton se začne in konča (veliki in mali krog) na Glavnem trgu v Novem mestu.

Štart kolesarskega maratona je v nedeljo, 27.9.2020, ob 10.00 uri, na Glavnem trgu v Novem mestu.

Prijave so možne do 9.45 na dan prireditve, so pa predprijave 5€ cenejše in so možne do petka, 25.9.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA