Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 pia
Proga prijetna, na enem delu malce spominjala na Tek ob Savi, deževalo ves čas, samo med tekmo malo manj - pa zaradi dežja so prestavili štart za eno uro. V tem času nas je mal zeblo, pa mokri smo bili malo dalj, pa za ženske je bilo samo 6 km :roll:... Na štartu mnogo atletov, prisotni forumovci pa: Kruno, Lučko (kot kaže, še analizira v SSTF...), Veggie, MatjažV, A* in jaz kot dirkači, ter S* in Z* kot zelo glasni navijačici s transparentom :lol: . Spet kolajne za TF: Veggie absolutno :D !!!, midva z MatjažemV 3.v kategoriji... Spet bilo zelo luštno!
 Ninocka
Čestitke vsem kolajnarjem in drugim tekačem/navijačem za dobro zastopanje TF na Štajerskem! :P

Kakšne slikce so?
Uporabniški avatar
 Manika
Bravo vsi, ful ste face! :clap:
 Lučko
Tko je k je Pia napisala :arrow: ful luštna proga :arrow: škoda, da ni bilo še vreme lepo, pa bi bil tale izlet v štajersko metropolo optimalen :lol: Majhna četica TF-ja, veliko pokalov in kolajn, makaruti dokaj "dobre" barve (niso bli blond :mrgreen: ), smo dobil ful lepo in kval. majičko... 8)... edinooooooo ena negativna malenkost :arrow: zopet ni bilo vode na progi :evil: (po progi pa velik :roll:).
Čestitam vsem kolajnarjem in kolajnarkam :clap: :cast: :arrow: ja i Kruno kao turista 8) :arrow: turističkih 13,5 km i ogled mariborskog otoka :rol: :wink:
Lušten tek, še pridem v MB :lol:
PS
Zdej pa hit spat, jutr Bigi in 33 km :twisted: kva me bo ta člouk jutr gonu :roll:
Uporabniški avatar
 ZadniKING
Tudi moja malenkost se je udeležila in končala ta tekaško-plavalni duatlon... Slika
Uporabniški avatar
 MatjazV
Tokratna udeležba T Forumovcev ni bila tako številna kot na zadnjih tekmah. Verjetno je bil eden od glavnih razlogov slabo vreme. No, tisti ki smo prišli v Maribor, nam ni bilo žal kljub temu, da smo bili v cilju mokri in blatni. Proga je bila res zanimiva in Garmin je na kocu nameril dolžino 13,5 km oz. polovičko manj za punce.

Nabrali smo tudi nekaj nagrad, najuspešnejša pa je bila Veggie, ki je zmagala v absolutni ženski konkurenci.

Glede na videno in doživeto sem prepričan, da se vidimo tudi na naslednji tekmi v Mariboru.

Slika

Del ekipe Tekaškega foruma

Tule pa še ostale fotke in uradni rezultati.

Lep pozdrav!

MatjazV
Nazadnje spremenil MatjazV, dne 09 Apr 2005, 22:50, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 tomaz ny
Vsem TFjevcem čestitam za dosežene rezultate, le tako naprej! :)
Uporabniški avatar
 miro
Kaj bi forum brez punc? Bil bi - skoraj brez medalj.
Bravo vsem!
Miro
Uporabniški avatar
 marathon95
Sve je napisano i poslikano i mogu samo dodati da je bio pravi mokri i poslije mrzli turistički izlet. :mrgreen:
Da nismo takvi kakvi jesmo, po tom vremenu nebi ni došli, ali malo smo se družili i otišli na suho i toplo :lol:
I ja sutra imam jednu polovičku u Osijeku i rano dizanje. :(
Laku noć :lol:
Uporabniški avatar
 kacj
Meni se je pa zdelo kar fajn, da je dezevalo. :roll: Sem lazje vzdrzal teh 12 (al koliko ze) km brez napitka po poti. Edino slani pot, ki mi je zmesan z vodo ves cas tekel v oci, je malo motil. :shock: No, sem prezivel in lepo pritekel v cilj, to je vazno 8)
Cestitke vsem, ki so premagali 2. mariborski tek!
Uporabniški avatar
 INOT
Bravo vsem,da ste sodelovali v takšnem vremenu. Jaz sem vas raje opazoval kar iz stanovanja.
Uporabniški avatar
 lojzeP
čestitke tudi v mojem imenu :clap: - sezona "mokrih" tekov se je očitno začela :cry:

posebne čestitke nagrajencem :cast1:
 Gustl
Na kratko: zanimiva proga, bistveno daljsa od razpisane. Desna obala Drave je bila na nekaterih mestih precej razrita. Ocitno od odprtja kolesarske poti in ob tej priliki slikanja godpoda zupana ni nihce nic storil za to, da bi bila ta proga ustrezno vzdrzevana. Prav tako bi lahko bila elektrarna vedno odprta ze pesce in dobili pravi tekaski eldorado. A to so verjetno blodnje...

Organizacija teka dobra, zal nekoliko kvari vtis to, da ob progi ni bilo osvezitve.

Sam sem tek dozivel precej klavrno in to verjetno zaradi macka od prejsnega vecera in bistveno prehitrega zacetka. Bo drugic bolj letelo...
Uporabniški avatar
 S*
Tokrat na tekmi v čisto drugačni vlogi - navijaško-fotografski. Pa je bilo zelo fajn, samo nekateri so kar prehitro tekli Slika za moje nevešče fotoreporterske sposobnosti. Pa drugič si moram še čoln nabavit (zaradi Drave pa luž).

Letošnji mariborski tek je bil po moje bolje organiziran. Predvsem mi je všeč, da ni več v okviru Festivala Lent, kjer sem imela občutek, da smo jim samo v napoto, in da so ga prestavili na otok, kjer so dost boljši pogoji. Za tiste, ki ne poznajo Maribora, bi bilo pa dobro, da bi napisali, kako se pride do tja - brez navodil Z* bi se menda marsi kdo zgubljal po mariborskih cestah. Pa še nekaj je manjkalo v soboto: Slika. Ampak to je že višja sila.

Organizatorjem čestitke (ja, pa hvala, da se je tudi navijaška ekipa lahko okrepčala Slika), vsem tekačicam in tekačem, predvsem TF, pa en velik aplavz Slika

Pa tecimo še naprej, počasi a ziher Slika
Uporabniški avatar
 kacj
S* napisal/-a:Tokrat na tekmi v čisto drugačni vlogi - navijaško-fotografski. Pa je bilo zelo fajn, samo nekateri so kar prehitro tekli Slika za moje nevešče fotoreporterske sposobnosti. Pa drugič si moram še čoln nabavit (zaradi Drave pa luž).

A to pomeni, da ni nobena uspela? :?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA