Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 ziga
#370631
Verjetno se spodobi, da se tule najavi tudi letošnji VW Ljubljanski maraton, ki bo potekal po običajnih tirnicah (vsaj tako za zdaj kaže). Rezervirajte si datuma 22. in 23. oktober 2022. Prvi dan bo namenjen mladini, drugi pa rekreaciji na 10, 21 in 42 km, kolikor pač zmorete "oddelati". Za nedeljske teke se že nekaj časa lahko prijavite.

Več preberite na https://vw-ljubljanskimaraton.si/, spremljajte pa tudi obvestila na TF, saj se obetajo tudi presenečenja.
#370655
Poletnim nižanjem cen se pridružuje tudi Volkswagen Ljubljanski maraton, ki do 15. avgusta še neprijavljenim ponuja poseben popust na prijavnino za udeležbo na letošnji desetki, maratonu ali polmaratonu. Ob prijavi vpišite kodo GREMOVLJUBLJANO in si zagotovite kar 20 evrov nižji strošek za daljši ter 10 evrov za krajšo razdaljo!
#370697
Štartne cone. Oba štarta vseh treh nedeljskih tekov na Volkswagen Ljubljanskem maratonu sta že vrsto let razdeljena na štartne cone, to je prekate, kjer so tekači razporejeni glede na pričakovan končni rezultat. Že doslej ste se vanje razporejali sami, ob vstopu, letošnja sprememba pa je vnaprejšnja odločitev in določitev cone. To izberete že ob prijavi, z dokazilom o že doseženem rezultatu pa je pogojena le prva cona. Ta je namenjena najhitrejšim: ob izbiri prve cone se vam bo odprlo dodatno polje, kamor boste vpisali URL naslov (npr. http://www.naslovspletnestrani.si), iz katerega je razvidno, da je tekač razdaljo že pretekel v zahtevanem času v zadnjih treh letih. Več na https://vw-ljubljanskimaraton.si/novice ... tne-cone_1

Slika
#370719
Na letošnji VW Ljubljanski maraton se je do sredine avgusta prijavilo skoraj sedem tisoč tekačic in tekačev, ki se boste v nedeljskih preizkušnjah po svojih močeh preizkušali na 10, 21 in 42 km. Zaključek drugega prijavnega roka je 30. septembra, priojavnini pa sta do takrat po 50 in 60 evrov. A pozor: za desetko imate s kodo GARMIN10 popust, kar pomeni da je cena 40 EUR. Razpisne pogoje preverite na https://vw-ljubljanskimaraton.si/garmin-tek-10-km
#370749
Prihodnost gradimo na mladih, ki bo po dveh letih spet imela priložnost udeležbe na našem največjem tekaškem dogodku. Že nekaj časa starši svoje predšolske otroke lahko prijavijo na Lumpi tek, s septembrom pa smo odprli prijavnico tudi za šolske teke. A pozor: učence in dijake lahko prijavijo le učitelji ali ravnatelji njihove šole.

Več preberite na https://vw-ljubljanskimaraton.si/novice/odprte-so-prijave-za-solske-teke.
#370765
Ljubljančani in obiskovalci Ljubljane že lahko občudujejo avtobus Ljubljanskega potniškega prometa, ki je oblečen v barve in celostno podobo VW 26. Ljubljanskega maratona. A ne le zunanji opazovalci, tudi potniki bodo na vseh mestnih zelencih med vožnjo prišli do nekaterih pomembnih informacij o letošnjem dogodku. Objavljali jih bodo na notranjih oglasnih ekranih.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA