Nič hudga, če ne razumeš, sej tudi mi "ta stari" tvojga citata ne.
A.Mags napisal/-a: Potem se pa določeni čudijo zakaj je njihovo ime narobe zapisano in zakaj so v napačni kategoriji ...
Preverjeno vem ( ker med še kaj drugega urejam statistiko Pušeljca), da se to dogaja tudi ob predprijavah.
A.Mags napisal/-a:...skuha zadostno število obrokov. A hrano naj stran mečemo, bomo skuhal kar za ene 300, pa tud če jih pride pol 150. ..
Sori, a prav na Poreznu ( tvoje okrilje) smo se zunaj načakali na obrok, ker je možakar vedel, kolk nas bo...?
A.Mags napisal/-a:Navadite se tekači enega reda. Dva dni pred tekmo pa tudi veste, kje boste v soboto ali pa v nedeljo.
Mi, ta stari, se pač radi odločamo tik pred zdajci.

Že zaradi napovedanega vremena, če ne druzga...

Da o tem, če bomo ta dan zdravi ali ne, niti ne bi. Pa da potem vržemo štartnine k oštji...
Ne vem, ali gre zgolj za slučaj, ampak težko... kogarkoli vprašam ( ne le PGT ligaše), meni še nihče ni potrdil, da je zadovoljen s predprijavo, res ne.
In še enkrat ponovim: za okoli
1000 tekačev smo vsega naštimali, pa nič nismo vrgli proč... Je vsaj Tonek repete dobil...

In nenazadnje, mladina resda obvlada vse kompjuterske zadevšne, a oni so na kompih

, na tekih jih je vedno manj.
Sej, to se ne kregam

, sej tudi vem, da bo voda še naprej tekla svojo smer. Samo napišem, pač, moje mnenje. Zmagala tuki ziher ne bom. Bom pa na tekmi.