prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 markmark
#363183
Pozdravljeni
zanimam se za nakup polarja vantage V ali M. Kaj priporočate je res V vreden cca 200€ več, ima kateri kake izkušnje? Rabim jo za cca 40-50 km teka na mesec bi bil M zadosti?
Uporabniški avatar
 jorgamesh
#363185
Če že imaš starejšo delujočo uro, bi jaz na tvojem mestu počakal na verzijo 2 omenjenih ur, saj imata oba modela precej težav z natačnostjo senzorjev. V model še bolj, ker ima kovinsko ohišje. Malo poglej po spletu in boš videl koliko pritoževanja je čez vantage serijo. Res je, da so s par posodobitvami že precej popravili programsko plat ur, vendar ure še zdaleč niso na nivoju natančnosti predhodnih modelov v800 in m400.
Sam sem tudi hotel nabaviti že pred meseci , vendar ne upam.

Glede razlik med M in V. Če tečeš traile po hribih in ti je pomembno natančno merjenje višinskih razlik, potem se mogoče splača močnejši model. Ostale funkcije, ki jih ima dodatno V, so za 50 km teka na mesec nepotrebne.
 markmark
#363188
Potem dobra stara m400 ali m430 oziroma v800?

Je možno da se mi je v polar flowu zbrisali activity report za cca 2 leti nazaj koraki razdalja, v training report teki pa ne?
 rokobengeri
#368527
Pred dvemi tedni sem kupil vantage m ampak nisem siguren kateri hr senzorji so kompatibilni z to uro. Vem da od h6 naprej so, vendar nevem če je tudi h3 in slabši(h2,h1).
Vnaprej hvala na odgovoru

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA