Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

 TONEK
#370770
V nedeljo ne prezrite omenjenega teka.
POZOR!
Štart ni pri izviru Hublja, ampak v Ajdovščini.
Mi lahko kdo navede ulico in hišno številko, kjer se bo to dogajalo?
 TONEK
#370784
Bla bla bla...rešitev je-tri mize stran. :drink
Po triletni pavzi zopet na tej lepi tekmi. Garmin in Valentina me pripeljeta v Pale, novo štartno točko, ki je čisto na ravnem :evil: , kot da ne bi bilo dovolj km ravnine pred ciljem. Tekmeci so mi takoj pobegnili, viseči most je tako nihal, da sem ga prečkal po vseh štirih, kmalu za njim se še spotaknem, rešijo me zveste rokavičke. :D Na okrepčevalnici spijem lonček energetske pijače in pogoltnem pest rozin :-- , pa ni nič pomagalo. Kot da sem pozabil teči. Cilja pred mojim prihodom še niso podrli, slabemu času so moji štoparici dodali še slabe pol minute. Končen rezultat - prvi v najstarejši ženski kategoriji. Pred podelitvijo se zamotim s tremi bananami, sedmimi lončki cedevite in s krepkim repetejem odličnih makaronov. Dobro, da sem za povratek v dolino izbral Jožeta, ki hodi malo počasneje...
Ja, lepo je bilo. Pir z darilne vrečke je že preteklost, bela majica z Oknom je že prešvicana, knjigo mi je zaplenila žena, dišeča kartica že binglja z retrovizorja.
Če drugo leto ne bodo štart vrnili na staro mesto, se bom najbrž odločil za 'red bul 400', saj zaenkrat koleno kar dobro napreduje.
Pa še uradni rezultati.
http://www.primorskigorskiteki.si/image ... a_2022.pdf
 milk
#370787
[quote="TONEK"]
Če drugo leto ne bodo štart vrnili na staro mesto, se bom najbrž odločil za 'red bul 400', saj zaenkrat koleno kar dobro napreduje.


Saj Planica je bila v soboto. Komot se udeležiš obojega. Če bi vedel, da to ni več trail ampak gorski tek, bi prišel ne glede na Planico. Tistih 8,5' teka po skakalnici me vsekakor ni prav dosti zdelalo, čeprav to za moja leta ni ravno slab rezultat. Brez dvoma sem bil daleč najstarejši udeleženec. Verjetno je bil naslednji po starosti Simon Alič, ki je 15 let mlajši od mene.
Od 397, ki so pretekli skakalnico sem bil 147., 250 je bilo počasnejših. Če pa upoštevam, da sem bil ped 9 leti, še na stari skakalnici točno 1' hitrejši, pa nimam ravno razloga za veselje.
Mislim, da bi bil za Angelsko goro ravno prav ogret. Danes, ko sem tekel na Kamniško sedlo, mi je šlo kar dobro.
Veliko dobrih tekov gre mimo mene, ker nimajo objavljenih razpisov in niso dovolj dobro najavljeni.
Tudi za Limbarsko goro nisem zasledil nobene objave in še kaj bi se našlo.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA